شکارچی شنبه

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : شکارچی شنبه

من هی منتظر بودم پستا برن سمت نقد فیلمُ اینا ، نرفتم مجبور شدم پاکشون کنم .
لطفا به صورت تخصصی بحث کردن راجبه یهودیا رُ ، بیخیال شین !
بحث ادیانُ اعتقاداتُ اینا مربوط به جای دیگه ایه .
:)

No-Enemy

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
تکنولوژِی پرتوشناسی

خانواده داشتن می دیدن منم داشتم همه رو میزدم که هر کوفتی ببینید جز این L-:
فیلم به طور واضح هدفدار و جهت نفرت بیش از پیش از یهودی ها بود. یکی از مسخره ترین فیلم هایی بود که دیده بودم. فیلم میتونست خیلی بهتر و پخته تر و شمرده تر و غیر مستقیم تر مثل شاهکار "مونیخ" اسپیلبرگ بیاد حرفش رو بزنه. با توجه به اینکه احتمالا کمک های کلانی هم به فیلم شده به هیچ وجه نباید با سایر آثار از نظر ساخت مقایسه بشه.

در کل فیلم به شدت یک طرفه افراطی، الکی شلوغ، با بازی ها بسیار مصنوعی ـه که موفقیتش هم فقط پافشاری رو عقیده های عده ی زیادی از مردم ایران و نفرت از اسرائیل و یهودی ها است. موضوع مشکل نداشت بیانش مشکل داشت.

Nafas 21

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
يه دبيرستاني از فرزانگان
شهر
Najaf abad
مدال المپیاد
المپياد رياضي
دانشگاه
بايد بش فكر كنم

خيلي فيلم جالبي بود
البته آخرش من واقعا داغون بودم از نظر روحي
اگه من جاي اين پسره بودم حتما ديوونه شده بودم
والبته آخرش خيلي ناراحت بودم به خاطر نابود شدن زندگي اين بچه
و من فكر نمي كنم اغراق تو اين فيلم باشه و من بدتر از اين شنيدم از يهوديا

وریتی

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 3
شهر
طهرآن

جانبدارانه نبود اصلا!
به دلیل این که داشت یک سری از یهودی های افراطی رو نشون می داد که اسم یهودی اصلا نباید روشون گذاشت ~X(کسایی که مردم رو گول می زنند و هر حرفی رو به نفع خودشون تحریف می کنند انسان نیستند.
واقعا فیلم دردناکی بود و بازیگرا توی فیلم عالی بودند .این یکی از معدود فیلم های سینمایی بود که دو بار دیدمش و به نظرم هر دو بار ارزش دیدن داشت .دوستان نقد نکردند من هم در جوابشون نقد بگم. :-<

No-Enemy

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
تکنولوژِی پرتوشناسی

مسئله اینه که این یهودی هایی که تو اسرائیلن اگه قرار بود به دینشون وفادار باشن الآن مملکتشون جمهوری یهودیت بود :D فیلم کامل داره یهودی ها رو می کوبونه! من از این حرص میخورم! مسئله ی یهودی ها و اسرائیل کاملا با هم جدا هستند! فیلم به طور واضح یهود ستیزی بود و نه اسرائیل ستیزی.(البته من وسطای فیلم همش داشتم موهام رو می کندم شاید درست حسابی فیلم رو ندیدم؛ اگه این طوره دوستان اشاره کنند تا من برم دوباره فیلم رو ببینم)

این تفاوت نگاه رو خیلی راحت می تونید با دیدن دو فیلم شاهکار ـه "فهرست شیندلر" (1993) و فیلم "مونیخ" (2005) مشاهده کنید. هر دو فیلم ساخته ی کارگردانی یهودی و نام آشنا یعنی استیون اسپیلبرگ هستند. اولی راجع به هولوکاست و دومی هم راجع به وقایع و گروگان گیری در المپیک مونیخ ـه.

بالا