SOUL KEEPER
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- گنبد کاووس
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
پاسخ : محرم ؛ شادی یا ناراحتی ؟
ای بابا ، آقای the bug (اسمت چی بود ؟
) ، من کار ندارم این عزاداری الکیه یا واقعیه ، یا مداحی خوانندگیه یا نه ، اصلا" کاری به خوب و بد موضوع ندارم ، بحث اینه که این گونه عزاداری از کجا نشعت گرفته و چجوری به وجود اومده و آیا اصلا" عزاداری بوده تبدیل به این چیزی که الان هست شده یا شادی بوده تبدیل به این شده یا ... ؟ جنبه ی تاریخی قضیه مورد بحثه ، اینایی که شما میگی اعتقادیه و یکمش شرایط جامعه و اجتماع که ربطی به این تاپیک نداره و هر کسی برداشت و اعتقاد خودش رو داره
کِی ؟ یعنی تو چه زمانی و توسط چه اشخاصی و چرا ؟ (کلا" بیشتر توضیح بده)
منم دقیقا" همینجوری فکر می کنم ، این نوع مراسم (کارناوال یا عزاداری یا هر چی که اسمش هست) ذاتا" به غم ربط نداره و آدمی که واقعا" غمگین و ناراحت باشه اصلا" نمی تونه چنین مراسمی رو تحمل کنه یا اجرا کنه یا ...
این هم ربطی به تاپیک نداره ، مسائل اعتقادی قضیه بحثش جداست ...
ای بابا ، آقای the bug (اسمت چی بود ؟
) ، من کار ندارم این عزاداری الکیه یا واقعیه ، یا مداحی خوانندگیه یا نه ، اصلا" کاری به خوب و بد موضوع ندارم ، بحث اینه که این گونه عزاداری از کجا نشعت گرفته و چجوری به وجود اومده و آیا اصلا" عزاداری بوده تبدیل به این چیزی که الان هست شده یا شادی بوده تبدیل به این شده یا ... ؟ جنبه ی تاریخی قضیه مورد بحثه ، اینایی که شما میگی اعتقادیه و یکمش شرایط جامعه و اجتماع که ربطی به این تاپیک نداره و هر کسی برداشت و اعتقاد خودش رو داره این مراسم از کارناوال های انگلیس الگو برداری شده !
کِی ؟ یعنی تو چه زمانی و توسط چه اشخاصی و چرا ؟ (کلا" بیشتر توضیح بده)
یعنی ذاتا ربطی به غم نداره
منم دقیقا" همینجوری فکر می کنم ، این نوع مراسم (کارناوال یا عزاداری یا هر چی که اسمش هست) ذاتا" به غم ربط نداره و آدمی که واقعا" غمگین و ناراحت باشه اصلا" نمی تونه چنین مراسمی رو تحمل کنه یا اجرا کنه یا ...
در ضمن الآن شاید فقط 10% شرکت کنندگان در این مراسم اعتقاد دارن به امام حسین، بقیه ش پوچ و الکیه.
این هم ربطی به تاپیک نداره ، مسائل اعتقادی قضیه بحثش جداست ...