عشق و خودخواهی

Marksman

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
مرحله ی دوم هر دو المپیاد شیمی و زیست قبول شدم اما به خاطر بیماریم نتونستم ادامه بدم .
پاسخ : عشق و خودخواهی

من یک مدت سعی کردم خودخواه باشم اما دلم نیومد و گذاشتم کسی که عاشقش هستم راحت بره ، با این که آتشم زد هیچ وقت سعی نکردم عذابش بدم و یا از روی اجبار نگهش دارم .

raha.pg

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farz4
شهر
tehran

من فکر میکنم اگه عشق واقعا عشق باشه(یعنی هوسی نباشه ک اسمشو عشق گذاشته باشن...)، عاشق همیشه بهترین ها رو برای معشوقش آرزو منده حتی اگه این بهترین ها ظاهرا ب ضررش باشه(صریحا بخوام بگم یعنی معشوقش ولش کنه بره...). و من فقط اسم همچین علاقه ای رو عشق میذارم....

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از raha.pg :
من فکر میکنم اگه عشق واقعا عشق باشه(یعنی هوسی نباشه ک اسمشو عشق گذاشته باشن...)، عاشق همیشه بهترین ها رو برای معشوقش آرزو منده حتی اگه این بهترین ها ظاهرا ب ضررش باشه(صریحا بخوام بگم یعنی معشوقش ولش کنه بره...). و من فقط اسم همچین علاقه ای رو عشق میذارم....
در دید من نیز"راحتی معشوق مهمتر از لذت عشق است"درجه ی آخر عشق است...درجه ی کمال انسانی...اما من تنها این را عشق نمیدانم...

raha.pg

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farz4
شهر
tehran

به نقل از پوریا عابدی :
در دید من نیز"راحتی معشوق مهمتر از لذت عشق است"درجه ی آخر عشق است...درجه ی کمال انسانی...اما من تنها این را عشق نمیدانم...
منظورم این بود ک کسی ک اسم خودشو عاشق میذاره و معشوقه شو داخل حصار افکار خودش قرار میده، اسمش واقعا عاشق نیست...

Angel_f

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
به امید خدا تهران!!
رشته دانشگاه
پزشکی ایشالا!

اگر انسانی واقعا عاشق فردی باشد باید همیشه بهترینها رو برای اون بخواد...حتی اگه بهترینها برای معشوقش بدون اون محقق بشه..

ولی اصلا اعتقاد ندارم که چنین چیزی وجود هم میتونه داشته باشه...اگر هم باشه خیلی کمه چون آدمها اکثرا خیلی خودخواهن.همیشه در درجه ی اول خودمونیم.... :D

و تقریبا هیچ عاشقی این رو نمیخواد که کسی به جز اون مالک معشوقش بشه!

به قول دکتر شریعتی: عشق تملک معشوق است!
عشق معشوق را طعمه ی خویش می بیند و همواره در اضطراب است که دیگری از چنگش نرباید و اگر ربود، با هر دو دشمنی می ورزد و معشوق نیز منفور میگردد...

البته به نظر من در 99 درصد عشق ها این موضوع واقعیت داره ولی خب ممکنم هست که واقعا کسی باشه که این دربارش صدق نکنه...

هرچند که باور نمیکنم... :-??

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از raha.pg :
منظورم این بود ک کسی ک اسم خودشو عاشق میذاره و معشوقه شو داخل حصار افکار خودش قرار میده، اسمش واقعا عاشق نیست...
حصار افکار رو برام تعریف کن...آیا غیر از اینست که ما تمام دنیا را حتی معشوق خود را با چشم خود میبینیم؟...با چشمی قالب دار...
0و1 نیست...عشق حد دارد...و درجاتی...پس نتوان گفت از اینجا به بعد دیگر عاشق نیست...بازم میگم...اون که میگی درجه ی آخر عشقه...عشق برای معشوق نه عشق برای عشق...

raha.pg

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farz4
شهر
tehran

به نقل از پوپولیسمتو قربون نهیلیست! :
حصار افکار رو برام تعریف کن...آیا غیر از اینست که ما تمام دنیا را حتی معشوق خود را با چشم خود میبینیم؟...با چشمی قالب دار...
0و1 نیست...عشق حد دارد...و درجاتی...پس نتوان گفت از اینجا به بعد دیگر عاشق نیست...بازم میگم...اون که میگی درجه ی آخر عشقه...عشق برای معشوق نه عشق برای عشق...
منظور اینکه کسی ک معشوقش رو از جهت فکر و عملکرد محدود ب خودش میکنه اسمش عاشق نیست....
ما معشوق رو با چشم دل میبینیم نه چشم ظاهر البته بازم میگم اگه عشق واقعا عشق باشه....
دقیقا... عشق طیفه اما اگه قراره براش مرز تعیین کنیم، در دیدگاه من جایی عشق ب اشتباه عشق نامیده شده ک عاشق معشوقشو فقط برای خودش بخواد و نه برای معشوقش و در این صورت حس مذکور هوس بوده نه عشق....

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از raha.pg :
منظور اینکه کسی ک معشوقش رو از جهت فکر و عملکرد محدود ب خودش میکنه اسمش عاشق نیست....
ما معشوق رو با چشم دل میبینیم نه چشم ظاهر البته بازم میگم اگه عشق واقعا عشق باشه....
دقیقا... عشق طیفه اما اگه قراره براش مرز تعیین کنیم، در دیدگاه من جایی عشق ب اشتباه عشق نامیده شده ک عاشق معشوقشو فقط برای خودش بخواد و نه برای معشوقش و در این صورت حس مذکور هوس بوده نه عشق....
باز هم سر حرفم هستم و تمام حرفهایت جز این قسمت"فردی که معشوق را برای خودش بخواهد صرفا عاشق نیست..."را کاملا قبول دارم...
باز هم معتقدم این یک طیف است نه 0و1...
بیخیال...به نظرم این بحث نتیجه نمیده

ninja

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

يه چيزي ميشه اين وسط روشن کنيد!
عشق حدومرزداره؟؟؟؟:-O
اونوقت اين حدروکي بايدمشخص کنه؟؟؟
عشق ماکزيمم نداره!حدنداره!
يه عاشق هرچقدم عاشق باشه خودشواول راه ميدونه...هرچقدم بتونه پيش بره توجاده عشق!بازم خيلي خيلي خودشوکم ميگيره!!!!

sfd

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهرون
رشته دانشگاه
اوه.......کو تا دانشگاه

به نقل از Angel_f :
اگر انسانی واقعا عاشق فردی باشد باید همیشه بهترینها رو برای اون بخواد...حتی اگه بهترینها برای معشوقش بدون اون محقق بشه..

ولی اصلا اعتقاد ندارم که چنین چیزی وجود هم میتونه داشته باشه...اگر هم باشه خیلی کمه چون آدمها اکثرا خیلی خودخواهن.همیشه در درجه ی اول خودمونیم.... :D

عشق معشوق را طعمه ی خویش می بیند و همواره در اضطراب است که دیگری از چنگش نرباید و اگر ربود، با هر دو دشمنی می ورزد و معشوق نیز منفور میگردد...

البته به نظر من در 99 درصد عشق ها این موضوع واقعیت داره ولی خب ممکنم هست که واقعا کسی باشه که این دربارش صدق نکنه...

دقیقا با حرفت موافقم.......

فقط حیف الان نمیتونم لایک کنم...........

• لایک
امتیازات: mjz

raha.pg

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farz4
شهر
tehran

به نقل از پوپولیسمتو قربون نهیلیست! :
باز هم سر حرفم هستم و تمام حرفهایت جز این قسمت"فردی که معشوق را برای خودش بخواهد صرفا عاشق نیست..."را کاملا قبول دارم...
باز هم معتقدم این یک طیف است نه 0و1...
بیخیال...به نظرم این بحث نتیجه نمیده
منم این موردو ذکر کردم ک عشق طیفه ولی واقعا اون عشقی ک درش این صفت وارد شده باشه، ب نظرم اصلا قشنگ نیست....
مسلما هر عاشقی، معشوقش رو برای خودش میخواد ولی اینکه همین فرد نتونه معشوقش رو ب خودش ترجیح بده، یعنی هوس...
ب نظر منم بیخیال شیم بهتره...

