المپیاد مرحله اوله امسال کیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان بابل

کاربر فعال
ارسال‌ها
21
امتیاز
13
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1 اصفهان
شهر
اصفهان
پاسخ : المپیاد مرحله اوله امسال کیه؟

سلام کاربر محترمshine
تو همین انجمن برو تو تاپیک "مواظب باشید" لینک گرفتن کارت اونجاس.
با تشکر.
ماهان بابلیان
 

esfrwms

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
2,325
امتیاز
19,301
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
Fefu
رشته دانشگاه
General medicine
پاسخ : المپیاد مرحله اوله امسال کیه؟


همه اطلاعات در مورد نمره کف قبولی المپیاد




با برگزار شدن هر آزمون المپیاد، اولین سوالی که بارها و بارها از طرف دانش آموزان، اولیا و حتی اساتید المپیادهای مختلف پرسیده میشود این است: «کف قبولی امسال چنده؟!» این سوال که درگیریهای ذهنی زیادی را برای شرکت کنندگان پدید آورده است، میتواند بر روند شرکت در آزمون و تحلیل نتایج هر داوطلب تاثیراتی مثبت یا منفی گذارد. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با نمره کف قبولی و استفاده از آن آشناتر کنیم. اطلاعات ما براساس جمع بندی روند برگزاری آزمونهای المپیاد علمی در نزدیک به سه دهه گذشته و مقایسه آن با داده های بعد از اعلام نتایج میباشد.

(ویرایش اول: 1387، ویرایش دوم: 1390)



ابتدا شما را با روند کلی برگزاری المپیادهای علمی در ایران آشنا خواهیم نمود:

المپیادهای علمی و ادبی ایران در دو مرحله برگزار میشوند که برگزیدگان این دو مرحله به دوره ای که تابستان هر سال در باشگاه دانش پژوهان جوان برگزار میشود (معروف به دوره تابستانه) راه پیدا کرده و سپس مدالهای رنگی در بین این دانش آموزان توزیع میشود. از بین طلایی های رشته هایی که آزمون بین المللی دارند، یک تیم انتخب شده و تقریبا در عرض شش ماه به طور فشرده برای المپیاد جهانی آماده میشوند. (ان شاءالله که همگی با طلای جهانی بازگردند)


نمره کف قبولی در مرحله اول:

پس از برسی سوالات و ارزیابی تعداد شرکت کنندگان، اسامی تعدادی از دانش آموزان در مرحله اول اعلام میشود. این تعداد هر سال با سال قبل متفاوت است، اما در یک بازه مشخص سیر میکند (مثلا قبولی های المپیاد شیمی در سالهای مختلف بین 600 تا 800 نفر بوده است) بنابراین نمره دقیق آخرین فرد قبول شده موسوم به "کف قبولی" پس از اعلام نتایج مشخص میشود.


قبل از اعلام نتایج و برای برنامه ریزی مطالعاتی مرحله دوم، اساتید و مدرسین مجرب اطلاعات دانش آموزان شرکت کننده در آزمون را جمع آوری کرده و کمترین نمره ای که ممکن است در این مرحله ممکن است قبول شود را اعلام میکنند. این نمره کف قبولی احتمالی در مرحله اول میباشد. *


برخی از معلمین با توجه به تجربه خود در سالهای مختلف اقدام به حدس نمره قبولی پس از آزمون و پیش از اعلام نتایج میکنند که توجه کنید این یک پیش بینی است و هیچ ضمانت اجرایی ندارد. دوباره یادآوری میکنیم که نمره دقیق کف قبولی فقط پس از اعلام نتایج مشخص میشود.


*: به نکات زیر توجه نمایید:
1.
این اطلاعات از دانش آموزان مختلف به دست می آید، بنابراین هرچه تعداد دانش آموزانی که مورد تحلیل قرار گرفته است بیشتر باشد، صحت آن نیز بیشتر خواهد بود.

2.
این نمره تاثیری در قبولی شما ندارد و نمیتوانید به آن اطمینان کنید. بنابراین سایت المپیادهای علمی ایران هرساله یک بازه از نمره قبولی را اعلام میکند (در فاصله بین آزمون و اعلام نتایج) تا همه دانش آموزانی که احتمال قبول شدن آنها وجود دارد خود را برای مرحله دوم آماده نمایند.

3.
داشتن یک حد نصاب از دانش میتواند ضامن قبولی شما در مرحله اول باشد. یعنی به طور مثال اگر تمام آزمونهای سالهای گذشته المپیاد شیمی را بالای 85 درصد پاسخ بدهید، به احتمال خیلی زیاد در مرحله اول قبول خواهید شد.

4.
موسسات و گروههایی که بیشترین تعداد مراجع و مخاطب را دارند، میتوانند حدس بهتری از نمره کف قبولی ارایه کنند، اما خطای پیش بینی غیرقابل اجتناب است.


نمره کف قبولی در مرحله دوم:

در این مرحله با توجه به امکاناتی که برای رشته های مختلف که در باشگاه دانش پژوهان جوان وجود دارد، فقط تعداد خاصی از دانش آموزان در هر رشته قبول میشوند (مثلا 40 نفر در شیمی). پس قبولی در اینجا رقابتی است و به نمره بقیه شرکت کنندگان بستگی دارد. به طور مثال اگر آزمون ساده باشد و 40 نفر 100 درصد نمره را بگیرند، شما با نمره 99 قبول نمیشوید و اگر آزمون سخت باشد ممکن است با نمره 50 قبول شوید.


کف قبولی در این مرحله کاملا به شرایط آزمون و تلاش دانش آموزان هر سال وابسته است. حدس این نمره سخت تر از مرحله اول است و تا زمان اعلام قطعی نتایج به هیچ نمره ای نمیتوان اطمینان داشت.


سایت المپیادها علمی ایران با توجه به بیشترین آمار دانش آموزان مخاطب در بین موسسات المپیادی، حدودی از نمره کف قبولی در این مرحله را اعلام میکند. اما شما تا قبل از اعلام نتایج المپیاد، باید تمام توجه خود را به امتحانات نهایی معطوف کنید و سپس در زمان بین امتحانات و دوره تابستانه به مرور مباحث دوره بپردازید.


نتیجه گیری:

اطلاع از نمره کف قبولی به تنهایی هیچ فایده ای ندارد و فقط برای برنامه ریزیهای بعدی توسط دانش آموز میتواند مفید باشد.


نمره کف قبولی در هر سال با سالهای گذشته تفاوت دارد.


تا اعلام نتایج نهایی نمیتوان نمره دقیقی را برای قبولی در المپیادها درنظر گرفت.


به هر منبعی اعتماد نکنید و خود را در معرض شایعات قرار ندهید.


به جای صرف انرژی برای دانستن نمره کف قبولی، دانش خود را بالاتر ببرید.


اگر احساس میکنید با نمره ای که به دست آورده اید، از سد مرحله اول عبور میکنید، پس وقت را هدر ندهید و برای مرحله دوم آماده شوید.




با آرزوی موفقیت برای تمام دانش آموزان کوشای ایرانی

المپیادهای علمی ایران

آیریسک
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا