• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حجامت !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pegah.nodet
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : حجامت !

خیلی باحاله دردکه نداره تازه قلقلک هم داره :))
غیرازاینکه منوحجامت کردن خودم هم تابه حال بقیه راهم حجامت کردم
خیلی مفیده تازه میگن هدیه شب معراج پیامبربوده.
=D>هرمرضی روباهاش میشه درمان کرد :-\
انواع مختلفی داره خشک وتر.
اونایی که میگن خون نداری چطورمی خوای حجامت کنی اشتباه میگن حجامت واسه کم خونی هم خوبه.

به نقل از pegah.nodet :
خب دیگه موضوع حجامته. بین شما کسی هست که تاحالا تست کرده باشه؟
روشا مختلفش چطوریه؟ بعضیا میگن جاش میمونه بعضیام میگن نه. درسته با زالو هم اینکارو انجام میدن؟ بعد حالا اونوقت مفیده واقعا؟
چه فرقی با خون دادن داره؟

من تجربه کردم. از ناحیه پشتم بعد توی مطب دکتری که دوره دیده بود و مدرکشم داشت ، اصلا هم جاش نموند
واسه شفاف سازی پوست و رفع جوش و اینا توصیه کردن منم دلو زدم به دریا انجام دادم الحق که موثر بود البته که فقط برای ناحیه پشت
حجامت خون کثیف و سیاه و از بدن خارج میکنه اما خون دادن خون داخل رگها و خون خوبُ(!)
اگه کسی زیاد زیاد و در فاصله زمانی کم انجام بده بهش اعتیاد پیدا میکنه طوری که دست و پاش درد میگیره اگه حجامت نکنه !

من انجام دادم آخر ماه رجب. خیلی نشاط آور بود برام.

جاشم نمونده ;D

توی فکرم بازم برم ;;)

@ماهی من شنیده م یعنی خون غلیظ و حجامت غلظت زیاد خون رو کم میکنه. ولی حودم تا حالا نرفته م حجامت

یه موردی که من دیدم و واقعا برام عجیب بود این بود که خانوم زودتر از سن مناسب یائسه شده بود و به جای پیگیری که مشکلش چی میتونه باشه میرفت حجامت میکرد که "خون کثیف"از بدنش خارج بشه.:shrugging:

ها ((:
یه شیوه که بین همه پذیرفته نیست و کسانی هستن که معتقدند شبه علمه، چرا باید بپذیرمش و دنبال توجیه‌ش باشم؟ من ترجیح می‌دم ایده‌ی اولیه‌م رو خلافش فرض کنم و بعد اگه ممکنه اثبات شه که درسته، به درستیش پی ببرم. الان دلیلی ندارم که قبولش داشته باشم. و علاوه بر این، به گفته‌ی کسانی که از علم سر در میارن و گفته‌ن که این شبه علمه، بیشتر از طب سنتی‌ها که کار خودشونم بلد نیستن و فکر می‌کنن سرطان هم بلدن درمان کنن اطمینان دارم. و از دسته‌ی اول انتظار دارم این رو رد کنن تا من که اطلاعات کمی دارم هم بفهمم حرفشون چیه و دلایل رد این قضیه رو بدونم :-‌"
اینطور که من میبینم صرفا چون شنیدید طب سنتیه پس گفتید خب دیگه احتمال زیاد غلطه و دروغه:))

ولی خب،در این رابطه،من اندکی در این مورد مطالعه کردم و متوجه شدم با وجود اینکه برای برخی امر مفیدیه،مثل افرادی که آهن خونشون بیش از حد بالاست یا برخی از اشکال آلودگی خون.اما در مورد هر امری جواب نمیده.یعنی هر آلودگی خون لزوما اینطور حل نمیشه.به طور مثال گند خونی که عفونت عمومی خون هست با این کار درمان نمیشه.بنابراین استفاده های خاص خودشو داره.بگذریم که الان بگی حجامت میگن مرض خونی نیست که درمان نکنه:))

Back
بالا