l.brisc
کاربر نیمهحرفهای
پاسخ : اوّل دبیرستان
به روی ماهم
من تا 3 ک شب نشینی بودم ؛ بعدم اومدم سر شات گرفتن بعدم خوابیدم ؛صب رفتم مدرسه ، ساعت 3 اومدم خونه ، بعد غذا خوردم ، بعد گرفتم خوابیدم و ساعت شیش فردا صبحش بیدار شدم. )))) بعد فرم مدرسمو پوشیدم و دوباره رفتم مدرسه ))
× بزارین من یه چیز بگم عمق فاجعه رو درک کنین ؛ تو مدرسه ما 400 تا دانش آموز کلاس اولی ییم . متوجه این که ؟ ))
معلما مونو دوس داشتم ، به جز دینی معلم آی تی مونو که اصن عاشقش شدم )
کمک درسی ها :
ریاضی : مبتکران ؛ سمپاد
فیزیک: انرژی اتمی ؛ خوشخوان
زبان : کلاغ سفید :|
زیست :خانه زیست شناسی
×سالی که زبان برای کتاب وزارتی میگه دفتر 80 برگ و ریاضی ـم میگه فعلا اللحساب 200 برگ بردارین بعدا کم اومد اضافه کنین رو خدا به خیر کنه
ریاضی امروز منطق ریاضی و گزاره های عطفی و فصلی و اینا رو درس داد ؛ خیلی گیج کننده س ولی جالبه
به نقل از Farzin2x :سلام
خب همه بگید روز اول چطور بود؟
به روی ماهم
به نقل از صَواع. :به به به، چه اول مهر خوبى. صبح كه يه بيست ديقه دير رسيدم مدرسه. از صبح هم همين طور هى دستمال دستم ه سرماخوردم. اومدم خونه هم كه گرفتم خوابيدم تا همين نيم ساعت پيش. و خب مى دونيد چرا؟ چون ديشب اينا من ُ به زور تو شب نشينى نگه داشته بودن نميذاشتن بخواب م. :-" همه ش هم تقصير اون عده اى ه كه زده بودن دوشنبه و مطمئن م حتى يك سوم شون هم نيومدن.
من تا 3 ک شب نشینی بودم ؛ بعدم اومدم سر شات گرفتن بعدم خوابیدم ؛صب رفتم مدرسه ، ساعت 3 اومدم خونه ، بعد غذا خوردم ، بعد گرفتم خوابیدم و ساعت شیش فردا صبحش بیدار شدم. )))) بعد فرم مدرسمو پوشیدم و دوباره رفتم مدرسه ))
× بزارین من یه چیز بگم عمق فاجعه رو درک کنین ؛ تو مدرسه ما 400 تا دانش آموز کلاس اولی ییم . متوجه این که ؟ ))
معلما مونو دوس داشتم ، به جز دینی معلم آی تی مونو که اصن عاشقش شدم )
کمک درسی ها :
ریاضی : مبتکران ؛ سمپاد
فیزیک: انرژی اتمی ؛ خوشخوان
زبان : کلاغ سفید :|
زیست :خانه زیست شناسی
×سالی که زبان برای کتاب وزارتی میگه دفتر 80 برگ و ریاضی ـم میگه فعلا اللحساب 200 برگ بردارین بعدا کم اومد اضافه کنین رو خدا به خیر کنه
ریاضی امروز منطق ریاضی و گزاره های عطفی و فصلی و اینا رو درس داد ؛ خیلی گیج کننده س ولی جالبه