• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

يهود و يهوديت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ahmadfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
در راستای غنی سازی سایت و باز به بحث گذاشتن تاپیک های قدیمی
بیاین راجع به عقایدتون نسبت به یهودیت بگید
۱. ترجیحا برا چیزی که میگید منبع داشته باشید
۲. لطفا وارد بحث مقایسه آتئیست و مسلمون با یهود نشید (از قبیل جمله های فلانی از یهود یا یهود که از فلان قانون فلان بهتره ببینم اسپمه و پاک میکنم)
۳. نفرت پراکنی هم نکنید دیگه منطقی...
۴. بحث رو به بیراهه ی مغلطه و سفسطه نکشونید

خوب کسی چیزی نگفت
...
(منبع ام کتاب شهرفرنگ اروپاست و یه سری اطلاعت دینی از یک سری از سایت هاست (نقل قول مستقیم نیس))
یهودیا به دلیل دینشون در طول تاریخ بسیار بسیار مورد آزار قرار گرفتن
توسط مسیحیت و اسلام (نمونه سری جنگ های محمد با یهودی ها) و بعد تو قرن ۱۹ ام ۱۸ ام هم (مثال اول اینکه از خیلی از کشور ها اخاج میشدن به طور قومی و بعد هم جنگ جهانی دوم)
که خیلی از جاها این آزار ها حقشون نبوده

۲. به صرف یهودیی بودن نمیشه اخلاقیات انسان یهودی رو زیر سوال برد
سری از فیزیک دان های یهودیی رو نام میبریم
ریچارد فاینمن
والتر لوینگ
انیشتین در اواایل و اواخر عمرش
که خدمت زیادی به جامعهعلمی کردن حداقل

۳.شما هم اگر کشوری مثل اسرائیل به دنیا می اومدید حداقل بخشی از زندگیتونو یهودی بودید

خب دین هرکس فقط از روی محلی که به دنیا میاد و خانواده ای که توش بدنیا میاد تعیین میشه
الان مایی که مسلمانیم خودمون که نگفتیم که میخواییم مسلمون باشیم.
کسی ای هم که یهودیه با خواست خودش که یهودی نیست و اگرم بخواد فرقه شو تغییر بده مرتد شناخته میشه و نمیتونه دیگه حداقل تو محل قبلی زندگیش با آرامش زندگی کنه
الانم دیگه فرقی نمیکنه کسی چه دینی داشته باشه انسانیت مهم ترین چیزی که اگه کسی داشته با هر دینی میشه اونو یه ادم خوب شناخت

نژادپرستی یهود از حد گذشته واقعا. نژادپرستا ته هش میگن ما از بقیه برتریم، یهودیا میگن سه نوع موجود وجود داره:
1- انسان(که بنی اسرائیل باشن)
2- حیوان
3- حیوان های انسان نما یا گوئیم(که ما باشیم *_*)

نژادپرستی یهود از حد گذشته واقعا. نژادپرستا ته هش میگن ما از بقیه برتریم، یهودیا میگن سه نوع موجود وجود داره:
1- انسان(که بنی اسرائیل باشن)
2- حیوان
3- حیوان های انسان نما یا گوئیم(که ما باشیم *_*)
خوب یه سوال آیا این فقط مختص دین یهودیته؟ آیا این نژاد پرستی تاحالا با چشم دیدی یا از منبع معتبری شنیدی که مورد آزار قرار بگیره؟ این مختص اصل دین یهود و یهودیته یا فرقه های خاص؟ (مثلا داعشم قوانین مسخره ای داره ولی فرقه ی خاصی از اسلامه)

