- شروع کننده موضوع
babel
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- اهواز
پاسخ : تخت جمشید، بنایی نیمه کاره
موفق باشید
به نقل از ارنواز :(حالا شما که ذهن منو شدیدا مغشوش کردی (شوخی) جواب سوالای منو بده!)
قبل از همه ی اینا من یه سوال داشتم که اون دفعه یادم رفت بپرسم، این عکس هایی که شما گذاشتین از کدوم قسمت های کاخ های تخت جمشید هست؟
خب یعنی چی که از کدوم قسمتهاست؟ مثلا عکس اول از دیوار غربیه تخت جمشیده. مثلا عکس دوم مربوط هست به محوطه ای که معروف به کاخ نیمه تمامه. مثلا عکس سوم مال نوار اندازی های چراغدانهاست و ... .
پس اونا چیه؟ چرا تو موزه هست؟ اصلا چرا میگین اونا آتیش نگرفته؟ وقتی همه از اون آتیش سوزی یاد میکنن؟
احتمال میدم برای یه سری تاریخ سازی باشه. چون که اگه ما بپذیریم که این بنا نیمه کاره هست، اصلا ارزش سوزوندن رو داره؟ بعدش هم مشخص نشد، عقل و منطقتون قبول میکنه که یه تیکه ی پرده از 2500 سال پیش تا حالا سالم مونده باشه؟عقل من اجازه نمی ده که این رو قبول کنم چون واقعا غیر طبیعیه.قبلا توضیح دادم.ملت یهود مثل هر ملت دیگه ای حق دفاع از خودش رو داشته.خب به هر حال اون هم یه ملته.اینی که این ملت یا این قوم یا این دین و پیروانش راه های نادرستی رو برای ادامه ی حیاتشون انخاب می کنن و این راه های نا درست باعث میشه که انزاوای بیشتری نسیبشون بشه و ... اون یه بحث جداست که الان نمیشه به اون پرداخت.
یکی از اون کارهای نادرست همین تاریخ سازی برای مردم ایرانه.که با جعل و نا درست گویی هویت یه ملت رو پریشون کردن.تاریخش رو از مسیر اصلیش منحرف کردن و بد تر از همه ی اینا بین ملل منطقه اختلاف ایجاد کردن.این پوریمی هست که تمام هستی منطقه ی ما و جریان پیشرفت انسانی رو برای مدتها متوقف میکنه.اما تاریخ نویس یهودی میگه نه. این اسکندر هست که اومد شما و بخشی از تمدن تون رو نابود کرد. بعد تا شما اومدید به خودتون بیاید این اعراب سوسمار خور بودن که به شما حمله کردن و هرچی که ساخته بودید رو نابود کردن.باز تا شما اومدید کمرتون رو راست کنید و تا می خواستید یک حرکت قدرتمند تاریخی یا صنعتی یا هنری بکنید این موج نابود ساز مغول بود که به ایران حمله کردن و این ترک ها بودن که شما رو به این روز انداختن.پس ببینید این جرم بزرگ و نابود کننده ی تمدن و هستی منطقه و بلکه سراسر جهان رو یهودیا پخش کردن بین اسکندر ، اعراب و مغول ها.به این ترتیب هیچ کس از واقعه ای به نام پوریم خبر نداره.همه به یونانی ها فحش میدن یا به اعراب فحش میدن یا به ترک ها و مغول ها فحش میدن. من نمی گم که همچین حملاتی صورت نگرفته، من میگم که به این شکلی که گفتن نبوده. این تاریخ سازی اون آتش سوزی رو هم شامل میشه.
در این مورد اطلاعاتی ندارم ولی اینکه میگین برای بزرگنمایی نام همامنشیان، این به چه درد اونا میخوره که هخامنشیانو بزرگش کنن؟
همون طور که قبلا توضیح دادم، مشهور ترین و به قولی بزرگترین(!) مورخای جهان که در مورد تمدن های کهن و تاریخ جهان می نویسن افراد یهودی هستن. و به همون شکلی که قبلا توضیح دادم یهودیا از کوروش و بعد سلسله ی هخامنشیان به عنوان بازوی نظامی استفاده کردن. اونا با هخامنشان پوریمی رو بوجود آوردن که باعث عقب موندگی شرق میانه شد چون که طبق گفته ی استر توی حمله ی پوریم یا فوریم 77000 از مردم خاورمیانه رو کشتن و بعد از اون بود که علم بابل از اینجا دور و به سمت اروپا رفت. اون موقع اروپا و یونان و روم پیشرفت کردن در حالی که ما آثار این واقعه رو تاحالا مشاهده می کنیم. عقب موندگیی که الان به مسلمون ها نسبت داده میشه. توضیحات بالا این حرفام رو تکمیل می کنن.
چرا کف مناسبی نداره؟
منم زیاد حرفای هرودوت رو زیاد قبول ندارم ولی اگه «امپراتوری هخامنشیان» وجود نداشته و طبق حرف شما آریایی ها به محل قبلیشون برگشتن، پس توی اون بازه ی زمانی که آریایی ها به ایران حکومت می کردن، حکومت ایران دست کی بوده؟ یا اصلا وضعیت ایران چه طوری بوده؟
دقت کنید. یک راه روی قدیمی معمولا سنگ فرش تزئینی داره، بلاخره قرار اونجا نمایندگان ملل جمع بشن، جشن های ملی گرفته بشه و ... . اما شما در سراسر تخت جمشید، به اندازه ی یک خشت کف سازی نمیبینید! همه ی محوطه ها به هر صورتی که هستن، فاقد کف سازین. از جمله همون راه رویی که باید از دروازه ی ملل میرفته به کاخ،(که یه روزی باید تموم میشده)، کف سازی نداره. همون طوری که ادامه ی این راه که میفته به سوی آپادانا هم کف سازی نداره.همون طوری که از آپادانا تا صد ستون هم کف سازی نکردن، همون طور که بین تچر و هدیش کف سازی نکرده بودن، همون طور که می دونید معمولا کف سازی هم مرحله ی آخر بنا سازیه. خود نبود کف سازی، چه در پنل های داخلی و چه در محیط های ارتباطی نشون میده که اینجا هنوز کسی تی به فکر طراحی یا آغاز کف سازی نبودن، این خودش دلیل نیمه کار بودن بناست.
بله من میگم که امپاتویی به نام امپراتوری هخامنشیان وجود نداشته اما به وجو همچین سلسله ای اعتقاد دارم. من اگه میگم امپراتوری نبوده به این خاطره که شواهد اون رو تایید نمی کنن. پس در زمان آریایی ها ، اونها بودن که بر ایران حکومت می کردن اما اون سلسله فقط بر ایران حکومت می کرده نه کل جهان. این رو هم قبلا توضیح داده بودم و سعی کردم با تخت جمشید هم اثباتش کنم.
اما وقتی بر می گردن رو نمی دون کیا بر ایران حکومت می کردن. خودم مشغول تحقیق هستم یه چند ماهی میشه. مورخایی وجود دارن که میگن از بعد از هخامنشیان تا دوره ی صفویه هیچ شخصی توی ایران و خاور میانه زندگی نمی کردن به جز یه عده ی کم. که این رو فعلا نمی تونم قبول کنم. الان هم دارم به تحقیقاتم ادامه میدم.
موفق باشید