اعتماد به نفس خیــــلی خوبه...به نقل از مهسا² :به نظرتون اعتماد به نفس خوبه یا بد ؟
چه تاثیراتی روی شخصیت داره ؟ چه فایده هایی داره ؟کسی که اعتماد به نفسش بالاست چه جوریه ؟
به نظرتون چطوری اعتماد به نفس خودمون رُ بالا ببریم ؟
به نقل از MeLi :مهم ترینشم اینه که صفات خوبتو و توانایی هاتو هی به خودت یادآوری کنی و اینکه مدام به خودت تلقین کنی که من میتونم...
وقتی آدم توی هر شرایطی حتی برای کارهای غیر ممکن به خودش تلقین کنه که میتونه اعتماد به نفسش بالا میره...
خب اعتماد به نفستون چرا صفره؟به نقل از lollipop :این رو من تاثیر چندانی نداره!!
پیشنهاد دیگه ای ندارین؟؟
من اعتماد به نفسم در حده صفره...
به نقل از MeLi :خب اعتماد به نفستون چرا صفره؟
خودتون چی فکر میکنین...؟
فک میکنین که از پس انجام کاراتون برنماین یا یه جورایی میترسین یا...؟
بیشتر توضیح میدین؟![]()
این که اعتماد به نفس نداری که توی جمع حرف بزنی شاید بخاطر اینه که از حرف زدن توی حمع خجالت میکشی... یا شاید روشو نداری که نظرتو بیان کنی...به نقل از lollipop :نمی دونم که!
مثلا همیشه فک می کنم کارام نتیجه ی اشتباهی داره
یا همه ازم انتظارای زیادی دارنو من نمی تونم بر آورده کنم
اگه از یه چیزی (مثلا جواب یه سوال سر کلاس) خیلی خیلی مطمئن باشم هم جوابشو نمی گم اگه مثلا با همه ی کلاس متفاوت باشه جوابم!
یا اگه معلمی بخواد داوطلبی درس بپرسه من اگه خیلی خوب هم خونده باشم داوطلب نمی شم!
خب آدم باید بگه و اعتقاد داشته باشه...به نقل از The Bug :آقا من یه کتاب جیبی خریدم راجب اعتماد به نفس
بعد هی میگفت شبا قبل خواب هی خوبیاتونو اینا رو بگین به خودتون
صبحا هم وقتی پا شدین.
بعد من کردم نتیجه نداد
یعنی مثلا میدیدم من که هنو اعتماد به نفس ندارم با اینکه این کارای کتابرو میکنم.. پس حتما دیه خ خرم که اینم فایده ندار
البته خوب تو بعضی چیزا اعتماد به نفس دارم.
اما خوب خ مشکل دارم. مثلا تو درس. یک مسئله حل میکنم باید صد بار چک کنم از دو سه نفر بپرسم
چُکار کنم؟
به نقل از MeLi :این که اعتماد به نفس نداری که توی جمع حرف بزنی شاید بخاطر اینه که از حرف زدن توی حمع خجالت میکشی... یا شاید روشو نداری که نظرتو بیان کنی...
یکی از راه حل های این یا شایدم یکی از تمرینای این اینه که روتو بالا ببری...
مثلا موقعی که میخوای یه چیزیو تو جمع بیان کنی.. اول برای خودت تو آیینه... بعد برای یکی از دوستات... بعد برای یه جمعی از دوستات...(کم کم این گروه رو گسترده تر کن!) صحبت کن یا حرفاتو بزن...
کم کم این ترس از صحبت تو جمعت از بین میره...
+قبول دارم که به اعتماد به نفس مربوطه ولی اینکه یه کسی خجالت بکشه که تو جمع حرف بزنه یا نظرشو بیان کنه نشونه ی کمبود اعتماد به نفس نیست!(شایدم هست)
به نظر من این بیشتر از اینکه کمبود اعتماد به نفس باشه، ترس و استرس زیاد ِ درسه...به نقل از مهسا² :منم دقیقاً این مشکل امتحان و اینا رُِ دارم : |
مثلا اگه یه درسی رو انقدر خوندنم که مطمئنم کامل کامل جواب میدم اما بازم داوطبل نمیشم ! (ینی کمبود اعتماد به نفس و ایناس ؟:دي)
شما ها چقدر برعکس منینبه نقل از مهسا² :منم دقیقاً این مشکل امتحان و اینا رُِ دارم : |
مثلا اگه یه درسی رو انقدر خوندنم که مطمئنم کامل کامل جواب میدم اما بازم داوطبل نمیشم ! (ینی کمبود اعتماد به نفس و ایناس ؟:دي)