*M.M*
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
پاسخ : اولین همایش شیمی پژوهان جوان
من اصا پوستر ندادم اون محدثه نظری بوده
من اصا پوستر ندادم اون محدثه نظری بوده
به نقل از علی دباغی :Na nemishe.khob dust dashtim bashim.
به نقل از نرگس² :+گواهي شرکت تو همايش دادين؟!
دادن باو اخر همایش که کیف میدادن(بسته فرهنگی ) گواهی حظور هم میدادنبه نقل از نرگس² :نه ندادين
به نقل از نرگس² :خب من آخر همايش نبودم. نه كيف گرفتم نه بستهي فرهنگي نه گواهي بدين مبينا بياره تهران واسم
نظر لطفتونه :)به نقل از ✖محــــدثـه²✖ :همایشتون عالی بود ینی
اینکه سطح مقالات پایین بوده فک می کنم مشکل همایش نباشه...مشکل از مقالات داده شده باشه...به نقل از sky girl :واااااااای .... انتقاد هم میپذیرید دیگه؟!
اول دستتون درد نکنه مخصوصا برگزار کننده هاتون... بعضیا که از راه آهن یه راست اومده بودند اونجا! خوب بود...
ولی...
چند تا انتقاد هم داریم دیگه
سطح مقالات بخش سخنرانی واقعااااااااا پایین بود.... راستش نمیخام منظور خاصی داشته باشم ولی بعضیاشون در حدی بودند که سر کلاس پاور درست میکنیم و ارائه میدیم!!!
مجری هم که....
اون آقاهه که بود کار صدا و اینا؟! خب؟! اون چرا پشت پرده نبود؟! بابا خیلی ضایع بود!!! اون آهنگا آخه چی بود میذاشت؟! یه کلیپ درست و حسابی هم که .....
زمان زیاد بود اما کار خاصی نکردید!!! یعنی اون زمان ناهار و کارگاه ها واقعا زمان زیادی رو از دست دادید و میتونستید به جای اینکه از 300 و خورده ای مقاله، به جای انتخاب 8 تا مقاله، مقاله های بیشتری رو واسه سخنرانی انتخاب کنید.
اون زوم کردن رو چهره اشخاص هم که ....
لپ تاپ اون ور بود بعد رائه دهنده اینور؟!
بعد این میکروفون مشکل داشت؟!
داورا چرا هیچ چیزی نمیگفتند؟! یه سوالی یه حرفی!!
+ غذا تون خوب بود!! فقط یکم دیر آوردید!!
+ فضای سالن خوب بود!
چند تا از بچه ها رو دیدم خوب بود از این بابت!!
.میتونست بهتر از این باشه... با این بودجه ای که خرج شد! ولی بازم مرسی سال اولش بود و از این بابت خوب بود... ایشاا... سال های دیگه بهتر میشه
اما ریحانه جون خیلی کارهای بهتر از این هم فرستاده شده بود مثلا اون پوستری ک طرف ماشین شیمیایی ساخته بود یا کسی ک داشت روی سولهای خورشیدی با بازده بالا کار میکرد و... یا اونی ک توی سایت جنجال ب پا کرد و جوابی ک اقای براکوهی بهش داد، این بود ک کارتون 2 بار قبلا ارائه شده! نمی دونم شاید میخاستن بگن ک داوریه ما خیلی دقیقه و امار همه ی طرحها رو دراوردیم ولی خداوکیلی اون باران اسیدی ک ارائه شد، فک نمی کنم ک مطلبی جز مطالب شیمی ساله اول رو بیان کرده باشه!! یا اون کاره نوشابه ک امارگیری بیش نبود!! تکراری تر از اون کارهایی ک ارائه دادن وجود نداشت! ب قوله دوستان، همایش ساله اولشه و جای پیشرفت داره ولی داورا ک ساله اولشون نبود! بود؟!اینکه سطح مقالات پایین بوده فک می کنم مشکل همایش نباشه...مشکل از مقالات داده شده باشه...