من اومدم کتاب و گوگل و قاطی کنم یادم رفت اون پاراگراف اولو پاک کنمبه نقل از Captain.Pisko :خب اینا رو که تو سرچ گوگل پیدا کردم خوندم یکم جزئیتر اگر کسی می دونه لطف کنه بگه
من معاینه چشم شدم گفتن مشکلی نداری ممکنه میگرن باشه که چشمت اینقدر درد میگیره
میگرن داری عزیز درد شقیقه ها ینی میگرن ، درد پیشانی بخاطر سینوزیت ـه و درد پشت سر دو تا از دلایلش فشار عصبی و فشار خون هستنبه نقل از angel of moon :گیجگاه
به نقل از مهـشـاد :چرا اینقد الکی قرص مصرف میکنین؟ شما ی نعمتی دارین به اسم درد. درد یعنی ی مشکل تو بدن حالا اگر پزشکت و یا احیانا خودت میدونی مشکل چیه قرص بخور اونم نه روزی 1/2 تا تهش هفته ای 2تا چون بدنت عادت میکنه دیگه اثر نداره اون قرص کم کم دوز و باید بالا ببری آخرش هم میرسی به مورفین و تریاک و اینا آخرش هم معتاد میشی
اولا ک نخور هم به علت بالا هم اینکه قرصا ضرر دارن
حالا میریم سر بحث اصلی: ببین اونائی ک میگرن دارن معمولا به نور حساسن یعنی با نور هم میگرن اود میکنه. من احتمال میدم مشکل چشمات هستن به نظرم اول برو چشم پزشک بعد اگر خوب نشدی برو دکترای دیگه
یکی از علایم مهم میگرن داشتن حالت تهوعه وقتی که سر درد می گیره. اگه سر درد بدون حالت تهوع داشته باشی به احتمال زیاد میشه گفت میگرن نداری .به نقل از حمیـده :ینی هرکی سردردرش مربوط به گیجگاهش بود و نسبت به نور خیلی کم هم حتی واکنش نشون داد و بدتر شد سردردش، یعنی میگرن داره؟ :-s
اینایی که میگرن دارن گشنشون میشه سرشون درد میگیره؟
پاسخ : سردرد ، میگرن
میگرن اغلب با سردردی یکطرفه، ضرباندار، همراه با تهوع، استفراغ، فنوفوبی(حساسیت به صدا) ، فتوفوبی(حساسیت به نور) و سستی مشخص می شه.
اوراهای بینایی ( نشانه های نورولوژیک گذرا) مانند نقص در میدان بینایی، مشاهده جرقه های نورانی یا لکه های سیاه در 10% موارد وجود داره.
.
پاسخ : سردرد ، میگرن
میگرن معمولی با تهوع، استفراغ، تاری یا اختلال در دید، سوزش و بی حسی در دست ها و پاها همراه بوده و ممكن است تا 18 ساعت ادامه یابد.