اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

مدرسه بدک نبود
به ما که فیزیک گفت میکرو طبقه بندی گاج خوبه
فیزیک 1 انتشارات فاطمی
ریاضی هم ریاضیات 1 رو گفت واسه تمرین خوبه
بقیه چیز زیادی نداشتن

به ما فیزیک گفتن انتشارات فاطمی بخریم کار کنیم با مبتکران و الگو اگه خواستیم امتحان هم گفتن ماهانه میگیریم تکمیلی هم که کامپیوتر رو که دادن ریاضی هم گفتن آبان و آذر میدن
پ.ن :معلم فیزیک و ریاضی بالایی با ما فرق میکنه من بگم

اوه اوه چه خبره
یه توافق مشترک داشته باشید حتما ;D
این مبتکران ریاضی که میگید همون(ریاضی 1 قابل استفاده برای دبیران و...........استعدادهای درخشان)هست؟چون استاد ریاضیمون گفت تکمیلی و کتاب وزراتی بیخیال از رو همین درس میدیم(البته کتابش خیلی عالی هستش)

فیزیکمون هم احتمالا خوشخوان نیست
شمی هم که معلمرو ندیدیم چه برسه به کتابش B-)
عربی و کامپیتر و زبان هم یه چند هفته دیگه میگن :-?

آقا یه سوال؟
تو برنامه درسی ما هندسه و جبر از ریاضی جدا شدن ولی من هرچی زور میزنم نمی فهمم تفاوتشون چیه!!!کسی میدونه چجوریاست؟
آخه کتاب کاراشون و دفتارشون هم جداست دیگه به فکر خودکشی افتادم از دست این ریاضی 8-} 8-}

به راستی :)):زیست و دین و زندگی دفتر می خواد؟

دبیر دینیه ما گفت که حتما دفتر تهیه کنیم، برای ترجمه و ازینجور چیزا.جلسه پیش هم یک صفحه معنی کرد برامون،تفسیر و هرچی توش بود هم گفت بنویسیم :د
به پایینی:اتفاقا دبیر زیست ما گفت دفتر نمیخواد:))

به نقل از مُشک :
خب من برگشتم ;;)
مدرسه خوب نبود
معلماش خوبن باحالن
ولی کلاس بندیا رو تغییر دادن کلاسا داغون داغونه
وضعیت خرابه
کلاسم نمیزارن عوض کنیم :|
قصد کردیم شورش کنیم مدیرو کله پا کنیم :)) #شوخی

دقیقا ... دقییییییییییییییییییییقا :| :| ما حتی هماهنگی شورش هم نمیتونیم بکنیم با این بچه ها :))

به نقل از Farzin2x :
به راستی :)):زیست و دین و زندگی دفتر می خواد؟

عزیزم شما یکم دقت کنی میفهمی که زیست مسلمااااا دفتر لازم داره به هرحال سرکلاس باید جزوه بنویسی حالا یا دفتر یا هرچیز دیگه ولی دینی دفتر میخواد اخه؟ :| میخوای توش حدیث و قران بنویسی مثن؟ :| منکه فکر نکنم بخواد ولی مثن اگه معلماتون گفتن تمرینا و اینارو باید تو دفتر بنویسین و باید بخرین، بخرین دیگه :-"
* ما هنوز دینی نداشتیم فردا اولین جلسه اس :-" :دی

• لایک
امتیازات: Moshk

عربی گفت دفتر 100 برگ بگیرین برا کل سه سال + حرفایی که همون اول کلاس زد : "از نظر من عربی چرت ترین درس دنیاس"ما: " :o ممنون معلم از این اعتراف /m\" اما گفت متلک برا من عین فحش ناموسیه، با بغل دستی حرف نزنین و ...
زیست گفت دوستداران زیست و بچه تجربی رو ها دفتر بگیرن 40 برگ + اونایی ک میخان برن تجربی 40 دور باید کتابو بخونن و ریاضی ها 10 دور ~X(
ادبیات معلم خفنیه، من عاشق ادبیات و زبان فارسی شدم قصد دارم یه المپیاد ادبی بدم همینجوری عشقی :-"
شیمیم که معلمه اومد گفت این کتاب از طرف یونسکو بش جایزه دادن اما توش زیاد شیمی نداره و زیاد مهم نیست
ورزشم که عشقه از خنده پاره میشیم تیمارو ضعیف، قوی کردیم من تو تیم ضعیفه بودم بعد 7-5 بردیم =))

