، :)
از اینکه بعضی وقتا اینجوری فک می کنین خوشحالم و خیلی خوبه ، و صد البته عجبیه ، ولی امیدوارم این حرف ها و داستان ها از روی جوگیری نباشه
همین الان ، سازمان هایی هستند مثه محک ، که شما می تونی با ریختن هزار تومن پول ، کلی بهشون کمک کنی ، مجوز دارن ، گیر آنچنانی بهشون نمیدن (یعنی برای برپایی مراسم و اینا مشکلی ندارن و ...) ، دردسری هم نداره ، اما همکاری با این سازمان ها ، دردسر داره و کلی دنگ و فنگ ، چه برسه به اینکه بخواین یک شبکه ای اینجوری راه بندازین (خیریه یا هرچی) ، من به همراه چنتا از دوستام ، الان چند ماهه میخوایم یک همکاری ای داشته باشیم با این سازمان محک ، با اینکه این سازمان آزادی های زیادی داره ، ولی ما هنوز نتونستیم خیلی کاری از پیش ببریم (تا یه جاهایی رفتیم ولی خب ، هنوز تموم نشده) ، شما اگه میخواین ، یک حساب درست شه و همه (یعنی کاربرای این سایت ، یا کل بچه های سمپاد در همه ی مراکز ، حالا با توجه به تبلیغات و گستره ی کاریتونه) به اون حساب پول بریزن و بعد اون کسی حساب دستشه پول هارو بده به یکی از این سازمان ها ، به نظر من کار خوبی نیست ، چون اینا خودشون شماره حساب دارن ، شما می تونی به جای اینکه خودتو تبلیغ کنی و قضیه رو دور بزنی ، مستقیم شماره حساب همین سازمان هارو بدی ، اما اگه قراره این حساب ، کارهای دیگه ای هم انجام بده ، علاوه بر کمک به سازمان ها ، به افرادی که به هر ترتیبی تحت پوشش نیستن ، اما نیازمندن کمک کنه ، یا مشکلات مالی بعضی دانش آموزان سمپادی یا حتی غیر سمپادی رو حل کنه ، یا خیلی کارهای دیگه ای که میشه انجام داد ، باید یک تیم قوی با برنامه ریزی های قبلی کار رو شروع کنه ، چشم انداز ها تعریف بشن ، اهداف مشخص باشه ، چگونگی کارها ، طریقه ی تبلیغات و جمع آوری پول و از همه مهمتر ، رسوندن این پول به مقصد ، همه و همه روش فکر شه
لطفا" اونایی که داغن و یک بار یه کمکی کردن خوششون اومده جو گرفتتشون ، آرامش خودشونو حفظ کنن و بدونن اگه میخوان کار درست حسابی کنن ، به این سادگی نیست
در آینده ، اگه همه چی خوب پیش بره ، برنامه ی هدف داری تنظیم شه به همراه کادر خوب ، به فکر این باشید که مجوز بگیرید از وزارت ارشاد ، حتی الامکان با همکاری یکی از این سازمان ها که مجوز دارن (یعنی اونا تجربه دارن ، افرادی رو هم دارن که نفوذ دارن) قطعا" کارتون هم سریع تر هم راحت تر راه میفته ، گرفتن سالن و گذاشتن برنامه و کارهای جانبی ، خیلی می تونه کمک کنه و موثر باشه ، البته در آینده ی خیلی دور
بازم میگم ، اگه فقط قصد کمک کردن هست ، این سازمان ها تشکیل شده ، لازم نیست شما دوباره این راه های سخت رو برین ، اما اگه هدف بزرگتری دارید ، و میخواید یک کار اساسی تر و مهمتر انجام بدید و کمک بیشتری به مردم کنید ، قاعدتا" باید بیشتر تلاش کنید
بهتره (یعنی تقریبا" واجبه) ، تمام مسئولین این کار ، یعنی کادر اجرایی ، به سن قانونی رسیده باشن (برای به رسمیت شناختن کار)
به شخصه همیشه به اینگونه کارها علاقه داشتم و هنوزم دارم ، تابستون 91 ، وقت خیلی بیشتری خواهم داشت و کارهای بیشتری می تونم بکنم ، اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم انجام بدم ، به شرط اینکه یک طرح خوب و از پیش فکر شده باشه
صورت کلی مسئله رو ابتدا در موردش بحث کنید ، اگر قبول کردید و جددی شد قضیه (چون الان حداقل برا من یکم خنده دار و مضحکه ، با عرض پوزش از دوستان البته) ، سر ریز مسائل و جزئیات میشه بیشتر و دقیق تر بحث کرد
(عجله هم در شروعش نکنید ، چون اگه اولش اشتباه شروع شه ، مشکلات زیادی پیش میاد که قطعا" باعث دلسردیتون میشه ، اما یکم دیرتر شروع شه با فکر قبلی ، مشکلات کمتره و امید و علاقه برای ادامه بیشتر)
نکته ی دیگه اینکه ، احساس می کنم این تاپیک جاش تو => سازمان مردم نهاد => ایده ها و پیشنهاد هاست ، نه تو => درس و مدرسه => سمپاد !
*علی:دوپست متوالی شما یکی شد