پاسخ : مسابقه ی شیمیایی!
من دوباره حساب کردم بازم80 بدست آوردم
:-s
حال ندارم بنویسم شما جوابو بگو لطفا :P

من دوباره حساب کردم بازم80 بدست آوردم

حال ندارم بنویسم شما جوابو بگو لطفا :P

الان این سود یهو از کجا اومد؟؟؟؟به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :هوم..!
من گفتم که 80 میلی لیتر اسید در مولاریته اش منهای Xمیلی لیتر سود در مولاریته اش تقسیم بر دو برابر باید بشه با 80+Xمیلی لیتر محلول در مولاریته ی نهایی اسید که 0.15 هست.
در نهایت حجم سود میاد 20
:)
من -0.05 رو بردم اونطرف علامتشو عوض نكردمبه نقل از An@(-)!ta :نگفته بودي اون محلول 0.1 مولار سوده. فك كنم همه اسيد 0.1 مولار در نظر گرفتن كه باهاش اسيد 0.2 مرلار رو رقيق كنن
با درنظر گرفتن اينكه محلولي كه ميريزيم سوده، من ميارم 40ولي راه حلم مثه خودته
16-0.05X=12+0.15X
0.1X=4
X=40![]()
به نقل از .:فائزه:. :KAl(SO4)2در محلول اولیه:17.6 = 100 گرم محلول / ( 320گرم محلول*5.5گرمKAl(SO4)2)
جرم اولیه آب: 17.6-320=302.4
جرم آب باقی مانده پس از تبخیر:160-302.4=142.4
فرضگرم زاج متبلور شده: ---------->جرم آب متبلور شده با زاج=0.46xگرم
جرم KAl(SO4)2جدا شده ازمحلول=0.54x
1.جرم آب باقی مانده پس از تبلور:142.4منهای 0.46x
2.جرم KAl(SO4)2باقی مانده پس از تبلور:17.6منهای 0.54x
جرم آب/جرم KAl(SO4)2محلول = (100-5.5)/5.5=2/1--------->x=18g
دوستان کسی این سوالوو بلد نی ؟؟؟به نقل از فـــائــــزه :اندازه گیری یون Cl- به روش وزن سنجی با Ag+ یکی از روشهای اندازه گیری Cl- است اما اشکال این روش انجام واکنش :
AgCl(s)-------->Ag(s) +1/2Cl2
در حضور نور است زیرا رسوب AgCl تولید شده بر اثر واکنش بالا از بین می رود. اگر 10٪AgCl در یک وزن سنجی توسط واکنش بالا تجزیه می شود .خطای اندازه گیری یون Cl- چقدر است؟
اگه فرض کنیم در واقعیت x مول Cl- داریم پس x مول AgCl تشکیل میشه، 0.1x مول از اون تجزیه میشهبه نقل از فـــائــــزه :اندازه گیری یون Cl- به روش وزن سنجی با Ag+ یکی از روشهای اندازه گیری Cl- است اما اشکال این روش انجام واکنش :
AgCl(s)-------->Ag(s) +1/2Cl2
در حضور نور است زیرا رسوب AgCl تولید شده بر اثر واکنش بالا از بین می رود. اگر 10٪AgCl در یک وزن سنجی توسط واکنش بالا تجزیه می شود .خطای اندازه گیری یون Cl- چقدر است؟
دیگه حوصله ی نوشتن نداشتم عکس گرفتممخلوطی ناخالص به جرم 3 گرم از ترکیبات Na2CO3 و NaHCO3 و مقداری ناخالصی در اختیار داریم .
این مخلوط 200 میلی لیتر محلول NaOH پنج صدم مولار را خنثی می کند. هم چنین نمونه ی دیگری از این مخلوظ با همان جرم قبلی با مقدار اضافی از اسید HCl مخلوط شده و 560 میلی لیتر گاز در شرایظ STP تولید می کند با فرض شرکت نکردن ناخالصی ها در واکنش ها تمام واکنش های انجام شده را بنویسید
درصد جرمی اعضای مخلوط را حساب کنید.