تک حرفه بودن یا بلد بودن چندین حرفه؟؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mamareza
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تک حرفه بودن یا بلد بودن چندین حرفه؟؟

من بدبخ پینگ پنگم درحدعالیه ولی والیبال بلدنیستم.هروقت بچه هامیخان والیبال بازی کنن همه بچه های کلاس بازی میکننو من باس نگاه کنم بدی تک حرفه بودن اینه.

یه حرفه رو بصورت حرفه ای بلد باشی و بقیه چیزارو در کنارش بصورت اطلاعات عمومی و اینا بلد باشی.... ^-^

اینکه تمرکزمون ُ بذاریم روی ـه یک یا چنتا حرفه ک علاقه ـه بیشتری به ـِش داریم ُ اونو در حد ـه عالی یاذ بگیریم بهتر ـه فک کنم!
البته در کنارش میشه بقیه ـه چیز ـا هم در حد ـه متوسط یاد گرفت :-"

به نظر من ... :-?
باید چند حرفه رو بلد باشیم... تا از دنیا عقب نمونیم ... اما اون حرفه هایی رو که بهشون علاقه داریم دنبال کنیم ...

چون من همه چی زود برام عادی میشه ترجیح میدم همه چیو یکم بلد باشم!!! ;;)
ولی چیز خاصیم بلد نیستم!! 8-}

من خودم ترجیح میدم تو هرچی یه سر رشته ای داشته باشم تا این که صرفا یه حرفه رو به حد بالا برسونم.
و واقعا هم این کاری که میکنم همه جا کارسازه و خیلی بهم کمک کرده.
البته این مفهومش این نیست که تو هر چی یه آدم مبتدی و نوب باشم! مثلا میشه گفت تو هر چیزی جزو 10 نفر باشم واسم کافیه.
پ.ن: البته رو درس تعصب خاصی دارم که باید اول باشم :|

بنظرم تو همه ی حرفه ها ی چیزی حالی باشم بد نیس
ولی باید روی چند هدف خاص تمرکز کرد و در سطح عالی یاد گرفت درغیراین صورت لقب بیکار واقعا حق هست

با توجه به پديده تخصصي شدن همه چيز از علم گرفته تا هنر و ورزش چيزي تحت عنوان چند حرفه اي عملا غير ممكن است و بهترين حالت اينه كه در يكي از تخصص هاي يكي از تخصص هاي يك فيلد اطلاعات و يا مهارتي داشته باشه فرد و ديگه دوره پادشاه و هنرمند و عالم كل و بهترين شمشيرزن بودن همزمان گذشته....و چيزي كه الان به وجود اومده أفراد مدعي در هر زمينه اي هستند كه شايد چند كلاس هم سواد نداشته باشند.....

یک کلام علاقه والسلام.

به نظر من چند حرفه بودن بهتره
اینکه تو یه کاری خیلی پیشرفت کنی خیلی عالیه ولی خب مثلا اگه من فقط تو صخره نوردی مهارت داشته باشم و هیچی از شنا ندونم هیچ وقت نمیتونم برم استخر
در تیجه کلا بهتره همه ی حرفه هارو تا مرحله نیمه حرفه ای بری و دو سه تا رو کاملا حرفه ای کار کنی
تو زندگی برنامه لازمه اگه همه چی رو برنامه باشه و خوب پیش بره چند حرفه بودن خیلی عالیه (:

Back
بالا