• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شایعه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع poorya.kh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : شایعه

من فقط یه بار یه حرفی از دوستم که ظاهرا شایعه بوده رو پخش کردم و مشکلاتی برام اتفاق افتاد.
خیلی خجالت داشت.
برای خودم متاسف شدم. :|

ما یه معلم اجتماعی داشتیم سال اول.درمورد همین شایعه و این جور چیزا صحبت می کرد.می گفت اصلا یه سری فنای مغالطه وجود داره ک می تونه خیلی کسارو گول زد.مثلا خیلی از این تبلیغاتا توشون پر مغالطس.مثلا طرف تو طبلیغاتش میگه اجناس را با 70% تخفیف خریداری کنید.وقتی میری اونجا یه جنس بوده با این ویژگی که تموم شده.تو ام گول خوردی.با همین فنای مغالطه که کلی اصول داره می شه یه شایعه توپل درست کرد.نمونش تو کلاسمون معلمه گفت کلاستون باید یه شایعه ای رو تو مدرسه رابندازه.کلی ام ازاین اصول مغالطه می شد توش استفاده کرد ;)

ن شایعه خیلی بده !
ینی ی چیزی میگم من ، ی چیزی میشنوی شما !
من خودم عینا دیدم کسی ک ب خاطر همین شایعه زندگی براش سخت شده ب خدا !!!
:-< :-<

خوب وقتی مایه چیزی رومیشنویم ودیگران وبه اون مطلب اگاه میکنیم خوبه شاییعه به نظرمن به یه موضوع دروغ که بهش بال وپرداده باشی میگن اگه شایعه رواین درنظربگیریم مسلماچیزجالبی نیست.گاهی اوقات حسادت باعث میشه که نسبت به افراددیگه شایعه پخش کنیم

ولی خدایی ما یه مردمی داریم که وقتی یه چیز الکی شایعه میشه به جا اینکه جلوشو بگیرن بیشتر بهش دامن می زنن اگه بد میگم بگید بد میگم!!!
مثلا همین گرونی های اخیر
اره تحریم و این حرفا به جای خود ولی اگه مردم هی جو نمی دادن شاید الان اوضاعمون خیلی بهتر از اینا بود!!!

ی بار دبیرزبانمون دیر اومد شایعه کردیم رفته مسافرت ازاون به بعد هردبیری دیر میومد میگفتیم فلانی رفته مسافرت 2دیقه بعدش پیداش میشد!!!بعدکه دیدیم هرجلسه دبیرزبان دیرمیاد فهمیدیم که از یه مدرسه دیگه میاد طول میکشه!(خب اول سال بود دیگه!!)

شایعـه معمولا چیزیه که عجیبه،

مردم هم از شنیدنش هیجان زده میشن هم از گفتنش به یکی دیگه!

واسه همین انقد توسعه پیدا میکنه!:دی

پدر شایعه و شایعه ساز بسوزه که بلاها آورده سرم ~X(

حالا مسئله ی دیگه ای هست : این روزها انقدر تو هر موردی شایعه زیاد شده دیگه خبر اگه درست و منبع معتبری هم باشه ادم فکر میکنه شایعه است !! :))
این روزای انتخاباتی و همیشه تو فوتبال،شایعه های حسابی ای میشه... ;))

به نظر من شایعه هر جوریش بده ....چه طنز وشوخی =)) چه جدی و دردسر ساز :o چه برای یه نفر :-ss چه برای یه گروه X-( :-s 8-}چه به

هدف خوب ;)) چه به دلیل خباثت B-) ........

امیدوارم قیمتی زندگی کنیم نه به هر قیمتی زندگی کنیم!!!!(میدونم این جمله قدیمیه اما مرتبطه!!!!!) ;))

Back
بالا