• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

قوانین، انتقادات و پیشنهادها

پاسخ : قوانین، انتقادات و پیشنهادها

به نقل از یه اشتباه خوب :
چرا هیچ تاپیک و بحثی درباره اسکار 2016 نداشتیم؟ :/

دلیلش اینه که کسی به اینجا رسیدگی نمیکرد و این که اسکار چند سالیه یه ذره سیاست هاش درمورد انتخاب فیلما زیر سواله و مثلا من به شخصه انقدرا مهم نمیدونمش.
اما شما میتونستید (و میتونید، با این که دیگه موضوع داغی نیست) خودتون تاپیک بزنید.

برای تابستونا نمیشه یه برنامه ریخت که توی یه مدت زمان های کوتاهی اعضای انجمن و سینما دوستان یک سری فیلم ها رو ببیند...؟؟

به نقل از shadow shaman :
برای تابستونا نمیشه یه برنامه ریخت که توی یه مدت زمان های کوتاهی اعضای انجمن و سینما دوستان یک سری فیلم ها رو ببیند...؟؟

بله. تماشای گروهی رو بعد از کنکور اجرا می‌کنیم گرچه فعالیت خیلی کمه و اصولا استقبال نمیشه. :دی (طبق تماشاهای گروهی قبلی)

آقا بیاید یه تماشای گروهی درست کنید ولی یکم تخصصی‌تر. من پیشنهادم اینه که با محوریت این تاپیک و فیلمسازان مؤلف میام و فیلم‌های کلاسیک تاریخ سینما رو با هم نگاه می‌کنیم. فرضا نیت می‌کنیم که از فدریکو فلینی شروع کنیم به فیلم دیدن. و فیلم‌های معروف‌ش رو در عرض چند هفته نگاه می‌کنیم و «سینما»ی فلینی رو در اون چند هفته بررسی می‌کنیم. فقط یه مقدار این برنامه حمایت می‌خواد و افراد مشتاق. ولی به طور قطع با این شیوه خیلی بهتر از شیوه‌های تئوری میشه بحث سینمایی کرد و منظور همدیگه رو بفهمیم.

این خیلی ایده ی خوبیه و من خودمم بهش فکر کرده بودم و این کار رو دوست دارم. (قطعا البته یه زمانی بعد از هفته ی دیگه. :-" #کنکور۹۵)
اما مسئله اینجاست که بچه ها تماشای گروهیای قبلی به زور از فیلمایی که دی وی دی هزار تومنیش کنار خیابون گیر میومد استقبال کردن. حالا الان فیلمای قدیمی که پیدا کردن لینک دانلودشون هم سخته؟ نمیدونم.
ولی یه کاری مشابه با ایده ت انجام میدیم حتما. (اند یور دد ایف یو دونت هلپ.)

یقینا اگه این انتظار باشه که بخوایم جمعی بالای پنج نفر رو برای این موضوع داشته باشیم. خب طبیعی‌ه ناامید خواهیم شد. دلیل هم واضح اینجا علاقمند به سینما کم هست. و خب برای این برنامه اگه یه سه یا چهار نفر هم فعاّل باشند باید شکر کرد و البته به نتیجه هم می‌رسه برنامه. در کل زیاد غصه افراد رو نباید خورد. ولی من با توجه به شناختی که دارم حدس می‌زنم یه چهار یا پنج نفری توی برنامه شرکت کنند - که عدد خیلی خوبی‌ه.

برای دسترسی به فیلم‌ها هم جای نگرانی نیست. سایت خوب زیاد هست.[nb]این سایت‌ه یه آرشیو عجیبی داره. می‌تونم بگم از هر کارگردان مؤلفی چند تا فیلم رو داره که کار ما رو راه بندازه.[/nb]

من به سه نفر هم راضیم! و در کل خوبه. Noted. مرسی از پیشنهاد.

Back
بالا