alihhh
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- اراک
- سال فارغ التحصیلی
- 96
پاسخ : اوّل دبیرستان
.
.
آقا چرا بچه رو میترسونین !؟به نقل از alihhh :نترس...
صد درصد سخت میشه و تلاش بیشتری رو هم می طلبه.
باید انتظار کم شدن نیم نمره(پنجاه صدم) از معدل کل رو داشت ولی دوستانه بهت میگم توی تابستون یه پیشخوانی خوبی بکن.
و ریاضی و فیزیک سخت تر از راهنمایی هم باید منتظرش باشی
(نمیخواستم بترسونمت میخواستم آمادگی پیدا کنی و کارو جدی بگیری)
آهان :)به نقل از alihhh :اولا ایشون دیگه بچه نیستن وگرنه منم امید واهی بهشون میدادم :)
من حرفی از سخت بودن شیمی زدم؟
خوب برای فیزیک که نمیان همون مطالبی که تو راهنمایی بهمون گفتنو دوباره بگن میان مطالبی تکمیلی تر رو میگن
والا من از چن تا دومی شنیدم ریاضی سال اول از سال دوم به مراتب سخت تره.
عربیشم که ...
راهنمایی سخت تر بود نسبت به اول دب البته از نظر منبه نقل از ایلیا :بچه ها من خیلی از دبیرستان میترسم،درساش نسبت به سوم یهو خیلی سخت میشه؟
به نقل از ایلیا :بچه ها من خیلی از دبیرستان میترسم،درساش نسبت به سوم یهو خیلی سخت میشه؟
سوم واسه من خیلی سخت تر از اول دبیرستان بود مخصوصا با اون آمادگی دفاعی و حرفه و فنبه نقل از ایلیا :بچه ها من خیلی از دبیرستان میترسم،درساش نسبت به سوم یهو خیلی سخت میشه؟
عربی یکم سخته ؟ ن جدی ؟ عربی شیرین شده اما ب همون نسبت سخت تربه نقل از آیدا ;) :سوم واسه من خیلی سخت تر از اول دبیرستان بود مخصوصا با اون آمادگی دفاعی و حرفه و فن
اول دبیرستان کشکه! ما اصلا درس نمی خونیم !فیزیک که از اول راهنمایی داره تکرار میشه هر سال ، شیمی هم که فقط مول داره و ایزومر بقیش خوندنیه، ریاضی تکمیلی آسون تر از دوم و سوم راهنمایه اثبات کنیداش کمتر شد!! عربیش فقط یه ذره یه کوچولو سخته که اونم با تکرار کلش رو سریع یاد میشه گرفت! از همه داغون تر زیسته ! قشنگ هیچی نداره!!!!!!!
کلا اول دبیرستان ترور شد