• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dorna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پرسش و پاسخ

ببخشید :-? امور کفیلان که فقط تبلیغ نیست :-? هست ؟

مسول امور کفیلان طرح رو و تغییرات احتمالی رو برای کفیلان جدید یا کسایی که میخوان کفیل شن توضیح میده و سوالاشون هم جواب میده
در واقع کارش همون جذب کفیل و برطرف کردن مشکلات کفیلانه‏

خب الان همهی مسئولان باید تبلیغ کنن و فقط یک نفر که خود شمایید این کارارو میکند ینی بقیهی مسئولان فقط تبلیغ میکنن 8-|
ارتباط با کفیلان که فقط خود شما انجام میدید اخه خب 8-|

ما که هنوز مسولان رو اعلام نکردیم‏!‏
هنوز کسی رسمن مسولیتی نداره وقتی اعلام شد اونوخت :د
بعد هم شما که میخوای تبلیغ کنی مثلن باید طرح رو هم توضیح بدی دیگه‏!دوستات هم سوالی داشتن هم جوابشون رو میدی دیگه‏!پس داری همه ی این کارا رو میکنی :‏)‏

خب پس چرا به این انجمن دسترسی داریم ؟ :-?

من واسه دوستان گفتم و توضیح دادم و غیر از دو سه نفر کسی استقبال نکرد ! حالا باید اون دو سه نفر چیکار کنن ؟ :-? :-?

فعلن 2 3 نفر هم خوبه‏!‏
ما فعلن روی خود سایت تاکید کردیم تو ماه های آینده تبلیغات خارج سایت رو به شکل جدی شروع میکنیم؛دوستات رو هم بعد از این که شماره حساب اعلام شد بهشون بده که پول رو بریزن‏!‏
به این انجمن هم هر کی اعلام آمادگی کرده دسترسی داره؛حتا اونایی که فقط برای ماهی 5هزار تومن همکاری میکنن

چند تا چیز:
اگه بخوایم افراد غیرسمپادی رو به این کار جذب کنیم چی؟ باید شماره حساب جدا بدیم؟
دوم اینکه من تا جایی که جا داشته باشم مسئولیت میپذیرم ;D اصلاً سرم درد میکنه واسه این قضیه!
سوم اینکه با خرمالو موافقم که از این هدف نهفته زیاد حرفی نیاد وسط. میخوایم تفکر غلط نسبت به سمپادیا رو از بین ببریم که این با انجام این کار بدون اشاره به اون هدف دوم پنهان(!) خودش از بین میره. حتی به نظرم تو پوستر اصلاً حرفی ازش نباشه. ما خودمون موقع تبلیغ اشاره ی کوچکی بهش میکنیم که بگیم مزیتش نسبت به تکی تکی کمک کردن چیه.

به نقل از ParNiaN.D :
چند تا چیز:
اگه بخوایم افراد غیرسمپادی رو به این کار جذب کنیم چی؟ باید شماره حساب جدا بدیم؟
دوم اینکه من تا جایی که جا داشته باشم مسئولیت میپذیرم ;D اصلاً سرم درد میکنه واسه این قضیه!
سوم اینکه با خرمالو موافقم که از این هدف نهفته زیاد حرفی نیاد وسط. میخوایم تفکر غلط نسبت به سمپادیا رو از بین ببریم که این با انجام این کار بدون اشاره به اون هدف دوم پنهان(!) خودش از بین میره. حتی به نظرم تو پوستر اصلاً حرفی ازش نباشه. ما خودمون موقع تبلیغ اشاره ی کوچکی بهش میکنیم که بگیم مزیتش نسبت به تکی تکی کمک کردن چیه.
فعلن این طرح برای سمپادی هاس!به غیر سمپادی ها میتونید بنیاد کودک رو معرفی کنید که به صورت جداگانه کفالت بپذیرن ;)
درباره ی ذکر کردن این هدف ضمنی هم میشه نظر سنجی کرد....

الان برنامه ها تو چه مرحله ایست؟

bache ha in tarh be sampad komak nemikone chon rasmiatesh faghat dar hade name karbarie
hanuzam migam nemishe az bonyade koodak bekhaym ye hesab faghat vase sampadia esaze ?
mazerat man fonte farsi nadaram
rasi belakhare un poste avale nemiaro print konim ya na?

Back
بالا