اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

این گزینه های نظرسنجی چرا یجورین؟

الان یه نفر معدلش 19.80 شه تو هیچ بازه ای نیستش که!

و اینکه یه نفر معدلش اگر 19.50 بشه، باید کدوم گزینه رو پر کنه؟ 19 تا 19.5 یا 19.5 تا 19.7 ؟؟؟

نتایج آزمون مرحله دو سمپاد رو زدن رو سایت سناد. رتبه نداره ولی.

سلام.بچه ها واسه امسال کدوم درساتون هماهنگ سمپاده؟
ما ریاضی سمپاد داریم!!شهرای شما چطور؟

ما هیچ درسی‌مون هماهنگ استانی هم نیست. درباره سمپاد هم نگفتن، سمپاد باشه کشوری‌ه که x_x

+در اینجا رو هم باید تخته کنیم کم کم :-‌<

ما اول امتحان هماهنگ وزارتی داشتیم.به ما گفتن یسری از بچه ها اعتراض کردن که ما با بچه های عادی امتحان نمیدیم!!!!بعد شد هماهنگ سمپاد.میدونم اون کشوریه ولی فعلا که گفتن مازندران اینطوریه!!!شانس ماس!

عجب بچه هایی دارین #:-S
ینی چی با بچه های عادی،چ خودشونو تحویل گرفتن
+نسل اول دبیرستانی منقرض شده :(

میگن که بچه ها گفتن ولی خب ما تو ساری با بچه های بقیه مراکز ارتباطمون زیاده،همدیگرو خوب میشناسیم،از هم پرس و جو کردیم…هیچکس اینکارو نمیکنه،بچه ها مگه عقلشونو از دست دادن…والا ما هم نفهمیدیم چی شد که امتحان اسونمون شد هماهنگ مدارس تیزهوشان!میگن خیلی سخت نیست اما ما قبلا هماهنگ دادیم اول راهنمایی خیلی اسون نبود اصلا… :(

خسته‌ نباشید برای امتحانا کل‍اً. :د
می‌شه لطفاً این سوال زیست رو حل‌ کنید؟مربوط می‌شه به فصل پنج.
[ تاپیکی بهتر از این پیدا نکردم راستش،ببخشید خل‍اصه. :دی ]
اگر در یک رشته DNA فرضی،به‌ترتیب 15 درصد آدنین، 25 درصد تیمین باشد، مطلوب است درصد نوکلئوتیدهای دارای بازآلی سیتوزین در این بخش از مولکول DNA.
× جوابش می‌شه 10 درصد. ولی چرا. :-؟

به نقل از پَـری نـ 8] ـز. :
اگر در یک رشته DNA فرضی،به‌ترتیب 15 درصد آدنین، 25 درصد تیمین باشد، مطلوب است درصد نوکلئوتیدهای دارای بازآلی سیتوزین در این بخش از مولکول DNA.
مطمئني سوال درسته ؟

من فکر می‌کنم مسئله کامل نیست خب باید درباره‌ی گوانین یه چیزه دیگه‌ای م می‌گفت احتمالا جواب‌شم 10 نشه در صورتی می‎تونیم 10 به دست بیاریم که واسه هر رشته 40 درصد آدنین و تیمین در نظر بگیریم بعدش برای دو رشته میشه 80 درصد بعد 80 از 100 درصد کم میشه 20 درصد باقی مونده رو برای گوانین و سیتوزین در نظر می‌گیریم و بعد 20 تقسیم بر 2 میشه و 10 واسه‌ی هر کدوم در صورتی که اشتباس این طرز حل کردن؛چون برای تشکیل DNA دوتا رشته لازمه خوب این 40 درصد توی یه رشته می‌شه و تو یه رشته‌ی دیگه مقدارش می‌شه 60 درصد سوالِ یه چیزی کم داره ؛وقتی بینِ سیتوزین و گوانین پیوند هیدروژنی برقرار می‌شه هر کدومشون توی یه رشته قرار گرفتن یعنی پیوند بین سیتوزین یه رشته و گوانین رشته‌ی رو به رو برقرار می‌شه.

