• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا درصدت خوب شده؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع brano
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چرا درصدت خوب شده؟

چرا این تاپیک خوابیده ؟
خیلی میتونه کمک کنه هااااا :-/

خوندن که همون خوندن معمولی.
ولی کلا همه چیز به روش تست زدنه.
و اینکه چطوری تستو بزنی.

من بدون خوندن درصد زبانم همیشه 100 میشه. انقد فیلم و آهنگ گوش دادم که وقتی یه جمله رو ببینم از نظر گرامری راحت میفهمم درسته یا نه.
درک مطلب رو یه بار فقط روزنامه وار و سریع میخونم بعد میرم رو سوالاش به هر سوال که میرسم بر میگردم تو متن اون جمله که مربوط به سواله رو دوباره با دقت میخونم و به سوال جواب میدم.

بچه ها امثال دبیر فیزیکمون داغونه
چه کتابی برای سوم تجربی پیشنهاد میکنین کامل و جامع باشه؟ [-o< [-o<

فیزیک خیلی سبز-آموزش
تست هم تقریبا مثه آموزشه اما آموزش توضیحاتش کامل تره و سوالای جاخالی و تشریحی هم داره.
البته جای این سوال تو این تاپیک نیس

من معمولا همه درصدام خوب میشه...
به نظرم درمورد اختصاصی ها..باید روشون سرمایه گذاری کرد.آزمون به هدف کوتاه مدته باید طوری روشون کارکرد که تاکنکور چیزی ازش یمونه پس یاید عمیق واساسی کاربشه..طوری که اشکالات رو دربیاری بعدش رورفع اشکالات کارکنی.
عمومی هاهم عربی نیاز به تست زدن اساسی داره.زبان درحدب تست که مهارتت بالا بره .بقیشون...ادبیات رو باید مبحثی کارکنی.دینی هم خوب بفهمی تست هم نمیخواد فقط خوب بخون...
دیگه...؟؟؟

در مورد عربی که کاملا موافقم چندتا فن هست که یادبگیری دیگه عربیت تضمینه!اینو میگم چون خودم قبل از اون واقعا تو تست زدن عربی اینقد سرعتم میومد پایین که حاضر بودم خالی بذارم برم درس بعد.
برای دین ُ زندگی بیشتر از همه تسلط رو آیاتُ پیاماشونُ نکاتی که داخلشون هست کمک میکنه.

اما برای زیست چی؟
دقت کردین زیست یه جوریه وقتی جواب میدی به جوابت کاملاً اطمینان داری ولی وقتی تصحیح میکنی جوابت غلطه!!یا فقط در مورد من اینطوره :-?

• لایک
امتیازات: ghezi
Back
بالا