کوزت کوزت ارسالها 1,651 امتیاز 7,348 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2011/11/23 #11 کجای سمپادیا؟ انجمن خاطرات تاپیک گندهای دوران کودکی چون کل بچگیام اونجاس تاپیکه بره خودکشی میکنم :-ss
کجای سمپادیا؟ انجمن خاطرات تاپیک گندهای دوران کودکی چون کل بچگیام اونجاس تاپیکه بره خودکشی میکنم :-ss
saranaz کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 996 امتیاز 4,716 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر یزد سال فارغ التحصیلی 1393 رشته دانشگاه پزشکی 2011/11/23 #12 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ بخش " روان شناسی و ادبیات " این انجمن هم سر گرمیه هم به درد بخور کلا جالبه ! انجمن " مشاوره تحصیلی " یعنی عاشقشم! خیلی باحاله! همش رو خوندم ! تایپیک " حرف بزن " اولین جایی که هر وقت می ام سمپادیا میرم حرف بزن!گاهش پستای قدیمیم رو می خونم خیلی واسم جالبه ! چه دیوونه ایم من
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ بخش " روان شناسی و ادبیات " این انجمن هم سر گرمیه هم به درد بخور کلا جالبه ! انجمن " مشاوره تحصیلی " یعنی عاشقشم! خیلی باحاله! همش رو خوندم ! تایپیک " حرف بزن " اولین جایی که هر وقت می ام سمپادیا میرم حرف بزن!گاهش پستای قدیمیم رو می خونم خیلی واسم جالبه ! چه دیوونه ایم من
mahshid_f کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 909 امتیاز 5,943 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه روان شناسی 2011/11/23 #13 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ روانشناسی...چون مث بچمه (اینو هزار بار گفتم ) حرف بزن که به قول ملیکا واضحه! خاطرات و سوتی ها، چون آدم می خنده! گفت و شنود کلا...خوبه خوبه آدم هی بحث اجتماعی و اینا میکنه، خوش میگذره! مسائل اعتقادیم خوبه! بحثاشُ دوس دارم!
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ روانشناسی...چون مث بچمه (اینو هزار بار گفتم ) حرف بزن که به قول ملیکا واضحه! خاطرات و سوتی ها، چون آدم می خنده! گفت و شنود کلا...خوبه خوبه آدم هی بحث اجتماعی و اینا میکنه، خوش میگذره! مسائل اعتقادیم خوبه! بحثاشُ دوس دارم!
happymoon کاربر حرفهای ارسالها 378 امتیاز 2,776 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر سنندج دانشگاه هنر اسلامی تبریز 2011/11/23 #14 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ زبان شناسی و ادبیات: نثرپارسی, شخصی نوشته ها شعرپارسی, مشاعره! (باوجود اینکه هربار صدتاصدتا از پست و لایک هام کم میشه ) خاطرات, گندهای دوران کودکی هم همیشه از انجمن های موردعلاقه ام بوده.چون ماوای خاطراتم بوده
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ زبان شناسی و ادبیات: نثرپارسی, شخصی نوشته ها شعرپارسی, مشاعره! (باوجود اینکه هربار صدتاصدتا از پست و لایک هام کم میشه ) خاطرات, گندهای دوران کودکی هم همیشه از انجمن های موردعلاقه ام بوده.چون ماوای خاطراتم بوده
LOLLIPOP کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,186 امتیاز 11,412 نام مرکز سمپاد فـرزانگان یک شهر تبـریـز دانشگاه پلیتکنیک رشته دانشگاه مهندسی پلیمر/رنگ 2011/12/11 #15 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ بخش: متفرقه, هنر و رسانه انجمن: معما و هوش, عکاسی , کتب و مجلات تاپیک: حرف بزن, عکس های ما , آموزش زبان ترکی
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ بخش: متفرقه, هنر و رسانه انجمن: معما و هوش, عکاسی , کتب و مجلات تاپیک: حرف بزن, عکس های ما , آموزش زبان ترکی
MHD.H کاربر فوقحرفهای ارسالها 789 امتیاز 1,070 نام مرکز سمپاد علامـه حلـی شهر تهران مدال المپیاد كامپيوتر ، فيزيك (در حال مطالعه) دانشگاه ایشالله صنعتى شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2011/12/11 #16 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ الان فقط برنامه نویسی و گفت و شنود !
س__ارا کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 995 امتیاز 23,578 نام مرکز سمپاد فرزانگان سنندج شهر سنندج سال فارغ التحصیلی 93 مدال المپیاد شیمی دانشگاه همدان رشته دانشگاه دندانپزشکی 2011/12/11 #17 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ انجمن خلاقیت
TMNT علیسینا فارغالتحصیل ارسالها 2,264 امتیاز 2,988 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب 1 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی شیراز رشته دانشگاه پزشکی 2011/12/11 #18 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ گفت و شنود و بازی و موبایل و از این داستانا
کاربر حذف شده 8031 مهمان 2011/12/11 #19 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ المپیاد ریاضی و کامپیوتر بعدش هم گفت و شنود از تاپیک عکس طنز هم خوشم می یاد
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ المپیاد ریاضی و کامپیوتر بعدش هم گفت و شنود از تاپیک عکس طنز هم خوشم می یاد
shayan-emperor کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 818 امتیاز 509 نام مرکز سمپاد میرزاکوچک خان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 1394 مدال المپیاد :-" 2011/12/12 #20 پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ انجمن ها : نرم افزار ُ اینترنت ُ گفت و شنود ُ خلاقیت ُ اینا ! تاپیک هم از : حرف بزن ُ اینا !
پاسخ : کجای سمپادیا رو دوست داریم؟ انجمن ها : نرم افزار ُ اینترنت ُ گفت و شنود ُ خلاقیت ُ اینا ! تاپیک هم از : حرف بزن ُ اینا !