- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد1
- شهر
- mashhad
- سال فارغ التحصیلی
- 97
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : اوّل دبیرستان
اين كه ساده ما اين سوال معلمون بهمون داد
اين كه ساده ما اين سوال معلمون بهمون داد
اولی یک دوم ام وی دو لحظه برخورد رو با ام جی اچ 1000 متری زمین برابر بگیر. جرما خط میخورن، راحت حل میشهبه نقل از Farzin2x :سلام
ما فردا امتحان فیزیک داریم بعد من با یه سووالی برخوردم وقتی حل میکنم یه عدد غیر منطقی درمیاد،سوالش فوق العاده سادست فقط سرعتی که در میارم نمیتونه سرعت یه قطره بارون باشه
اگه میشه یکی حلش کنه بفهمم من مشکل دارم یا سوال
1-ارتفاع ابرهای باران زا،حدود 1000 متر است
الف)اگر مقاومت هوا وجود نداشته باشد،قطرات باران با چه سرعتی به زمین برخورد می کنند؟![]()
ب)اگر بدانیم برخورد قطرات باران به سزح زمین حدود 6 متر برثانیه است،چند درصد از انرژی اولیه قطره ها به گرما تبدیل شده است؟مبدا پتانسیل را سطح زمین در نظر بگیرید.![]()
![]()
![]()
می دونم ولی عددی که بدست میاد غیر منطقیهبه نقل از hosseinhbh :اين كه ساده ما اين سوال معلمون بهمون داد
v^2*1/2=10*1000به نقل از مُشک :اولی یک دوم ام وی دو لحظه برخورد رو با ام جی اچ 1000 متری زمین برابر بگیر. جرما خط میخورن، راحت حل میشه
دومی یک دوم ام وی دو + n درصد ام جی اچ 1000 متری رو برابر ام جی اچ 1000 متری برابر بگیر، ام ها باز خط میخورن، باز راحت حل میشه.
فیزیک من خوبه
نفهمیدی پ.خ بده![]()
به نقل از Farzin2x :می دونم ولی عددی که بدست میاد غیر منطقیهv^2*1/2=10*1000
v^2=20000
v=141.5 m/s =509 km/h
یا من تو محاسبات اشتباه کردم یا سوال غیر منطقیه
به نقل از ♥hastikhanoom♥ :بعله گفتن.
و من از الان دارم براش میخونم
نگرانم چون انگلیسیه تخصصی شه نتونم ج بدم البته اون یه آزمون دیگه بوداااا.....
فک کنم گفتن بعد عیده!؟؟
به نقل از ایلیا :درباره ازمون علامه حلی چیزی بهتون گفتن؟
چی هست این آزمون؟به نقل از ایلیا :درباره ازمون علامه حلی چیزی بهتون گفتن؟
به نقل از مُشک :از مام ازین ازمونا نمیگیرن
ولی قبلا ورودیم![]()
اگه منظورت لیگ علمی پایاست من رفتم و الآن هم یه سری جدید زدن مسابقات علمی ولی اصلا درمورد آزمون علامه حلی نمیدونمبه نقل از Suspicious Girl :ندادن آزمون با کلا بی اطلاعی دربارش فرق دارهمثن از مام تاحالا گزینه دو و پایا مایا و اینا نگرفتن ولی دربارش میدونیم
![]()
تا کجا رفتی؟به نقل از Farzin2x :اگه منظورت لیگ علمی پایاست من رفتم و الآن هم یه سری جدید زدن مسابقات علمی ولی اصلا درمورد آزمون علامه حلی نمیدونم![]()
هی سمعکاتو جا میذاری معلومه نمیشنوی دیگعه.به نقل از Suspicious Girl :دقیقا کی گفتن؟
پس چرا من اطلاعی ندارم؟![]()
به نقل از ♥hastikhanoom♥ :هی سمعکاتو جا میذاری معلومه نمیشنوی دیگعه.
خانم طباطبایی گف.که بعدشم گفت یه ازمون دیگه هم برگزار میشه به زبان انگلیسی.
نشون به اون نشون که قرار شد تو امتحانشم سوال بده ما آشنا شیم.