• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چی چی رو لایک میکنی ؟!!!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شما در هنگام استفاده از سیستم امتیاز دهی پست ها به کدام مورد اهمیت بیشتری میدید ؟

• محتوا ، نگارش و مطالب پست

رای‌ها: 311 72.7%
  • فرد ارسال کننده و سمت وی در سایت

رای‌ها: 13 3.0%
  • در انجمن های مختلف و موضوعات مختلف متفاوت است

رای‌ها: 78 18.2%
  • از سیستم امتیاز دهی سایت زیاد استفاده نمیکنم

رای‌ها: 26 6.1%
  • ان پستي كه لايك زيادي خورده است

رای‌ها: 0 0.0%

• رای‌دهندگان
    428
پاسخ : چی چی رو لایک میکنی ؟!!!

و جا دارد بگوییم خداوند کسی را که مطلبی را دوس دارد و لایک نمی دهد را نمی بخشد پس به وظیفه ی سمپادی - شرعی خودتون احترام بگذارید

هرچی که وقتی میخونم همون لحظه برام جالب باشه و دوس داشته باشم و به عقایدم نزدیک باشه B-) ;D
ولی انگار کسی نوشته های منو دوس داره =(( اخه کم پیش میاد لایک بگیرم :( بچه ها بخاطر امتیاز نمیگم ولی اگه حرفی زدم یا چیزی گفتم که بنظرتون بد بوده تو پ.خ بهم بگین چون دوس ندارم با حرفام یا نوشته هام کسی ناراحت بشه انسان میتونه خوب باشه

گاهی بعضی از پستا رو میخونم که انگاری حرف دل منو میزنن
و صد در صد لایک میکنم
تازگیا دقت کردم که فقط مطالب یه سری رو لایک میکنم بدون اینکه متوجه باشم!!!!!!

خب تو انجمنای علمی من واقعا به محتوا نگاه میکنم ؛ که خیلی خیلی تصادفی همیشه دوستان خودم ؛ پست هاشون از محتوای بالایی برخورداره :-"

تو حرف بزن ؛ واقعا فقط به نویسنده نگاه میکنم ؛ و یا اینکه پست خیلی خاص بوده باشه :-"

+ رو منم نگارش خیلی موثـره . یعنی حتی اگه خیلی محتوا داشته باشه اون پست بازم نوشتن مهمه .

• لایک
امتیازات: N.M

من اگه مطالب تو انجمن علمی باشه حتما بهش لایک میدم بلکه تشویقی باشه تا بقیه هم بیایند چون اگه داخل این سایت ۱۰ تا ‍‍پست بدند ۱۲ تاش مال غیرعلمیه

خب يه سري افراد هستن كه من پستاشونو لايك ميكنم :-"
شايد نه همه ي پستاشونو!
اكثرا افراديو لايك ميكنم كه دوستامن و ميشناسمشون ;D
اما اينجوري نيستم كه پست كسي كه نميشناسمو لايك نكنم!
ولي پستي كه لايك كنمو حتما حتما حتما ميخونم ;D

خ ُ من واقعن به صرف ای که یارو رو بشناسم یا نه هیچ وخ لایک ندادم .

بستگی داره او پسته کجا باشه .

مصن از طرز نوشتن یارو خوشم بیاد ( اگه معیار خوب بودن اون پست قشنگ نوشته شدنش باشه ، مصن یکی که خاطرشو قشنگ تعریف می کنه )

یا پست علمی ای باشه که خونده باشمش . ارزش خوندن ُ داشته باشه

کاملا تو همون لحظه لایک یادیس لایک الهام میشه بم :>

من هر پستی رو که خلاصه و پرمفهوم باشه چشم بسته لایک میزنم. /m\

حالا که بحث لایکه من یک چیز بگم‏!‏
ما اکثرن معمولن راحت لایک میدیم ولی راحت دیس لایک نمیدیم؛اصلن دیس لایک انگار چیز ثقیلیه ;D
با دیسلایک میشه نظرت رو خلاصه بیان کنی و از نظر دیگران مطلع شی و اگه اشکالی داری حتا متوجهش میشی و برطرف میکنی؛ضمن اینکه یک حرکت کاملن فرهنگی برای کاهش پست هاییه که به نظرتون بی محتواس‏!الان خیلیا هستن که از پست های بی محتوای فروم شکایت دارن اما اصلن از سیستم منفی دادن سایت برای اون پست ها استقاده نمیکنن دلیل هم اکثرن اینه که فک میکنن کاربرا باهاشون بد میشن و متاسفانه معمولن همینطوره‏!کاربرا بد میشن‏!‏
به نظرم بهتره بیشتر و در جهت درست از این سیستم استفاده کنیم چون اگه این فرهنگ رایج شه دیگه کسی فک نمیکنه دلیل دیس لایک خصومت شخصی بودو و این که شخصن خودمون وقتی دیسلایک میگیریم منطقی فک کنیم؛به جای این که از شخصی که منفی داده ناراحت شیم ببینیم دلیل چی بوده و سعی کنیم اصلاح کنیم خودمون رو‏ اگه واقعن مشکلی هست‏!‏

Back
بالا