اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

سال بالاییامون گفتن این اسکیل رو ترم دوم پیاده میکنن، ترم اول نیست اینطوری، و همینطور گفتن مثن ضریب ریاضی 9 عه!دینی و فیزیک 4،و بقیه هم یکو دو، مثن مطالعات 1، عربی 2 و...

به نقل از صَواع. :
نمره‌ی برگه ضرب‌در دو می‌شه بعد با مستمر جمع و تقسیم بر سه می‌شه. یعنی ضریب دو داره. منتهی بعضی‌ها می‌گن درسا هم ضریب دارن، مثلا ریاضی ضریب ش چار ه. درسته؟
همین درسته
ضرایب برای ترم اول: مستمر ترم اول 1 پایانی ترم اول 2
برای ترم دوم(کل):مستمر ترم اول1 پایانی ترم اول 2 مسمتر ترم دوم 1 پایانی ترم دوم 6!

ضریب هر درس جدام اینارو مطمئنم:
ریاضی 4
فیزیک-شیمی-زیست-اجتماعی3

آزمون جامع از ما و دومای سمپاد میخوان بگیرن ، اینطور که میگن خیلی مهمه. مثه پیشرفت تحصیلی پارسال سمپاد. 7 بهمن انگار مرحله اولشه.
بعد بچه ها اینطور که میگن احتمالش هس که امسال یه آزمون حذفی داشته باشیم . شاید شرط معدل ، شایدم رتبه تو همین آزمونا. ولی اینطور که معلمامون میگن ، رفتن با سمپاد صحبت کردن که از این همه اول سمپادی ، یه تعدادی حذف بشن. نتیجش معلوم نیس ولی احتمالش هست. چون ما خیلی زیادیم.
معدل همون طوره که صبا میگه ، ولی من شنیدم همه درسا ضریب 2 داره. ترم دوم همه درسا ضریب شیش. ولی از سال های دیگه که درسا تخصصی میشه، با توجه به رشته ضریبا فرق میکنه.
بعد به نظرتون امسال معدل چن به بالا خوبه ؟ :-"

• لایک
امتیازات: Liese

به نقل از N39!N :
آزمون جامع از ما و دومای سمپاد میخوان بگیرن ، اینطور که میگن خیلی مهمه. مثه پیشرفت تحصیلی پارسال سمپاد. 7 بهمن انگار مرحله اولشه.
بعد بچه ها اینطور که میگن احتمالش هس که امسال یه آزمون حذفی داشته باشیم . شاید شرط معدل ، شایدم رتبه تو همین آزمونا. ولی اینطور که معلمامون میگن ، رفتن با سمپاد صحبت کردن که از این همه اول سمپادی ، یه تعدادی حذف بشن. نتیجش معلوم نیس ولی احتمالش هست. چون ما خیلی زیادیم.
معدل همون طوره که صبا میگه ، ولی من شنیدم همه درسا ضریب 2 داره. ترم دوم همه درسا ضریب شیش. ولی از سال های دیگه که درسا تخصصی میشه، با توجه به رشته ضریبا فرق میکنه.
بعد به نظرتون امسال معدل چن به بالا خوبه ؟ :-"

حدف چی؟؟؟ پارسال هم از این شایعه ها بود میگفتن بعضی ها رو میندازن بیرون و ...! هیچ اتفاقی نمیفته! صرفا یه آزمونه که آموزش پرورش عملکرد مدرسه ها رو میسنجه...

کاری به این آزمون ندارم. گفتم شاید باشه. پارسال هم شایعه نبود. قرار بود باشه که بعد دلاوری رفت باشون صحبت کرد و اینا. ولی همون پارسالم به ما گفتن اگه امسال نباشه ، شاید سال دیگه باشه. الان معلمای ما اکثرشون میگن اگه سال دیگه شما رو غربال نکنن ما نمی آیم اینجا و اینا .

کم کم داره استرسم میچسبه به سقف.
;;)
یعنی کارنامه هامون تا موقعی که نتایجش بیاد،نمیاد ،بعد جمع میبندن :|
بعد اونوقت دوستان برنامتون چیه؟ #:-S

اصلا امکان نداره کسیو بندازن بیرون :o
اینا فقط دنبال پولن.وقتی سال اول 2 مرحله ای کردن بعدش مثلا تو کرج 6 تا کلاس 30 نفره گرفتن که ماشا.... نصفشون لات انتظار داری خذف کنن بروبچو؟
ما الآن 9 تا دوم داریم .هیچ تصمیمی در حذف نداشتن و ندارن. :D
من شنیدم که آزمونه زیر 50 بزنی یکم مدرسه اذیت میکنه ولی مهم نی.