خوب یه سوال آیا این فقط مختص دین یهودیته؟ آیا این نژاد پرستی تاحالا با چشم دیدی یا از منبع معتبری شنیدی که مورد آزار قرار بگیره؟ این مختص اصل دین یهود و یهودیته یا فرقه های خاص؟ (مثلا داعشم قوانین مسخره ای داره ولی فرقه ی خاصی از اسلامه)
به این شدت بله. قوم برگزیده فقط در یهودیت وجود داره و در فرقه هایی مثل صهیونیسم قوی تر و شدید تره(که باعث میشه از یه عقیده به جایی برسه که یه نظام آپارتاید تشکیل بده)
باعث آزار دیگران بشه منظورته؟ اره مثلا توی الخلیل مسمانان حق عبور از خیابون یهودی ها رو ندارن و باید جلوی دری که به اون خیابون باز میشه تیغه بکشن. سربازان صهیونیسم میتونن خونه یه مسلمان رو غصب کنن، چون اون یه گوئیم هست و حق خونه داشتن نداره:) تعریفت از نبع موثق رو نمیدونم، ولی اینو ببین برای مثال.
تا جایی که اطلاعات من کفاف میده یه چیز یهودیه که توی برخی فرقه ها شدید تره. تورات همه بنی اسرائیل رو قوم برگزیده میدونه و این باعث نوعی تکبر خاص توی همه یهودیا شده

به این شدت بله. قوم برگزیده فقط در یهودیت وجود داره و در فرقه هایی مثل صهیونیسم قوی تر و شدید تره(که باعث میشه از یه عقیده به جایی برسه که یه نظام آپارتاید تشکیل بده)
باعث آزار دیگران بشه منظورته؟ اره مثلا توی الخلیل مسمانان حق عبور از خیابون یهودی ها رو ندارن و باید جلوی دری که به اون خیابون باز میشه تیغه بکشن. سربازان صهیونیسم میتونن خونه یه مسلمان رو غصب کنن، چون اون یه گوئیم هست و حق خونه داشتن نداره:) تعریفت از نبع موثق رو نمیدونم، ولی اینو ببین برای مثال.
تا جایی که اطلاعات من کفاف میده یه چیز یهودیه که توی برخی فرقه ها شدید تره. تورات همه بنی اسرائیل رو قوم برگزیده میدونه و این باعث نوعی تکبر خاص توی همه یهودیا شده
خوب ببین
من نمیخواستم مقایسه کنم ولی این خاصیته که تو همه ادیان وجود داره
من نوعی آتیست از نظر اسلام نجسم نباید پامو بزارم مسجد هر کس دیگه ای که به دین دیگه ای معتقد باشه از نظر اسلام مورد قبول نیست و یه درجه تز مسلمان پایینه

خوب ببین
من نوعی آتیست از نظر اسلام نجسم نباید پامو بزارم مسجد هر کس دیگه ای که به دین دیگه ای معتقد باشه از نظر اسلام مورد قبول نیست و یه درجه تز مسلمان پایینه
کارن ادیان الهی نجس محسوب نمیشن... و اگه درجه ای از ما پایین تر بودن چرا یکی از قدم های اسلام آوردن شهادت دادن به پیامبران پیشینه؟

(یکی راهنمایی کنه، آتیست چیه؟!)

(یکی راهنمایی کنه، آتیست چیه؟!)
اگ اشتباه نکنم خدا ناباور
خوب ببین
خیر این حرف شما غلطه..
توی اسلام کفار نجسن ن کسایی ک دینی دارن یا ادیان الهی رو قبول دارن و فرقی نمیکنه چ سنی چ مسیحی چ یهودی چ بهایی از هر دین و فرقه ای باشن مهم نیستش..
اگ همون کفار نجس ایمان بیارن و مسلمون بشن دیگه نجس نیستن و میتونن ب زندگیشون خیلی راحت ادامه بدن اما توی یهودیت اینطور نیست..

خیر این حرف شما غلطه..
توی اسلام کفار نجسن ن کسایی ک دینی دارن یا ادیان الهی رو قبول دارن و فرقی نمیکنه چ سنی چ مسیحی چ یهودی چ بهایی از هر دین و فرقه ای باشن مهم نیستش..
اگ همون کفار نجس ایمان بیارن و مسلمون بشن دیگه نجس نیستن و میتونن ب زندگیشون خیلی راحت ادامه بدن اما توی یهودیت اینطور نیست..
چند تا از ادیان رو برات ردیف کنم که از نظر مسلمونا پیروانشون نجسن؟

Back
بالا