• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معرفی کتاب‌ها، سایت‌ها و منابع مفید تاریخی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sayna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کتابهایی که خوندم و خوب بودن
تاریخ طبری
تاریخ جهانگشای جوینی
نبرد من که فک کنم اونم بشه تاریخی گفت

در رابطه با مشروطه:
تاريخ مشروطه ايران از احمد كسروى:از اولين كتبى كه راحع به مشروطه نوشته شده.نويسنده خود در زمان وقايع مشروطه جوانى بوده و اگاهى خوبى در زينمه اذربايجان در زمان مشروطه داره.كتاب نواقصى در زمينه مشروطه تهران داره به طورى كه وقايعى مثل فتح تهران و وقايع پس از سقوط استبداد صغير و اينها كلا به دو صفحه محدود شده اما به غير ازين مورد بسيار كامله.

تاريخ مشروطيت از فريدون ادميت:كتابى بسيار كامل در باب مشروطه كه عملا نفد كمى ميشه بهش گرفت.هرچند كه با تحليل هاى خود ادميت از اين انقلاب كمى مخالفم.

كتب ديگرى مثل تاريخ بيدارى ايرانيان و اينها هم هستند اما اين دو كتاب نسبت به همگى اونها در زمينه مشروطه برترى دارن.

هیچ کتابی در مورد تاریخ دقیق دقیق نیست
همشون دروغ دارن
موافقم.اما دوست دارم بدونم خود یک فرد از اون کتاب چی میفهمه و راجبش چی نظر میده.(دیدگاه خودش)

بنده برای نسبتا بی پرده خوندن تاریخ هخامنشیان که ببینیم چه سفیدی و سیاهی ای بایکوت شده از کوروش تا اسکندر پیربریان رو پیشنهاد میدم

کتاب ک بی طرف قبل انقلاب رو نوشته باشی سراغ دارین؟
مجموعه هشت جلدی تاریخ بیست ساله

تاریخ بیست ساله تقریبا کامله
خود نویسنده تو اون دوران زندگی کرده و اتفاقات دوروبرش رو هم ضمیمه کرده

کتاب ک بی طرف قبل انقلاب رو نوشته باشی سراغ دارین؟
ایران بین دو انقلاب
مال یرواند آبراهامیان
نویسندش ارمنیه
تنها کتابیه که دیدم وقایع رو از انقلاب مشروطه تا انقلاب ۵۷ بی طرف گفته

4 جلدی سرزمین جاوید
2 جلدی تاریخ هخامنشیان
گات ها

1 سیدضیا عامل کودتا به قلم صدرالدین الهی
2 میرزا کوچک خان و استعمارستیزی

کتاب ایران بین دو انقلاب، کتاب تاریخ ایران مدرن، کتاب کودتا - یرواند آبراهامیان - نشر نی
کتاب تاریخ ایران (پژوهش دانشگاه آکسفورد) - تورج دریایی - نشر ققنوس
کتاب تاریخ ایران (مجموعه 3 جلد در یک کتاب، قبل از اسلام، بعد از اسلام، عصر پهلوی) - حسن پیرنیا، عباس اقبال آشتیانی، پرویز بابایی - نشر نگاه
این چند تا کتابی که معرفی کردم برای شروع مناسبه

کتاب تاریخ ایران (مجموعه 3 جلد در یک کتاب، قبل از اسلام، بعد از اسلام، عصر پهلوی) - حسن پیرنیا، عباس اقبال آشتیانی، پرویز بابایی - نشر نگاه
این کتاب رو شدیداً توصیه می‌کنم، ساده و روون و جمع و جور (نسبت به دوره‌ی تقریباً سه هزار ساله‌ای که پوشش می‌ده) هم هست و بسیار مناسبه برای افرادی که تازه می‌خوان مطالعه‌ی تاریخ ایران رو شروع کنن :‌-‌"

از توی اپلیکیشن فیدیبو، میتونید چندتا پادکست گوش بدین، با نبود کست باکس بد نیست....
خداحافظ آفریقا
و پادکست پرسه درباب موضوعات تاریخی پیشنهاد میشه

از توی اپلیکیشن فیدیبو، میتونید چندتا پادکست گوش بدین، با نبود کست باکس بد نیست....
خداحافظ آفریقا
و پادکست پرسه درباب موضوعات تاریخی پیشنهاد میشه
واسه پادکست چنل‌بی و بی‌پلاس هم هستن البته نمی‌دونم سایتشون الآن بالا می‌آد یا نه، من پادکست کتاب ''صلحی که همهٔ صلح‌ها را بر باد داد'' رو گوش کردم ازشون و خیلی مفید بود، یه سری مجموعه‌ پادکست هم در مورد چین داشتن که از جنگ تریاک شروع می‌کرد و به جنگ داخلی، جنگ جهانی، سلطه‌ی کمونیسم و مائو و حتی حادثه‌ی میدان تیان‌آن‌من هم می‌رسید که اونم مفید بود واقعاً.

Back
بالا