این بود گزارش کار زنگ های معارفه سه شنبه و چهار شنبه :>

معلمای باحالیم هستن ما ته کلاس با رفقا مشغول به خاندن المپ هستیم معلم درس میدهد برای خویش :-" :دی

الان بیدارین چجوری صبح بیدار میشین؟ #سوال جدی

به نقل از ایلیا :
به سختی :))
بازنگ موبایل با اهنگ کر کننده ی خودم+ زنگ موبایل بابام+ صدای خوشگل مامانم+ و عوامل دیگر خانواده که دست ب دست هم میدن تا من پاشم :-"

• لایک
امتیازات: Moshk

به نقل از ایلیا :
اینجا فقط برای مسائل مربوط به سال اول دبیرستان، درس، آزمون ها، و هر چی مربوط به اول دب هست لطفا این نوع سوال ها رو در پ.خ بپرسید :))
یاد فاط افتادم تو تاپیک سوم راهنمایی :))

تا صبح بیداریم بعد بعد از ظهر میخابیم :))
خانواده عین آدم بیدارم میکنن دیگه :-"

خب من دیر میخابم سر کلاس همش خمیازه میکشم و خابم میبره :/

به نقل از ایلیا :
چه تفاهمی :))
بابا مهمه مگه من یلحظه تو کلاس نشسته خابیدم اولاش دروس و نکات مهمی رو نمیگن معلما ولی بعدا شاید...

فیزیک ما یه معلم داشتیم اقای صفوی دانشگاه شریف درس خونده بود آدم مخی بود در کل
اول مهر اومدن گفتن معلم مرد حق تدریس نداره واسه پایه اول و ماهمچنان بدون معلم فیزیک بسر میبریم
به ما گفتن فیزیک الگو و مبتکران

به نقل از ATM :
فیزیک ما یه معلم داشتیم اقای صفوی دانشگاه شریف درس خونده بود آدم مخی بود در کل
اول مهر اومدن گفتن معلم مرد حق تدریس نداره واسه پایه اول و ماهمچنان بدون معلم فیزیک بسر میبریم
به ما گفتن فیزیک الگو و مبتکران

آموزش و پرورشی بود؟
تا جایی ک من خبر دارم غیر آموزش و پرورشی ها بیشتر میگرند که

همون ی جلسه فهمیدین خیلی مخه؟ :-?

به نقل از ایلیا :

آیا میدانستید درسی را که معلم سر کلاس میدهد دو برابر و یا بیشتر زمان میگیره تا دانش آموز خودش بخونه؟

البته شما همش رو خواب نیستین ولی خواب باعث میشه که یادگیری ناقص بشه و اکثر سوتی های ما سر امتحان از همین جا هاست

+ به معلم هم بستگی داره که کلاسش خواب آور باشه یا نه
مورد داشتیم همه شبش خیلی خیلی کم خوابیدیم و بعضی هیچی
ولی همه سر کلاس فعالیت داشتیم...

به نقل از Mohammad+Javad :
آموزش و پرورشی بود؟
تا جایی ک من خبر دارم غیر آموزش و پرورشی ها بیشتر میگرند که

همون ی جلسه فهمیدین خیلی مخه؟ :-?
یه جلسه؟کل تابستون بوده هفته ای 1 جلسه 2 زنگ فیزیک میخوندیم

به نقل از ATM :
یه جلسه؟کل تابستون بوده هفته ای 1 جلسه 2 زنگ فیزیک میخوندیم

راس میگی چرا به ذهن خودم نرسید :-?

