به نقل از محمد 128 :ما فقط کمبریجو میگیریم میگردیم دنبال صحنه ها و سوتیاش(استخره هنوز یادمه
)
ما هم کمبریج داریم هم سی پلاس پلاس عبدالله آراسته
به نقل از ایلیا :چرا ما کمبریج نداریم؟چرا ما برنامه نویسی نداریم؟چرا ما انقد داغونیم؟چرا ازمونای قلمچی رو اجباری کردن برامون؟![]()
کتاب c++ آراسته رو توی سی دی میزارن بتون میدن سال بعد هم اصلا شاید رایانه نداشته باشید پارسال طراحی وب کار کردن امسال تولید محتوا یکی از زنگ هایی که واقعا احساس میکنم چیزایی که یاد میگیرم کاربردی کاربردیه کاش برنامه نویسی توی همه ی مدارس تدریس میشد...به نقل از ♥hastikhanoom♥ :دیگه مناطق محرومم کمبریجو دارن
شاید باهاتون کتاب یا درس بهتر کار میکنن چون متد کمبریج دیگه قدیمی شده و علاوه بر اون بعضیا روش انتقاد دارن....
برنامه نویسی هم که کتابشو به هیشکی ندادن فک کنم همه همینطوری درس میدن ولی من دارم اگه خواستی بگو![]()
برنامه c أصلا به چيز ديگه آس اي كاش با ما هم إز همون اول c كار ميكردن چون قبلا برنامه نويسي مطلب كار مي كرديم به نظرم جالب نبود أصلابه نقل از kh@zan :شرمنده وسط بحثتونکتاب c++ آراسته رو توی سی دی میزارن بتون میدن سال بعد هم اصلا شاید رایانه نداشته باشید پارسال طراحی وب کار کردن امسال تولید محتوا یکی از زنگ هایی که واقعا احساس میکنم چیزایی که یاد میگیرم کاربردی کاربردیه کاش برنامه نویسی توی همه ی مدارس تدریس میشد...
+اون دوستی که گفتن c++ رو دارن کتابشو دارن؟
بنده ی حقیر دارم.به نقل از نسیــم :عزیزان دل من، هر کی مبتکران ریاضی داره و البته پنج دقیقه وقت به من اطلاع بده سریعا.![]()
نه خداییبه نقل از محمد 128 :جالب اینه برا مام عوض نکردن
نتیجه: یا کل مدارس غیر مدرسه فرزین با کلی افتخارات (!) سمپاد نیستند یا برعکس