• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فرشتگانی در انتظار یاری شما سمپادی ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dorna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فرشتگانی در انتظار یاری شما سمپادی ها

عجله نکنین‏!‏این تاپیک اعلام آمادگی تا آخر هفته زده میشه؛تمام مسولیت ها و توضیحات لازم هم از اول اونجا شرح داده میشه؛فعلن تمرکزتون رو این باشه که افراد بیشتری تو طرح واسه همون 5تومن شرکت کنن

من الان یه مشکل دیگه ای برام پیش اومد
نمی زنیدم؟ ;)
ببین الان یعنی می گید هر ماه حتی شده 5 تومن بیان به اون حسابی که می گید واریز کنن آره؟
خوب الان به نظرتون یه کم درد سر نمی شه برا هر کی که بیاد هر ماه پول بریزه
من اینو نمی گم من با چند نفر حرفیدم که بیان تو این طرح شرکت کنن ولی اکثرا اینو گفتن
خیلی سوالم مسخره بود؟

دقیقاً چیش دردسر میشه ؟ :-?

ماهی یه بار فک نمی کنم خیلی سخت باشه...
ولی خب میشه واسه چند ماهو یه جا واریز کنی و به مسئولین مربوطه اعلام کنی...

به نقل از نرگس² :
دقیقاً چیش دردسر میشه ؟ :-?
ببین من حرف اونا رو گفتم
به نظر خودمم دردسر نیست
ولش کنید بابا

به نقل از مهسا.ق :
ببین من حرف اونا رو گفتم
به نظر خودمم دردسر نیست
ولش کنید بابا
والا این روزا که دیگه اینقدر خرید اینترنتی و واریز وجه از طریق اینترنت رایج شده ...
و این روز ها که این همه عابر بانک تو شهر ها هست ...
زیاد اصولا کار سختی نیست از نظر منم ماهی یکبار ...
اما برای سهولت کار ، میشه مثلا کسایی که بخوان هر بار مبلغ مربوط به اون دوره و دوره ی بعدش رو باهم واریز کنن تا راحت ترم باشه براشون ! فقط باید تو اطلاع رسانیش به مسئول ها حواسشون باشه !

در ضمن ! بابت اینکه به دوستانتون اطلاع رسانی کردید و نظرشون رو منتقل کردین ، ممنون !

بچه ها این یکی از شماره های نشریه ی همیارانه که مربوط به بنیان کودک ه.
قشنگه ... وقت کردین بخونین ... ;)

من با یکی صحبت کردم
گفت چون دقیق این کارمون دقیقآ اعضاش مشخص نیستن مطمئنآ مجوز نمیدن . توصیه کرد هرشهر تو سمپاد خودش اول این کارو بکنه بعد گسترشش بدیم.

الان ما دقیقا برا چی باید مجوز بگیریم؟ واسه این که میخوایم با ۴ تا دوستمون پول جمع کنیم به یه جا کمک کنیم؟

آقا این نشریه رو حتما دانلود کنین و ببینین ...
به خصوص نامه ها و حرف ها و سرگذشت بچه هایی که تحت کفالت قرار گرفتن ...
وقت کردین خیلی مطالب جالبی داره برای مطالعه ...

یه چیز خیلی جالب که تو این بنیاد هست ! اینه که فقیر پروری نمیکنه بر خلاف خیلی جا های دیگه ...
این نشریه مربوط به اسفند سال گذشته ! تا جایی که یادم میاد طبق آمار هاشون ، سال گذشته 405 نفر از مددجویان تحت پوشش دانشگاه رفتن و مدرکشون رو گرفتن و الان کار پیدا کردن و دیگه نیازی به کمک ندارن و از سرپرستی کفیل هاشون خارج شدن ...
خیلی جالبه اینکه کمک هاشون واقعا هدفمند هست و صرفا صدقه نیست ...

یه حرف جالب دیگه هم تو نشریه شون از یکی دیدم ...
اینکه در حال حاضر فقر یه چیز مستمر در خانواده هست ... اینکه خانواده ای فقیر باشن و نتونه بچه شون درس بخونه ، باعث میشه بچه ی اون ها هم اکثرا در فقر باقی بمونه و باز امکان تحصیل برای بچه ی اون هم وجود نداشته باشه و ...
به نوعی اینجور کمک ها که خود فرد رو میسازه و دارای تحصیلات عالیه و کار میکنه ، یه فقر مستمر خانوادگی و نسل به نسل رو میتونه بشکنه ... کار بزرگیه ...

به نقل از وحـیـــــــــــــــــــد :
من با یکی صحبت کردم
گفت چون دقیق این کارمون دقیقآ اعضاش مشخص نیستن مطمئنآ مجوز نمیدن . توصیه کرد هرشهر تو سمپاد خودش اول این کارو بکنه بعد گسترشش بدیم.
من با بنیاد کودک صحبت کردم وحید جان ! اینجور مجوز های رسمی ما اصلا نیازی نداریم برای این کارمون ! :)

Back
بالا