شب بو
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان4|فرزانگان1تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- انسانشناسی
پاسخ : اوّل دبیرستان
.
.
ببخشین من نگفتم کمترن گفتم اکثرشون درس نمیخونن وکلن رقابت بین تجربی ها خیلی بالاترهبه نقل از آرامش :ببین انسانی رشته ایه ک واقعا علاقه میخواد ، فلسفه و منطقو چ میدونم تاریخ جغرافیاش یا حتی عربیش درسای ساده ای نیستن
واقعا دوس داری انسانیو ؟
+ اتفاقا امسال (92) شرکت کننده های انسانی از تجربی بیشتر شده بود
منم سه ساعته دارم همینا میگم.البته استعدادم مهمه ولی نه دراون حد..... :)به نقل از آرامش :فقط ی چیزی مبارکه ، مهم علاقس ن استعداد . اگه استعداد نداشته باشی با پشتکار میتونی موفق شی
پاشین بریم انسانی من استعداد فلسفی حرفیدنو دارم :/
احیانا ، منظورت ریاضی نبود ؟! :اسبه نقل از آرامش :.
.
.
+ اتفاقا امسال (92) شرکت کننده های انسانی از تجربی بیشتر شده بود
من منبه نقل از آرامش :خب دگ بچه ها ، جورو پلاستونو کم کم جمع کنیم بریم تو تاپیک دوما
کیا میرن تجربی ؟
من ی جا شنیده بودم تجربی کمتر از انسانی بود پارسالبه نقل از Pouria.K :احیانا ، منظورت ریاضی نبود ؟! :اس
تجربی خیلی زیاده ها ، به طور مثال ، امسال 500 هزار تجربیه ، 200 هزار انسانی ، 190 هزار ریاضی :د (صرفا تقریب بود !)
به نقل از آرامش :فقط ی چیزی مبارکه ، مهم علاقس ن استعداد . اگه استعداد نداشته باشی با پشتکار میتونی موفق شی
پاشین بریم انسانی من استعداد فلسفی حرفیدنو دارم :/
میخوای راست شو بگم؟بگم؟من به ریاضی م علاقه ندارمبه نقل از آرامش :فقط ی چیزی مبارکه ، مهم علاقس ن استعداد . اگه استعداد نداشته باشی با پشتکار میتونی موفق شی
اوه اوه...تو اوضات خیلی خرابهبه نقل از شـب بو :میخوای راست شو بگم؟بگم؟من به ریاضی م علاقه ندارم
مرسی.از اطلاع.به نقل از niyayesh :اوه اوه...تو اوضات خیلی خرابه
امتحاناته و اسپمش!به نقل از ایلیا :چقد خوبه مشاور تحصیلی مدیر نداره شیطونه میگه خودم مدیریتشو بر دست بگیرم این انجمن پر اسپم را #شوخی