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Angel_f :

این یعنی چی؟؟...دکتر خیلی هم اشتباه کرده در این مورد...شاید برای همینه که گفته"دوست داشتن برتر از عشق است..."چون مسلما هر چیزی از تملک بهتر ات...
اما...
عشق تملک نیست...
عاشق...معشوق را از دنیا جدا نمیکند...
حداقل درجه ی آخر عشق اینه...

esfrwms

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
Fefu
رشته دانشگاه
General medicine

کلِ دنیا را هم که داشته باشی
باز هم دلت میخواهد، بعضی وقتها …
فقط بعضی وقتها …
اصلا برای ِ یک لحظه هم که شده، همه ی دنیای ِ یک نفر باشی …

fateme.n

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نجفآباد
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
کامپیوتر

اگه بخوایم به فکر خودمون باشیم باید خودخواه باشیم ولی اگه به فکر عشقمون باید از خودگذشتگی کنیم و همه چی رو بریزیم توی خودمون و شاهد از دست رفتن عشقمون باشیم =((
که آخه اینطوری داغون میشیم و از قیافه آدم معلومه که عاشقه و شکست خورده! :((
اون وقت اینطور میشه که پدر آدم میاد میبینه تو فکری میگه عاشقی تو!!! :(( =((

esfrwms

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
Fefu
رشته دانشگاه
General medicine

بودن با کسی که دوستش نداری

ونبودن با کسی که دوستش داری هر دو رنج است

پس اگر همچون خود نیافتی همچون خدا تنها باش

ermia

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HnschII
شهر
mashad
مدال المپیاد
ادبیات
دانشگاه
سوال خوبیه‏!‏
رشته دانشگاه
اینم سوال خوبیه‏!‏

عشقی که خیلیها دارن خودخواهی همراشه و عشقشون رو فقط واسه خودشون میخوان اما عاشق واقعی از عشقش اگه اون عشق نخوادش میگذره و یک عمر با خاطره هاش زندگی میکنه

عشق رسیدن به جسم نیست

عشق تملک روحه نه جسم

عاشق واقعی روح عشقشو به تملک خودش درمیاره نه جسمشو

پایان عشق رسیدن به جسم در ارضای خواسته های جسمانی نیست

بودن در کنار عشق با تمام روحه عشقه

fateme.n

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نجفآباد
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
کامپیوتر

ولی اینکه کنار عشق باشی با تمام روح و به خواسته های جسمانی فکر نکنی غیرممکنه چون فقط عشق به خدا اینطوریه!

MINU1

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 5
شهر
مشهـــــد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نظر من اگه عاشق واقعی باشه میذاره خود معشوقش تصمیم بگیره که میخواد باکی باشه
پیدا کردن عاشق واقعی کار خیلی سختیه!!خیلی خیلی سخت!!!

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه شیراز
رشته دانشگاه
سخت افزار

به نقل از MINU1 :
به نظر من اگه عاشق واقعی باشه میذاره خود معشوقش تصمیم بگیره که میخواد باکی باشه
پیدا کردن عاشق واقعی کار خیلی سختیه!!خیلی خیلی سخت!!!
میشه بدونم نظرت چیه اگه معشوقت بهت بگه نه پای کسه دیگه در میونه و نه از تو بدم میاد ولی فکرمو از سرت بیرون کن باید چیکا کنیم ؟؟؟؟
باید صبر کنیمو بزاریم طرف تصمیم بگیره با یکی دیگه باشه ؟؟؟

به نقل از fatishar :
اگه بخوایم به فکر خودمون باشیم باید خودخواه باشیم ولی اگه به فکر عشقمون باید از خودگذشتگی کنیم و همه چی رو بریزیم توی خودمون و شاهد از دست رفتن عشقمون باشیم =((
که آخه اینطوری داغون میشیم و از قیافه آدم معلومه که عاشقه و شکست خورده! :((
اون وقت اینطور میشه که پدر آدم میاد میبینه تو فکری میگه عاشقی تو!!! :(( =(( // تازه بدتر اینکه میگه بیا یه صحبت مردونه هم بکنیم خوب نیست تو غرورتو جلو کسی بشکنی بعد من چی بگم ؟؟؟؟ :-\ :-\

فک کنم جواب بدی نباشه

این خیلی بده به خدا :rolleyes: :rolleyes: =(( =(( #S-: #S-:
صحبت کردن ازش راحته ولی حتی تصورش خیلی بده امتحان کن بعد شاید نظرتو عوض کنی
یعنی ببین حتی اگه طرف بگه ازت بدم میاد یا یکیو دوس دارم ...
ولی کلا حرفت قبوله

matin320

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید باهنر
رشته دانشگاه
دامپزشک / سیاست

معمولا در این جهانی که ما بهش می گیم دار فانی ، فقط مورد اول ( خود خواهی ) پیش میاد.
این مورد دومت مال همون داستانای شیرین و فرهاد و لیلی و مجنونه. :D

بالا