ببخشید شاید مطرح کردنش اینجا درست نباشه ولی من خیلی به عمران علاقه دارم ولی همه میگن اشتباهه شما ناراضی هستید از اینکه عمران خوندید یا نه؟؟؟؟؟
من سال 95 کنکور ارشد دادم. اون موقع همین پکیجو استفاده کردم و خیلی خوب بود.نظرتون درباره پک کتابای ارشد سری عمران چیه؟
نظرتون درباره پک کتابای ارشد سری عمران چیه؟
@maryam_pmd میاد کمک میکنه که رتبه تک رقمی داشته فکر کنم.عمرانیا من ترم6م برای ارشد باید از تابستون شروع کنم به خوندن؟
شرکت تو آزمونای موسسه ها کمک کننده س؟ کدوم موسسه بهتره واسه عمران؟
و اینکه پاسخ رو با توجه به اینکه میخوام مدیریت ساخت دانشگاه های تهران بخونم بگید لطفا با تشکر
بستگی به پایه ات داره و چقدر واحد داری. برنامه ای که عموما همه ازش پیروی میکنن اینه که تابستون تحلیل و مقاومت و خاک.و سیالات رو بخون. بعد از تموم شدن خاک و سیالات هم پی و هیدرولیک رو بخون. راه و روسازی بعد از تمام شدن اینا. فولاد و بتن میتونید مباحث پرتکرار رو بخونید. ریاضی هم بسته به پایه تون میتونید مباحث خاصشو بخونید. زبان هم حتما تو برنامه تون باشه. این برنامه معمولا تا اواسط ابان یا اذر طول میکشه. حتماااااا خلاصه برداری بکنید چون تو طول ترم نمیرسید از اول بخونید. هر مبحثی تموم میشه تستشو تا اخر برنامه تون بزنید که فراموشتون نشه. یه ماه اخر هم فقط کنکور بدید. هر کنکورو درست تحلیل کنید و دوباره بزنید. اونقدر باید درست تحلیل کنید که دفعه اخر همه رو ۱۰۰ بزنید.عمرانیا من ترم6م برای ارشد باید از تابستون شروع کنم به خوندن؟
شرکت تو آزمونای موسسه ها کمک کننده س؟ کدوم موسسه بهتره واسه عمران؟
و اینکه پاسخ رو با توجه به اینکه میخوام مدیریت ساخت دانشگاه های تهران بخونم بگید لطفا با تشکر
خیلی خیلی ممنونم ^_^بستگی به پایه ات داره و چقدر واحد داری. برنامه ای که عموما همه ازش پیروی میکنن اینه که تابستون تحلیل و مقاومت و خاک.و سیالات رو بخون. بعد از تموم شدن خاک و سیالات هم پی و هیدرولیک رو بخون. راه و روسازی بعد از تمام شدن اینا. فولاد و بتن میتونید مباحث پرتکرار رو بخونید. ریاضی هم بسته به پایه تون میتونید مباحث خاصشو بخونید. زبان هم حتما تو برنامه تون باشه. این برنامه معمولا تا اواسط ابان یا اذر طول میکشه. حتماااااا خلاصه برداری بکنید چون تو طول ترم نمیرسید از اول بخونید. هر مبحثی تموم میشه تستشو تا اخر برنامه تون بزنید که فراموشتون نشه. یه ماه اخر هم فقط کنکور بدید. هر کنکورو درست تحلیل کنید و دوباره بزنید. اونقدر باید درست تحلیل کنید که دفعه اخر همه رو ۱۰۰ بزنید.
در مورد ازمون من سری عمران میدادم به نظرم خوب بود ولی انگار یه موسسه دیگه هم هست که خوبه ولی من اطلاعی ندارم. اونو بپرسید
بازم سوالی بود بپرسید
سری عمران ازمون داشت. احتمالا الانم دارهخیلی خیلی ممنونم ^_^
عه سری عمران آزمون هم داره؟ نمیدونستم!
موسسه ی دیگه اسمش یادتون نیست؟
منابع و اینا چطوره؟ همون کتابای سری عمران یا کتابای بهتر دیگه ای هم هستن؟