سوال یک حل شد
خب ما فرض میکنیم که دو مربع به طول a و b داریم، ما میتونیم این دو تا رو طوری ببریم و کنار هم قرار بدیم که مربع جدیدی درست بشه، اثباتشم ربط به قضیه فیثاغورس داره اینجا قسمت اثبات باز چینی و جبری این چیزی که گفتم رو اثبات میکنه
خب بقیش حله دیگه خب ما از دو مربع اول فرضا a1 و a2 به یه مربع دیگه رسیدیم فرضا b1. حالا میتونیم با b1 و a3 به یه مربع دیگه برسیم و این همینجوری ادامه پیدا میکنه تا a1393.
حله؟
یعنی همه ضلعشون یکه؟ :د
خیلی راحت شد که
مربع ها رو a1 تا a1393 نامگذاری میکنیم
الان دو مربع a1 , a2 رو میارم کنار بعد تو هر کدوم از یه قطرشون میبریمشون:
بعد ما 4 تا مثلث با وتر به اندازه رادیکال دو و اضلاع یک واحد داریم خب اگه اینارو از قسمت 1 هاش به هم وصل کنیم میشه یه مربع به ضلع رادیکال دو:
الان تا اینجاش رو قبوله؟
امیدوارم فهمیده باشی چون من دیگه نمیام احنمالا تا آخر امتحانات ادامشو میگمو میرم فهمیدنش با خودتون
این انیمیشن رو از آخر ببین
یعنی اول دو مربع به ضلع b و a رو کنار هم بزار بعد با توجه به اون خطوط سیاه برششون بزن بعد به هم وصلشون کن تا یه مربع به ضلع c در بیاد
یعنی ما از دوتا مربع به یه مربع رسیدیم
حالا تو مرحله بعدی مربع a که کوچیکتره میشه a3 خودمون و b میشه رادیکال دوئه حالا این دوتا یه رادیکال 3 میسازن(c) حالا با این رادیکال 3 و a4 یه رادیکال 4(2) بساز بعد رادیکال 5 و همینطوری میرن تا رادیکال 1393 یعنی ما با استفاده از 1393 تا مربع تونستیم یه مربع بزرگ به طول رادیکال 1393 بسازیم
تموم شد
فک کنم دیگه باید فهمیده باشی
سلام
دوستان امروز یه بحثی داشتم با دوستام سر اینکه کدوم معلما بد تصحیح می کنن.حالا می خوام نظر شما دوستان رو هم بپرسم
مثلا معلم مطالعات ما کلمه ی اضافه،یک کلمه ی اشتباه و...(غلطای بنی اسرائیلی کلا) نمره کم میکنه!!آخه تو کارنامه ی میات ترم 19.75،واقعا!
دبیر عربیمون هم به همین شکل.زیست هم که کلا یه نمره رو یادش میره بده باید اعتراض کنی.
دبیر جبرمون خودکار مثل چاقو با فروت نینجا رو کاغذ می کشه اصلا نمی فهمی چجوری کم کرد!!!
نمره دادن که هیچی سوال طرح کردنشون تو حلقم
چگونه نهال وجود ما پربارتر میشود میشد تعریف هدف کامل
میخواستم بنویسم کودشو بیشتر میکنیم
عاخه سوال مفهمومی به اون میگن یا جاخالیاش انقد چرت و بیخود بود که کلی حرص خوردم
دانش ٱموز آزارن
دبیر زیست ما نمره کم میکنه یادش نمیاد چرا خودش بهم گف خوبه بازم میگه
برای لغات عربی میتونید از فلشکارتها استفاده کنید.
دو راه دارید:
یک؛ استفاده از جعبه لاینتر. اینجا رو ببینید و اینجا.
دو؛ به این صورت که کارتها رو بعد از اینکه نوشتید و در حین نوشتن هم سعی بر حفظ شون کردید، بیاین و از خودتون بپرسید. اگه بلد بودید بزارید یه ورتون (بلد-بودهها)، اگه بلد نبودید بذارید یه ور. بعد دوباره اونایی که بلد نبودید رو بپرسید از خودتون و اگه بلد بودید بزارید رو کارتهای بلد-بودهها و اگه نبودید بذاریدشون یه ور دیگه. و همین منوال رو ادامه بدید تا همه کارتها برن تو بلد-بودهها. بعد اگه مثل من سطحی خونید و سرسری میخونید، یه بار دیگه اینکار ُ انجام بدید تا مطمئن شید یاد گرفتین. #روشابداعی
ولی جدا جواب میده. من گذاشتم این ترم خودم امتحان کنم ببینم جواب میده یا نه، بعد باهاتون در اشتراک بذارم.
فقط کارتها رو یا همون روزی که عربی دارید بنویسید یا چند هفته قبل امتحان؛ چون شب امتحان بخواین این کار ُ کنید واقعا وقت تون گرفته میشه.
:دی
لایتنر کلا چیز عالی ایه,اگ حوصله کنی,دبیر زبان ما ارشدشو با اینا رتبه اورده,بعد ۵ سال فیشارو اورد ما ازش پرسیدیم اکثرشو هنوز بلد بود!ولی خب کاملا منظم و طبق برنامه استفاده کرده بود :د