مدرکش چی بود؟

الان کلاساتون رو هواس؟
ما هم ی مدت ریاضی نداشتیم اول سال... خیلی عقب افتادیم و ضربه خوردن بچه ها
پیگیر باشید سریعتر بیارن... ما بچه بودیم خوشحال بودیم که میریم فوتبال بجای ریاضی

اصولا معلم یا از اول نباید بیاد یا اینکه بسوزه و بسازه!
نمیشه که دانش آموز اول با روش تدریس ی معلم خو بگیره
بعد یکی دیگه بیارن که کاملا متفاوت باشه شیوه تدریسش...

دانش آموز ضربه میخوره این وسط :|

به نقل از Mohammad+Javad :
آیا میدانستید درسی را که معلم سر کلاس میدهد دو برابر و یا بیشتر زمان میگیره تا دانش آموز خودش بخونه؟
مطمئنی درست جمله رو نوشتی؟
البته شما همش رو خواب نیستین ولی خواب باعث میشه که یادگیری ناقص بشه و اکثر سوتی های ما سر امتحان از همین جا هاست
سوتی های من که همش بی دقتی سر امتحانه :-"
یچیزی این معلما اولا زیاد درس نمیدن که بخابی مورد نداره :-"
و البته موقع درس مهم دوستان بیدار میکنن :>
:))

تازه رسیدم خونه بد جور خستم

آقا امروز کرکر خنده بود هر چهارتا زنگ ;D
سه تا زنگ اول بیخیال شیم زنگ چهارم معلم شیمیوم خیلی باحال بود.
دکترای شیمی داره که هیچپ :o
فحش های باحال و خاطره های خنده دار می گه هم هیچی :o
این یجوری آدمو می خندونه که تو لحظات آخر بغل دستیم جامدادیشو داشت گاز میگرفت :)) :)) :)) :))
قرار شد برای شیمی از کتابا و جزو های تالیف خودش استفاده کنیم و دفتر هم نمی خواد :o :o :o :o :-\ :-\ :-\ :-\

فیزیک هم قرار شد مرآت بخریم.

اول که گفتن مدرستون جزء 10 مدرسه ی برتر کشوره باور نکردم ولی الان فک کنم اشتباهی به جای دبیرستان اومدم دانشگاه
چه خبره بابا همه معلما دکترا دارن چرا؟

ما امروز عربی داشتیم کل درس یک رو داد تموم کرد ;D کلی هم مشق داد بعد کتاب کارم گفت گاج قرمز مدرسه میده خودش زیست داشتیم که ایشون هم فصل یک رو دادن و تموم شد ;D کتاب کار خانه زیست شناسی که دوباره اونم مدرسه میده ادبیات هم اون دو قسمت نثر هست اول کتاب اون رو تموم کرد ;D حالا جدا از اینا معلم هندسه ما به جای دکترا دو تا دیپلم داره :-w ( فک میکنم لیسانس یا فوقم داره )

ب
به نقل از فاط :
به ما گفتن ریاضی تکمیلی رو نمیدن چون دیگه خیلی کتابایی که برا ریاضی داریم زیاد می‌شه و سوالاشم آسونن و فولان بعد قرار شد هرجاش چیزِ مهمی بود بهمون بگن :-" اما بقیه کتاب تکمیلی آ ازشون خبری ندارم ولی فکر کنم به احتمالِ زیاد بدن،مگه به جز ریاضی و شیمی و زبان کتابایِ تکمیلی دیگه‌ای ام داریم؟ :-"
به ماهم تکمیلی ریاضی ندادن به جاش معلم مون از مبتکران و گاج بنفش و تکمیلی جزوه چاپ کردن.

امروز اولین جلسه فیزیکمون بود ازمون خواسته 20 تا کمیت بنویسیم بعد مشخص کنیم که کدوک اسکالر است کدوم برداری ! ~X( :(( :-\

شیمی ازمون خواسته دفتر 80 برگ بذاریم فیزیک 100 برگ و عربی هم نمیدونم گفت چه قدر من 100 گذاشتم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا