• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خوردن سر کلاس

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mamareza
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خوردن سر کلاس

بار ها شده در اوج گرسنگی ومرگ بخاطر نخوردن صبحانه:
معلم نشسته بود و(مثلا)گفت ما یه کاری بکنیم منم برمیگشتم \:D/ ویه لقمه گنده از هرچیزی که دم دستم میومد رو خوردم!وای چه قدر گشنم بود!

• لایک
امتیازات: zmaa

یادش بخیر ..ما با معلم دینی راهنماییمون خیلی بد بودیم...البته اونم متقابلا بد بود..خب بگذریم.
آقا یه روز بنده که نماینده کلاسم بودم خیر سرم،از مدرسه گریختم و با 25 عدد لواشک بزرگ و خانواده در زیر پیرهنم با غرور بسیار به مدرسه برگشتم..خلاصه برگشتم به کلاس و معلم با آغوش باز ازم استقبال کرد و اومد بغلم!!!!!
یکی لو مون داده بود...خلاصه بغلم گرفت و خرچ و خورچ پلاستیک لواشکا اومد یهو لباسم زد بالا بهم گفت مرد لواشکی!!!
از اون به بعد بنده لقب مرد لواشکی رو به یدک کشیدم!!!!

• لایک

ما تو کلاس رو نيمکت می نشتيم، بعد يه روز يه عالمه پسته و فندق و... ريخته بوديم تو يه ليوان و زير نيمکت گذاشته بوديم و نوش جان می کرديم، همينطور که با چشم بسته دستمو می بردم طرف ليوان، يهو دستم خورد به ليوان، خورده های ليوان و همه ی حبوبات (!) داخلش پهن زمين شدن!
همه ی بچه های کلاس: :-?
خانوم زبانمون: X-(
من: :-[ :-ss

• لایک

یـادش بخـیر سـال سـوم راهنمـایـی یـ دبیـر ریـاضـی داشتـیم کـ عـاشقشـ<

امـا خـیلی بـداخـلاق بـود

مـن سیـب مـیبردم

بـادوسـتم خـرد میکـردیـم

تـوی کـلاس پخـش میکـردیم

بـ دبیـرهـم میـدادیـ

دقیـقا هـم وسـط درس

بـازم خـآطره هـست...بگـم؟

يه روز يكي از بچه ها سر كلاس فيزيك داشت كيك مي خورد
معلم فيزيكم كه بد اخلاق
وقتي فهميد كيكو كرد تو حلقش بعد زد زير فك بچه مردم
بيچاره زبونش رو گاز گرفت

سر کلاس قاضی (فیزیک کنکورمون!) بعد از ظهر گشنه شده بودیم با دوستم.
ظهرش ناهارو پیچونده بودیم رفته بودیم بیرون این بود که ناهارای مادر عزیز مونده بود!اون سالاد الویه داش منم ماکارونی!فقط غذای من مزه زهر مار میداد!این بود که این هموجو درس میداد ما اینا رو قاطی کردیم و دیدیم به!چییی شد!و خلاصه خوردیم و کل ردیف هی لقمه بگیر و باز حق السکوت بده به اونوریا که هی داد نزنن "بوی چی میاد" و این همو جو درس میداد و تو این اوضا عکسم گرفتیم و کلا خوش گذش!بیشتر از خوردنه و بوش که پخش شد خنده هه مشکوک تر بود گمونم!ولی خوب چون من کلا نیشم تا بناگوش باز بود سر کلاسا و کلا صورتم قرمز و در حال کنترل خنده چیزی نگف!خوب بود!
دیگه این کارا رو کردیم رتبمون شد این :)) :))

• لایک

عاغا ما کلاس سوم راهنمایی بودیم بعد سر زنگ دینی و حرفه همه بچه ها میخوردن.(کیک و بیسکوییت و انواع تنقلات)
بعد حالا چن نفر رو معاونمون اجیر کرده بود که اسم هر کسی که خورد رو بنویسید. منم از اون آدمایی هستم که به بیسکوییت نون روغنی علاقه دارند. برداشتم سر زنگ دینی یه بیسکوییت خوردم زنگ که خورد معاونمون گقت: «گروسی(من) فردا نرو کلاس. بیا دفتر کارت دارم.» :|
پ.ن: یه بار یه دونه از بچه ها داشت ساندویچ میخورد تنهایی سر زنگ علوم. بعد داشتیم درس رو از رو کتاب میخوندیم. دهان پسره هم پر بود، معلم علوممون بهش گفت: «آقای ______ ادامه ی درس رو بخون.» کلاس رفت رو هوا ;D

آزمایشگاه زیست بودیم دوستم داشت چیپس میخورد.دبیرمون گفت امینی(دوستم)جلسه ی پیش نبودی برای تشریح ماهی سه شنبه با اون کلاس بیا دوستمم برگشت با دهن پر از چیپس گفت باشه میام.
ماها =))
دوستم X_X
دبیرمون :-w :-w

از اونجایی که من باsaghar98 ,mahshad_nasr,mina99 همکلاسی هستم فقط خواستم بگم اون بدبخت بیچاره ای که سیب بزرگ رو کردن تو حلقش من بودم :-<داشتم خفه میشدم :-Lخدا از سر تقصیراتشون بگذره!الهی شکر که معلم نفهمید X_X

.

آخرین ویرایش:
Back
بالا