naseri
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانـگان يك تهران
- شهر
- تهران
پاسخ : آزمون مشترک سمپاد و نمونه دولتي
اونا تو راهنمایی فیزیک شیمی زیست ندارنبه نقل از lovely_mahsa :پس فرق بین نمونه دولتی و سمپاد چیه؟؟؟؟؟؟
به نقل از ROzhiN :ببخشید من یک سوالی دارم!
به فرض اینکه آزمون درست برگزار بشه. یعنی مثلا سطحش پایین نباشه و زیاد از حد هم ورودی نگیرن، چه اشکالی داره که آزمون سمپاد با نمونه دولتی یکی باشه؟ یه آزمونِ سطح بالا برگزار کنن، رتبه های برترش بیان سمپاد بقیشونم برن نمونه دولتی.
مشکلش چیه؟!
مشکلش اینه که آزمون تیزهوشان باید سوال خلاقیت داشته باشه ولی آزمون نمونه دولتی بر اساس خرخونیه.اینطوری یه مش خرخونو سرازیر میکنن تو تیزهوشان.بعدشم قرار نیست آزمونی که میگیرن درست حسابیو سطح بالا باشه هر کسی اینکارو میکنه هدفش فقط تخریب سمپاده
منم موافقمبه نقل از علی دلاور :اقا ما خیرسرمون سمپادی ایم
بیایید یک نامه خطاب به رییس سازمان بنویسیم و امضا کنیم و در اون نا رضایتیمون را از وضع فعلی بیان کنیم
مهری سویزی دیګهبه نقل از hoda.m :منم موافقم
اما يه سوال جدي:
الان رئيس سمپاد كيه واقعا؟
همچنان آقاي غفاري يا خانم سويزي؟!
اولا کسی لزوما نګفته که اګه جواب داد باید کار کرد بله من هم زیاد احتمال نمیدم که جواب بده ولی مفید هست چون حداقل میفهمن با دار و دسته کورا سر و کار ندارن!به نقل از hoda.m :خوب حالا چي كار كنيم؟!!!
هرچند خودم با نامه نوشتن موافقم اما تقريبا مطمئنم جواب نميده.
راستي شنيدين سمپاد قراره هنرستان و فني و حرفه اي هم بزنه؟!
سطح نمونه دولتی ام همچین پایین نیستابه نقل از R e z a :این واقعا سطح سمپاد رو میاره پایین
اگه 2 سال دیگه هم وزیر این باشه اخرش سمپاد نابود میشه
X-(
درستهبه نقل از ♥ ♥ღ♥☼ElAhE☼♥ღ♥ ♥ :سطح نمونه دولتی ام همچین پایین نیستا
قبولی تو نمونه از تیزهوشان سخت تره چون سوالا کاملا از داخل کتاب میان و باید متن کتابو حفظ بود تا به سوالا درست جواب داده بشه
آره خوب!به نقل از negar.mr :اینکه خیلی بده...درسته
ولی یکی از سختی هایی که نمونه داره واسه قبول شدن اینکه ظرفیتش کمه
یعنی بیشتر سختیش اینه نه واسه سوالاش