مطمئن‌ن سوال درست‌ه چون سوال امتحان‌مون بوده. :‌|
×فاطمه:ببخشید،من متوجّه نمی‌شم چون پیوند هیدرژنی داره،نمی‌شه و تو یک رشته‌ست و اینا. :-؟

چجوری ادنین 15 درصده تیمین 25درصد فک کنم سوال مشکل داره !!!

×بال‍ایی:
همیشه که DNA در یک‌رشته که آدنین و تیمین برابرن برسی نمی‌شه.دقیقاً همون جوابی‌ه که فاطمه داد.ولی نمی‌دونم چرا می‌گفت فکر نمی‌کنه درست‌ه.
و البتّه من بازم پیوندهای هیدرژنی رو نمی‌فهمم. :D

منظورت چيه از اين كه ادنين و تيمين برابر نيستن ؟
روبروي هر A يك T هست پس تناظر دارن !!!

منظورش این بود که تناظر یک به یک ندارند.ولی در حالت کلی باید با هم برابر باشند.

همونطور که همه مون میدونیم هر مولکول DNA از 2 رشته تشکیل شده ... خوب اگر تمام باز های آلی موجود در همون بخش ازمولکول DNA رو ( یعنی دو رشته روبرو هم رو ) 100 درصد بگیریم و همون طور که صورت سوال گفته در یک رشته 15 درصد آدنین داره پس 15 درصد تیمین روبروشه و همین طور 25 درصد تیمین داره که 25 آدنین روبروشه . یعنی تا الان کل این بخش از مولکول دی ان ای 40 درصد آدنین و 40 درصد تیمین داره . کلا میشه 80 درصد. پس 20 درصد میمونه که باید سیتوزین و گوآنین باشه و از اونجایی که سیتوزین و گوانین تعدادشون یکیه، پس یعنی تو این بخش از مولکول DNA ،فراوانی سیتوزین 10 درصد هست

چون DNA از دو تا رشته تشکیل شده خب؟پس این پیوندهیدروژنی ه بینِ بازهای آلی‌شون ه که باعث می‌شه این دوتا رشته به هم دیگه پیوند بخورن DNA تشکیل شه،خب این‌جا اومده بود درصد آدنین و تیمین ه یه رشته رو گفته بود به نظرم باید یه چیزی راجع به اون یکی رشته‌ام می‌گف شایدم من دارم اشتباه می‌کنم :-"

به نقل از فاطِمـه :
چون DNA از دو تا رشته تشکیل شده خب؟پس این پیوندهیدروژنی ه بینِ بازهای آلی‌شون ه که باعث می‌شه این دوتا رشته به هم دیگه پیوند بخورن DNA تشکیل شه،خب این‌جا اومده بود درصد آدنین و تیمین ه یه رشته رو گفته بود به نظرم باید یه چیزی راجع به اون یکی رشته‌ام می‌گف شایدم من دارم اشتباه می‌کنم :-"
ادرسته این پیوند هیدروژنی شون هست که باعث میشه باز های آلی به هم پیوند بخورن . ته سوال گفته درصد سیتوزین در مولکول دی ان ای ، پس یعنی یه مولکول دی ان ای داریم . من فک کنم سوالو یکم بد گفته احتمالا منظورش این بود که 15 درصد از آدنین کل مولکول تو یه رشته اس هست اگه این طور فرض کنیم 15 درصد تیمین کل مولکول تو اون رشته هست و به همین ترتیب 25 درصد تیمین کل مولکول تو یه رشته است پس 25 درصد آدنین تو رشته دیگس . ای طوری جواب میشه 10 درصد. یکم صورت سوال بد نوشته

من واقعاً فکر نمی‌کردم این سوال این‌قدر چیز باشه؛ خوب شد همون سر امتحان تقلّب گرفتم از دوستان. :‌-"
×مرسی فاطمه.من فهمیدم یه‌چیزایی. :‌-"
×هم‌چنین مرسی عرفـان.

این

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا