Shaghayegh11
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- سیرجان-کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- شیراز
- رشته دانشگاه
- مهندسی شیمی
پاسخ : قوانین و انتقادات و پیشنهادها
مطمئن باش ریحانه جونم وقتی میام یه انتقادی رو میکنم حداقل پست اولشو خوندم!
خوب بالاخره هر انجمنی با توجه به مدیرانش سیاستی رو دنبال می کنه. اینجاست که میشه گفت : "اجازه میدین قانع نشم؟! "
ولی چشم،اگر مبنای تاپیک بر بحث هست،اونجام پیگیری میکنیم.
ممنون.
به نقل از ریـحـانـه :مشخص نشده؟! فکر کنم پستهای اول تاپیک رو نخوندی. توی این پست جهت تاپیک کاملاً مشخص شده. و اینکه کی گفته کمکی نمیکنه؟ این حرف خیلی غیرمنطقیـه! مثل این میمونه که بگیم «توصیههای پزشکی چه کمکی به آدم میکنه؟! هرکی درمورد یه بیماری یه نظری داره خب.» ببینید یکی میاد با دلیل میگه که فلان فیلم خوب نیست. من نظراتش رو میخونم، یا با فکرش موافقم یا نیستم؛ اگه موافقم که خب الکی وقت و پولم رو هدر نمیدم، اگه مخالفم هم بحث میکنم. همون بحثها هم باز به خواننده کمک میکنه. چرا؟ چون میاد دیدگاههای مختلف رو راجع به اون فیلم میخونه و در نهایت فکر میکنه که کودوم منطقیتره. شما مطمئن باشید اگه بحث بشه و ما ببینیم تاپیک شلوغ شده، بحث رو هدایت میکنیم. مثلاً میگیم ادامهی بحث رو تو تاپیک مربوط به اون فیلم دنبال کنن یا اگه تاپیکش نیست، تاپیک میزنیم براش که صحبتها طبقهبندی شده باشه. خلاصه که شما اگه میبینید نیاز به بحث هست نگران نباشیدُ بحث کنید، ما حواسمون به بقیهی مواردش هست.
مطمئن باش ریحانه جونم وقتی میام یه انتقادی رو میکنم حداقل پست اولشو خوندم!
خوب بالاخره هر انجمنی با توجه به مدیرانش سیاستی رو دنبال می کنه. اینجاست که میشه گفت : "اجازه میدین قانع نشم؟! "
ولی چشم،اگر مبنای تاپیک بر بحث هست،اونجام پیگیری میکنیم.
ممنون.