سیزیف کاربر فوقحرفهای ارسالها 757 امتیاز 1,749 نام مرکز سمپاد فـرزانگان شهر مشهد 2012/1/20 #61 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! سرعتم رفته بالا گفتم ست شه با این ستاره ها فعال شدم آخه
F@hime فهـــیمه فارغالتحصیل ارسالها 961 امتیاز 10,189 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان شهر کاشان سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسیشیمی 2012/1/20 #62 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! اولین آواتارم بود فک کنم آواتار علمی ! (طرز کار چرخ خیاطی ! ) یه مدت زیادی این بود دوران بی آواتاری الان
پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! اولین آواتارم بود فک کنم آواتار علمی ! (طرز کار چرخ خیاطی ! ) یه مدت زیادی این بود دوران بی آواتاری الان
میکائیل کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 877 امتیاز 2,535 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی / هنرستان شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه ادبیات نمایشی 2012/1/21 #63 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! Children Of Bodom This is it
TMNT علیسینا فارغالتحصیل ارسالها 2,264 امتیاز 2,987 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب 1 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی شیراز رشته دانشگاه پزشکی 2012/1/21 #64 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! تا گمش نکردم بزارم از این طرح ها خوشم میاد! کسی خواست واسش درست کنم بدم بهش!
پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! تا گمش نکردم بزارم از این طرح ها خوشم میاد! کسی خواست واسش درست کنم بدم بهش!
mona* کاربر فوقحرفهای ارسالها 985 امتیاز 7,010 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان1 شهر پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D) دانشگاه همدان رشته دانشگاه پزشکی 2012/1/21 #65 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! جهت ست شدن با ستاره هام
*M.M* کاربر فوقحرفهای ارسالها 781 امتیاز 4,463 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2012/1/23 #66 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! قبلیم: الانیم: خیلی بامزه اس
Hamid.s Bug ارسالها 1,688 امتیاز 16,727 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه نرمافزار 2012/1/24 #67 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! ست قرمز و اینا دیگه با تشکر از Mαζsα
kousar73 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 241 امتیاز 1,667 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کاشان دانشگاه کاشان رشته دانشگاه مهندسی نرم افزار 2012/1/25 #68 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! آواتار قبلیِ قبلیم اینم از آواتاره الانم
alireza.kjy کاربر نیمهحرفهای ارسالها 243 امتیاز 760 نام مرکز سمپاد علامه حلی کرمان شهر کرمان مدال المپیاد مدال نقره(3)ریاضی دوره 30 {لعنت بهشون :D} دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی نرم افزار 2012/1/27 #69 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! اینو برا کریسمس گذاشتم ولی باحال بود نگهش داشتم این جویی از همشون با حال تره مگه نه؟ همهشون با حالن ولی جویی بعدیش ایرج میرزاس که آواتار قبلیم بود
پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! اینو برا کریسمس گذاشتم ولی باحال بود نگهش داشتم این جویی از همشون با حال تره مگه نه؟ همهشون با حالن ولی جویی بعدیش ایرج میرزاس که آواتار قبلیم بود
saranaz کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 996 امتیاز 4,711 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر یزد سال فارغ التحصیلی 1393 رشته دانشگاه پزشکی 2012/1/27 #70 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! خیلی دوسش داشتم
mona* کاربر فوقحرفهای ارسالها 985 امتیاز 7,010 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان1 شهر پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D) دانشگاه همدان رشته دانشگاه پزشکی 2012/2/1 #71 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! اینم یه مدتی آواتارم بود وقتی 2تا ستاره قرمز داشتم
Hamid.s Bug ارسالها 1,688 امتیاز 16,727 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه نرمافزار 2012/2/2 #72 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! اصن عالی فقط یک کم صورتیه
Parinaz. پریناز فارغالتحصیل ارسالها 1,932 امتیاز 9,955 نام مرکز سمپاد فرزانگان قزوین شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه آزاد تهران جنوب رشته دانشگاه طراحی لباس 2012/2/2 #73 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! 1.این آواتار اولم: Sid 2.اینم بعدیش فک کنم حدود یه هفته بود: 3. 4.آواتار الانم The Powerpuff Girls *خوب سه تاشون کارتونین ولی عکسای باارزشی هستن
پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! 1.این آواتار اولم: Sid 2.اینم بعدیش فک کنم حدود یه هفته بود: 3. 4.آواتار الانم The Powerpuff Girls *خوب سه تاشون کارتونین ولی عکسای باارزشی هستن
poorya.kh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,567 امتیاز 8,851 نام مرکز سمپاد شهیـد بهشتی شهر نیشابـور دانشگاه علموصنعت ایران رشته دانشگاه مهندسیکامپیوتر 2012/2/2 #74 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! قبلی الان
Neg@r کاربر حرفهای ارسالها 461 امتیاز 1,610 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 شهر مشهد رشته دانشگاه دارو ســازی 2012/2/2 #75 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! اینم یه آواتار برای اعتراض به سرعت اینترنت !!!
lindaa کاربر فوقحرفهای ارسالها 573 امتیاز 3,607 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ابرشهرقدیم (نیشابور) 2012/2/3 #76 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! این اواتار قبلیم!! مهسابهم داد اینو!! اینم وقنی بود که ستاره هام سبز بود فکر کنم!! خیلی دوسش دارم!!
پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! این اواتار قبلیم!! مهسابهم داد اینو!! اینم وقنی بود که ستاره هام سبز بود فکر کنم!! خیلی دوسش دارم!!
poorya.kh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,567 امتیاز 8,851 نام مرکز سمپاد شهیـد بهشتی شهر نیشابـور دانشگاه علموصنعت ایران رشته دانشگاه مهندسیکامپیوتر 2012/2/6 #77 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! بچه ها یه چیزی میتونین یه فولدر تو کامپیوترتون ایجاد کنین بعد هر آواتاری که عوض میکنین اونجا نگهش دارین ، به دو سه تا که رسید بذارین اینجا :) فکر میکنم تاپیک شلوغ نشه بهتر باشه ، چرا که بعدن میخوایم باهاش تجدید خاطره کنیم
پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! بچه ها یه چیزی میتونین یه فولدر تو کامپیوترتون ایجاد کنین بعد هر آواتاری که عوض میکنین اونجا نگهش دارین ، به دو سه تا که رسید بذارین اینجا :) فکر میکنم تاپیک شلوغ نشه بهتر باشه ، چرا که بعدن میخوایم باهاش تجدید خاطره کنیم
Crixalis کاربر فوقحرفهای ارسالها 787 امتیاز 1,986 نام مرکز سمپاد علامه حلی ۲ شهر تهران دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2012/2/9 #78 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! من که عاشق آواتارمم نمیدونم چرا!! آواتارم عکس گروه Asking Alexandri یه گروه متاله
پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! من که عاشق آواتارمم نمیدونم چرا!! آواتارم عکس گروه Asking Alexandri یه گروه متاله
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2012/2/10 #79 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! من فاطمه،4 سال دارم... این مالِ وقتیه که همه ی ستاره هام قرمز بودن اینم وقتی آبی بودن
پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! من فاطمه،4 سال دارم... این مالِ وقتیه که همه ی ستاره هام قرمز بودن اینم وقتی آبی بودن
N.M لنگر انداخته ارسالها 3,605 امتیاز 13,366 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران مدال المپیاد طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه ادبیات فارسی 2012/2/10 #80 پاسخ : آواتار ها هرگز نمی میرند! كلاً هرجور نگا ميكنم ، عاشقِ آواتارامم