Pan dying for the knife فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 589 امتیاز 11,386 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد سال فارغ التحصیلی 97 2013/7/26 #81 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ من جامعه شناسی رو بیشتر از همه دوست دارم
Bahar_R کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,032 امتیاز 7,673 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 شهر تهران دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی مواد و متالورژی 2013/7/26 #82 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ به ترتیب جامعه شناسی ، فلسفه منطق ، ورزش رو از همه بیشتر دوست دارم .
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ به ترتیب جامعه شناسی ، فلسفه منطق ، ورزش رو از همه بیشتر دوست دارم .
1tA کاربر فوقحرفهای ارسالها 670 امتیاز 4,592 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1397 2013/7/26 #83 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ گفت و شنود ، خاطرات ، شناخت ِ مدرسه خودمون ، هنر بخش ِ دستبند بافی ، عکس ، خلاقیت .
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ گفت و شنود ، خاطرات ، شناخت ِ مدرسه خودمون ، هنر بخش ِ دستبند بافی ، عکس ، خلاقیت .
Admin2 لنگر انداخته عضو کادر مدیریت مدیر کل فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 7,655 امتیاز 37,523 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1389 2013/7/29 #84 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ از من بپرسن کدوم انجمن سمپادیا رو بیشتر دوست دارم میگم انجمن های کنکور.
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ از من بپرسن کدوم انجمن سمپادیا رو بیشتر دوست دارم میگم انجمن های کنکور.
arvin.a کاربر فوقحرفهای ارسالها 956 امتیاز 10,949 نام مرکز سمپاد علامه حلی 7 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه خواجه نصیر رشته دانشگاه عمران 2013/7/29 #85 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ موسیقی و سمپاد و ورزش و سینما(اسمش همین بود دیگه )ومسائل اعتقادی و المپیاد راضی
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ موسیقی و سمپاد و ورزش و سینما(اسمش همین بود دیگه )ومسائل اعتقادی و المپیاد راضی
علــی[میم] !!!!!!!! ارسالها 1,097 امتیاز 6,254 نام مرکز سمپاد علامه حلی 1 شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه دانشگاه شیراز رشته دانشگاه سخت افزار 2013/7/29 #86 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ به ترتیب عاشق شناخت و المپیاد کامپیوترم بعد فرا سرشت و فلسفه و منطق بعدش نثر ادبی بعدم گفت و شنود و هوش دقیقا به همین ترتیب
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ به ترتیب عاشق شناخت و المپیاد کامپیوترم بعد فرا سرشت و فلسفه و منطق بعدش نثر ادبی بعدم گفت و شنود و هوش دقیقا به همین ترتیب
melika... کاربر نیمهحرفهای ارسالها 273 امتیاز 1,884 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک شهر اراک مدال المپیاد المپیاد کانگورو 2013/7/29 #87 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ اول از همه فراسرشت بعد هنر :) گفت و شنود :)
آیدا :) کاربر فوقحرفهای ارسالها 858 امتیاز 2,640 نام مرکز سمپاد فرزانگان امام رضا(ع) شهر لاهیجان 2013/8/8 #88 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ درسته زیاد ارسال ندارم توش ولی... پزشکی ، بهداشت ، سلامت!!!
newfolder16 کاربر فوقفعال ارسالها 153 امتیاز 379 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تهران 2013/8/8 #89 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ بخشِ دانشگاه سمپادیا، هنر و رسانه، متفرقه ! انجمنِ رادیو سمپادیا، قفسه کتاب، شناخت، خاطرات، English، خلاقیت ! تاپیک مدرسه مون و تاپیکای انجمن بالاییاُ بخش بالاییا !
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ بخشِ دانشگاه سمپادیا، هنر و رسانه، متفرقه ! انجمنِ رادیو سمپادیا، قفسه کتاب، شناخت، خاطرات، English، خلاقیت ! تاپیک مدرسه مون و تاپیکای انجمن بالاییاُ بخش بالاییا !
God_FatheR کاربر نیمهفعال ارسالها 16 امتیاز 12 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان دانشگاه هاردوارد ایشالا رشته دانشگاه هر چی شد 2013/8/14 #90 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ همه جاشو هرجا بری میخای ببینی چیه نظرات رو میخونی بعدش ک میخای نظر بدی چیزی ب ذهنت نمیرسه B-)
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ همه جاشو هرجا بری میخای ببینی چیه نظرات رو میخونی بعدش ک میخای نظر بدی چیزی ب ذهنت نمیرسه B-)
میترا میترا فارغالتحصیل ارسالها 666 امتیاز 4,687 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه دانشکدهی هنر و معماری تهران مرکز رشته دانشگاه ادبیات نمایشی 2013/8/31 #91 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ نثر ِ پارسی و روان شناسی و شبکه و اینترنت خوبن ولی به جز روان شناسی اون دو تا یه کم بازدیدشون کمه و اینا . :د
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ نثر ِ پارسی و روان شناسی و شبکه و اینترنت خوبن ولی به جز روان شناسی اون دو تا یه کم بازدیدشون کمه و اینا . :د
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,256 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2013/8/31 #92 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ هنر-خاطرات - گفت و شنود :)
میعاد کاربر فوقحرفهای ارسالها 825 امتیاز 4,573 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور-اهواز دانشگاه صنعت نفت رشته دانشگاه مهندسی نفت 2013/8/31 #93 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ اعتقادی جامعه شناسی روان شناسی و گاهن گفت و شنود
همان کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 3 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر تهرون 2013/9/2 #94 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ فقط جامعه شناسی
gogory-8 کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 1,397 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه۱ شهر کرمان دانشگاه شهید باهنر کرمان رشته دانشگاه مهندسی عمران 2013/9/2 #95 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ بانگ ها وپ.خ! معلوم بود دیگه چون من اصولا تو بانگاپلاسم!
hanie468 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 195 امتیاز 685 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهرعسل 2013/9/17 #96 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ من عاشق قسمت ورزش و المپيادام :)
امین Part-time Human فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 1,552 امتیاز 27,051 نام مرکز سمپاد ضروری شهر ضروری سال فارغ التحصیلی 0 2013/9/20 #97 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ معما + المپیاد + کنکوریها
M.Y.B.Q کاربر نیمهحرفهای ارسالها 191 امتیاز 1,294 نام مرکز سمپاد فرزانگان4d شهر تهران مدال المپیاد نپرس!!!! دانشگاه شهيد بهشتي رشته دانشگاه دندون پزشكي:* 2013/9/20 #98 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ 1بانگ 2خودکار روان من 3مسابقه ها مخصوصا عکس دار باشه 4کنکوریا 5فارق التحصیلی
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ 1بانگ 2خودکار روان من 3مسابقه ها مخصوصا عکس دار باشه 4کنکوریا 5فارق التحصیلی
mehdihosseini کاربر حرفهای ارسالها 376 امتیاز 1,335 نام مرکز سمپاد sampad neyshabour شهر نیشابور مدال المپیاد فیزیک و شیمی دانشگاه شهید بهشتی مشهد رشته دانشگاه تربیت بدنی(دبیری ) 2013/10/29 #99 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ 1-گفت و شنود 2-معما وهوش 3-ورزش 4-عکاسی 5-شناخت
A.R.P کاربر حرفهای ارسالها 330 امتیاز 3,072 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 98 رشته دانشگاه دندانپزشکی 2014/1/29 #100 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ شناخت گفت وشنود شعر پارسی نثر پارسی و......