بچه ها من این قضیه پشتیبان رو توی یه جایی مطرح کردم بعد مدیر محترم یا محترمه ش گفت که مگه درسم می خونن :)
خب اگه درس خونین،بیاین یه چیزی حالت این که مثلا بیایم این مقدار تست رو بزنیم،با این روش درس بخونیم بعد بیایم گزارشش رو بدیم که میزان موفقیتمون چه قدر پیشرفت یا پسرفت داشته خیلی خوبه...
چرا شما جدی نمی گیرین؟ :-w
بگیرین دیگه :D

کام آن هستی :/ اول دبیرستانیما هنوز!

آیم کریزی ابت یو!! :-w
به این توجه نکن که ما اول دبیرستانیم. به این توجه کن امسال سالیه که تقریبا آزادیم و باید روش مطالعه صحیح و خیلی چیزای دیگه دستمون بیاد.
تازه الان هم دیره

روش مطالعه صحیح می خوای؟
خودم در حین امتحانا کشف کردم. :D :D :D
سر عربی و ادبیات و زبان(فارسی و انگلیسی) دین و زندگی و مطالعات (کلا درسایی که به هیچ دردی نمیخورن) تا می تونید نسکافه بخورید. B-)
زیستو آدم حساب نکنید فقط شب امتحان بشینین نکته های مهمو بنویسین. :o
فیزکو خودم نفهمیدم حکمش چیه. :|
شیمی بستگی به معلم داره ولی کتابو دو بار گاز بزنین یه بار بجویین و یه بارم قورت بدین کفایت میکنه. :D
ریاضی هم حکمشو نفهمیدم. :|
کامپیوتر هم چرتو پرت حفظ کنین بعد بنویسین تو ورقه(واسه معلم ما جواب میده) :D
از این روش بهتر؟
:D :D :D :D :D

ریاضی ،فیزیک،زیست ،این درسا خوندشون الگوهای برابر دارن :| باید به ور مستمر براشون وقت گزاشت.ینی هر روز به میزان گنجایش برنامه روزانه کار بشن،
ریاضی و فیزیک حل زیاد و دقت لازم دارن.زیست فهم خوب و پشتکار و هر درسی به همین ترتیب...
واقعا قبول کنیم نمی دونیم
حاصلش میشه درست تشخیص ندادن استعدادمون یا کاهش اعتماد به نفس!!
خب خوبه پنج نفر هم خیلیه :|

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
ریاضی ،فیزیک،زیست ،این درسا خوندشون الگوهای برابر دارن :| باید به ور مستمر براشون وقت گزاشت.ینی هر روز به میزان گنجایش برنامه روزانه کار بشن،
ریاضی و فیزیک حل زیاد و دقت لازم دارن.زیست فهم خوب و پشتکار و هر درسی به همین ترتیب...
واقعا قبول کنیم نمی دونیم
حاصلش میشه درست تشخیص ندادن استعدادمون یا کاهش اعتماد به نفس!!
خب خوبه پنج نفر هم خیلیه :|
حالا من یکم شوخی کردم ولی روش صحیح مطالعه اینه که عین آدم بشینی بخونی یعنی حواست به اینور و اونور پرت نشه و آهنگ گوش ندی و...
یه برنامه ی منظم هم داشته باشی(و خوب هم باشه)
استعدادمون هم باید ببینی به چی علاقه داری و وقتی به یه چی علاقه داری با پشتکار توش مهارتم کسب می کنی.
+
آدم باید تو زندگیش اعتماد به سقف داشته باشه نه اعتماد به نفس(جدی می گم)

فکر نمی کنم :)
حالا مهم نیست :-"
ولی اکثر مشاورا به این اعتقاد دارن که خیلی از شکست های تحصیلی به خاطر نداشتن روش مطالعه صحیحه
میخواستم به یه چالش دعوتتون کنم حالا با مدیر خانم درمیون میزارم

به ما که هنوز اعلام نکردن.
واقعا امتحاناتون تموم شدن؟ما تا 6 بهمن امتحان داریم. :((
واسه ریاضی مبتکران خوبه؟

سلام
اون دوستانی که خوشخوان فیزیک(آبی) دارن لطفا یه نگاهی به سوال تستی شماره ی 36 فصل 2 بندازن(ص 131)
یکم مورد داره.من با لگاریتم حلش کردم ولی سر آزمون که ماشین حساب نداریم.

سوالِ ۳۵ که یه سری فرمول هست توی گزینه هاش که سومی ش درست می‌شه این ۳۶ م با همون حل می‌شه که اگه حلش کنی می‌شه[۴ مرتبه] :-"

به نقل از فاط :
سوالِ ۳۵ که یه سری فرمول هست توی گزینه هاش که سومی ش درست می‌شه این ۳۶ م با همون حل می‌شه که اگه حلش کنی می‌شه[۴ مرتبه] :-"
دقیقا همین کارو کردم ولی آخرش مجبور شدم لگاریتم بگیرم.شما راه حل تونو بذارین لطفا.
مال بنده:
gif.latex

gif.latex

gif.latex

آقا یکی بیاد جواب بده :|
دیگه زیاد خرنزنین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا