اوّل دبیرستان

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.

l.brisc

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
پاسخ : اوّل دبیرستان

به نقل از Farzin2x :
سلام
خب همه بگید روز اول چطور بود؟

به روی ماهم

به نقل از صَواع. :
به به به، چه اول مهر خوبى. صبح كه يه بيست ديقه دير رسيدم مدرسه. از صبح هم همين طور هى دستمال دستم ه سرماخوردم. اومدم خونه هم كه گرفتم خوابيدم تا همين نيم ساعت پيش. و خب مى دونيد چرا؟ چون ديشب اينا من ُ به زور تو شب نشينى نگه داشته بودن نميذاشتن بخواب م. :‌-" همه ش هم تقصير اون عده اى ه كه زده بودن دوشنبه و مطمئن م حتى يك سوم شون هم نيومدن.

من تا 3 ک شب نشینی بودم ؛ بعدم اومدم سر شات گرفتن بعدم خوابیدم ؛صب رفتم مدرسه ، ساعت 3 اومدم خونه ، بعد غذا خوردم ، بعد گرفتم خوابیدم و ساعت شیش فردا صبحش بیدار شدم. :)))))) بعد فرم مدرسمو پوشیدم و دوباره رفتم مدرسه :))))

× بزارین من یه چیز بگم عمق فاجعه رو درک کنین ؛ تو مدرسه ما 400 تا دانش آموز کلاس اولی ییم . متوجه این که ؟ :))))

معلما مونو دوس داشتم ، به جز دینی :-" معلم آی تی مونو که اصن عاشقش شدم :)))

کمک درسی ها :
ریاضی : مبتکران ؛ سمپاد
فیزیک: انرژی اتمی ؛ خوشخوان
زبان : کلاغ سفید :‌|
زیست :خانه زیست شناسی

×سالی که زبان برای کتاب وزارتی میگه دفتر 80 برگ و ریاضی ـم میگه فعلا اللحساب 200 برگ بردارین بعدا کم اومد اضافه کنین رو خدا به خیر کنه :-"

ریاضی امروز منطق ریاضی و گزاره های عطفی و فصلی و اینا رو درس داد ؛ خیلی گیج کننده س ولی جالبه :D

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

بابا خوش به حالتون دفتر دارین.
دبیرای ما که هی می گن کاغذ بچسبونین انگار ما رو از توی کمیته جمع کردن آوردن اه.
بعد عمق فاجعه برای ما این جاست که دبیر ریاضی می گه دفتر نمی خواد L-: اونوقت من دفتر دویست برگ خریدم.
خب چی کار کنم این همه دفتر روی دست من مونده

l.brisc

کاربر نیمه‌حرفه‌ای

ریاضی دفتر نخواد پس چی میخواد ؟ :/ حتمن خودش بهتون جزوه میده. دفترا رو بزار واسه سال بعد ب هر حال مصرف میشه :-"
به ما اجتماعیم گف دفتر میخوایم :-"

Farzin2x

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی3کرج
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
politecnico di milano
رشته دانشگاه
statistical learning

روز دومم تموم شدو رفت
تا حلا معلم ریاضی به این باحالای ندیمه بودم،قرار شد مبتکران بخریم دفترمون هم 200 برگ،بهمون فیس بوک و شمارشو و ایمیلشو داد(تا حالا سابقه نداشته معلما از این کارا بکنن :|)شانس آوردیم چون دکترای ریاضی دانشگاه شریف داره خلاصه خیلی خوبه.
البته معلم هندسه و جبر نیومدن و نفهمیدیم اونا چی شد.
کامپیوتر هم معلم باحالی داشتیم دانشجوی IT بودش،این کتاب برنامه نویسی که سمپادرو هم معلم کامپیوترمون گفت یکم قدیمی ولی برای ترم اول با برنامه ای که ایم کتاب گفته پیش می ریم و برای ترم دوم هم PDF همون کتاب ولی ویرایش جدیدش که با یه برنامه دیگست دو تا کتاب و چند تا سایت هم بهمون برای برنامه نویسی پیشنهاد داد(اگه خواستید پ.خ بدید)

معلم زبان هم دیگه حرف نداشت.
بزارین من یه چیز بگم عمق فاجعه رو درک کنین ؛ تو مدرسه ما 400 تا دانش آموز کلاس اولی ایم . متوجه این که ؟ :))))
معاونای ما گفتن اگه اونایی که درخواست انتقالی دارن هم ثبت نام کنن تقریبا 700 تا میشیم کل مدرسه ولی برای اولا 220تایی باید باشیم.
ولی نگران نباشید من خودم ورودی امسالم(به دلیل اینکه از تهران جابجا شدیم نشد دیگه راهنمایی :(()از اون 400 تا اول مدرسه 200 تا میرن دومم 100 تا سوم 50 تا پیش.چون امسال مدارس تکمیل ظرفیتشون کم بود و آزمونا هم جدا شد ورودیای امسال قوین(بعضیا هی می گن نباید دانش آموز جدید بیاد)

Farzin2x

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی3کرج
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
politecnico di milano
رشته دانشگاه
statistical learning

به نقل از N39!N :
ولی ما ورودیای دبیرستانی نداریم ، اونا کلا یه شعبه دیگه میرن :-"
با شما نبودم ولی خودتون هم خوب می دونید که خیلی از بچه های راهنمایی تیزهوشان لایق بودن تو دبیرستان تیزهوشانو ندارن،بالاخره یجایی اخراج می شن.
دبیرستان ما پارسل دو نفر اخراجی اول داشت ولی وفتی به لیستا نگا می کنی می فهمی نزدیک 70-100 نفر برای سوم اخراج شدن که برای پیش بیشترم میشه.
هر کلاستون چندنفر داره؟

swz

کاربر فوق‌حرفه‌ای

من فكر ميكردم ما زياديم ٣٦٠ نفريم.
ولى خب جمعيت مدرسه كلا ١١٠٠ و خورده ايه گويا. :/ و مدرسه مون هم خيلى كوچيك ه. به خصوص حياط ش.
روز اول مهر م كه نگين نقل قول كرد از من با تشكر. :-"
ديگه روز دوم م كه باز ساعت ٨ رسيدم مدرسه. :/ وسط تعيين سطح زبان. :/ با تشكر از سرويس محترم كه خيلى زود اومدن. :/
بعد به ما رياضى مجموعه ها رو درس داد تا يه جايى ديروز. زبان اون review سال پيش رو حل كرد و بعد چون بايد سطح بندى بشيم بيشتر نتونست درس بده.
ديگه اجتماعى يه چيزايى درس داد كه صداى كولر و بغل دستى كه داشت جامدادى من رو پاره مى كرد و جامدادى خودش نابود شد نذاشت بفهم م چى ميگه. درمورد اهميت مطالعه اجتماعى و اين صوبتا بود ولى.
كامپيوتر هم كه قراره c++ ياد بدن. زيست هم يه ذره صحبت كرد درمورد خودش و اينا بعد گفتن بريم آمفى تئاتر برنامه داريم، كه خب انقدر شلوغ بود ما تو حياط مونديم ديگه نرفتيم تو اصلا. :-"
و همين.

Swallow

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
tbrz
سال فارغ التحصیلی
97

سطح بند زبان چیه؟
خوشبحال همتون کامپیوتر دارید ما نداریم به جاش مهارت زندگي :-&
راستی معلماتون ادامه درسهای تابستونو میگن یا از اول میگن؟
مال ما ادامه تابستون هست! :|
هر کلاس هم 30 نفره هست :-" کل اول ها هم 120 نفر

swz

کاربر فوق‌حرفه‌ای

دو دسته ميكنن هر كلاس رو و تو دو سطح جدا كار ميكنن.
نمره ى كامپيوتر ما به جاى مهارت هاى زندگى ميره. :>
ما كه اصلا تابستون كلاس نداشتيم كه بخوان ادامه ى تابستون رو بگن.
+ ما شنبه و يك شنبه و دوشنبه رو رفتيم مدرسه معارفه. بعد حالا جمعه هم بايد بريم معارفه المپيادهاست.
مدرسه شما درمورد المپياد اينا صحبت كرده؟

Swallow

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
tbrz
سال فارغ التحصیلی
97

آخه این مهارت زندگي خیلی افتضاحه کلا تو کلاس همه اینجوری (:| (:|
المپياد هم تابستون یه کلاسهایی گذاشتند قراره یه چند وقت دیگه یه امتحان بگیرن از اونایی که میخوان المپياد بدن بعد هر کی از اون امتحان به اصطلاح قبول شد کلاس ها رو ادامه بده
فعلا رو هواست! دوستان در راستای المپياد و درسو کنکور بگم که ما اخرین دوره از نظام قدیم هستیم اگه پشت کنکوری بمونیم بدبختیم و معدل نهایی هم تا سال کنکور ما خیلی تاثیر داره
( این ها پند های ظریف معلم ها به ما بود)

صبا شفق

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 2
شهر
تهران

ما بیچاره ها امروز تا 4 مدرسه بودیم و من 5 خونه رسیدم امروز ما دینی داشتیم (تلفظ درس داد :-w )2 زنگ ریاضی پشت سرهم و 2 زنگ پژوهش یکسان و کسی که الان در حال تایپه جز مرده من نیست .
درباره ی المپیاد من کلاسام از 5 شنبه هفته دیگه به صورت رسمی شروع میشه
کامپیوتر هم که ادامه تابستون الان ما گرافیک رو تموم کردیم ریاضی هم که قبلا گفتم تجزیه تموم شده دورمون هم تموم شد

Farzin2x

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی3کرج
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
politecnico di milano
رشته دانشگاه
statistical learning

شما درس برنامه ریزی دارید عایا؟
ما کلاسامون از هفته ی دیگه پنج شنبه جمعه شروع میشه(تعریف از مدرسه نباشه ولی دو سال آخری مدرسمون ترکونده تو المپیاد-2 تا طلای جهانی ریاضی و فیزیک،2 تا طلای کشوری کامپیوتر و ریاضی و 4 تا برنز که 2 تاش فیزیک بود بقیه یادم نیست،تیم اول فیزیک پایا)
بنابراین المپیاد الآن تو مدرسمون مهمتر از هروقت دیگه ای شده معلم ریاضیمون به همه توصیه کرد کلاسو برن ولی فقط اونایی که می تونن و هوش تلاش کافی دارن ریسک المپیادو قبول کنن چون اگه برنز شی دیگه ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( X_X X_X X_X X_X X_X
من می خوام فیزیک شرکت کنم ولی هم کلاس ریاضی میرم و هم فیزیک المپیداو؛شما چطور؟

راستی این سطح بندی چیه؟

Swallow

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
tbrz
سال فارغ التحصیلی
97

شما همتون میتونید تو کلاس المپياد ها شرکت کنید ولی ما نه. البته الان این طوری میگن شاید بعدا اجازه بدن! B-)
ما درس برنامه ریزی نداریم یه زنگ امتحان داریم که هر هفته امتحان خواهیم داشت بعضی موقع ها هم مشاور میاد ولی اکثرا امتحانه
ما که سطح بندی نداریم ولی اونایی که تابستون بودند رو جدا کردند.

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

رسما میخان به فنا بدن مارو با ریاضی :| مجموعا 12 ساعت ریاضی داریم تو هفته!سه تا معلم!یکی میخاد خوشخان کار کنه،یکی سمپاد و مبتکران،یکی هم یه کتاب دیگه!(هنوز باهاش کلاس نداشتیم..)بعد ازون ور فک کنم 3 یا 4 ساعت زیست داشته باشیم فقط :|
+امسال نیمدونم چرا انقد از مدرسمون داره حالم بهم میخوره :| خیلی جو بد شده :|

Farzin2x

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی3کرج
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
politecnico di milano
رشته دانشگاه
statistical learning

به نقل از ایلیا :
رسما میخان به فنا بدن مارو با ریاضی :| مجموعا 12 ساعت ریاضی داریم تو هفته!سه تا معلم!یکی میخاد خوشخان کار کنه،یکی سمپاد و مبتکران،یکی هم یه کتاب دیگه!(هنوز باهاش کلاس نداشتیم..)بعد ازون ور فک کنم 3 یا 4 ساعت زیست داشته باشیم فقط :|
اوه اوه
ما 6 ساعت راضی داریم و 2 ساعت هندسه و جبر
یه سوال هم پیش اومد برام،روز شنبه برناممون سه زنگ آخر ایطوریه:ریاضی،فیزیک،شیمی پشت سر هم یعنی اگه معلما بخوان امتحان بگیرن رسما دهنمون آسفالت میشه.وضع برنامه ی بقیه هم اینطوریه؟

میدونم ربطی نداره ولی اگه کسی جواب این پستو که گذاشتم بلده زود بگه [-o<
اینجا

Swallow

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
tbrz
سال فارغ التحصیلی
97

به نقل از ایلیا :
از خداتون باشه درسهای مفید رو ساعت زیاد گذاشتند مال ما غیر مفید ها رو
ما زیست یه جلسه در هفته 1 ساعت و نیم داریم :|

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

توی برنامه ریزی و اینا 2 ساعت یعنی یه زنگ :D من میگم سه ساعت یعنی یه زنگ ثابت یه زنگ چرخشی!
+ریاضی اخه اینقد سنگین ب چ درد منه تجربی میخوره؟ :| دارن از مباحث سه ریاضی میگن!!بعد عادم زده میشه خب :| چارشمبه دوزنگ پشت هم ریاضی شمبه هم باز دوزنگ پشت هم ریاضی :|

Swallow

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
tbrz
سال فارغ التحصیلی
97

یکی از ناظما میگفت روزایی که درسهای پشت سر هم و سنگین دارید عدس و شیر بخورید :))
ولی خب فکر نکنم 4 ساعت در هفته دین و زندگی داشته باشید :|
بعد مطالعات یک زنگ کامل یه تک زنگ
مهارت زندگی یه زنگ کامل( همون پرورشیه ) :O من راهنمایی یه تک زنگو به زور تحمل میکردم

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

اول مهر که اصلا شبیهِ روز اولِ مدرسه نبود که،بعد برا همه اول دبیرستانا جشن می‌گیرن مثلـا ولی مدرسه مارو برده صف کلی حرف زدن بعدشم سر کلاس و درس و فولان ادبیاتم می‌گف کار عملی میخوام حتی...اینا هیچی حالا چون ما از تابستون می‌رفتیم از ادامه‌ش درس دادن ریاضی ام در هفته برامون ۸ ساعت کلاس گذاشتن و با این حال دبیرمون می‌گف وقت کم میاد :/ کتاب کار ریاضی ام مبتکران سبز اجباری ه با گاج سفید کنارش سمپاد بعدش خوشخوانم گف هرکس دوست داره می‌تونه داشته باشه نشرالگو و اون کتاب مبتکران که آموزش کرم ام دارم خوبن :-"" فیزیک ام در هفته ۴ ساعت داریم فکر کنم که خوشخوانو معرفی کرده من کنارش مبتکران ام دارم سطح دوتاشون خوبه،اووم دیگه کامپیوترم ++c کار می‌کنه شیمی ام مبتکران معرفی کرده و زیست ام خانه زیست شناسی بعد این ورودی جدیدا یه مقدار بیش از اندازه جوگیر و خرخون تشریف دارن به طوری که امتحان ریاضی سختی که به دقت شدیدی نیاز داشت یکی‌شون ۲۰ شد و ما رسما داشتیم می‌پوکیدیم :-"""" بسیارم مغرورن اندکی‌شون.
راجع به المپیادم تا الان که صوبتی نکردن و نمیدونم واقعا چه خبره :///

صبا شفق

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 2
شهر
تهران

به نقل از ایلیا :
توی برنامه ریزی و اینا 2 ساعت یعنی یه زنگ :D من میگم سه ساعت یعنی یه زنگ ثابت یه زنگ چرخشی!
+ریاضی اخه اینقد سنگین ب چ درد منه تجربی میخوره؟ :| دارن از مباحث سه ریاضی میگن!!بعد عادم زده میشه خب :| چارشمبه دوزنگ پشت هم ریاضی شمبه هم باز دوزنگ پشت هم ریاضی :|
ما هم همینیم با 2 ساعت کمتر 8 ساعت ریاضی 2 ساعت هندسه حالا جالب اینه بچه های المپیاد ریاضیمون هم پنج شنبه از 7 تا 2 سه شنبه ها 2:30 تا 6 ریاضی دارن امروزم که دو تا ریاضی پشت سر هم داشتیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا