Hamid.s
Bug
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد1
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- نرمافزار

سلام دوستان
یعنی واقعا خیلی زشته این تاپیک نباشه تو انجمن

سبک بازی سبک مورد علاقه منه RPG.
که هم به صورت FP میشه بازی کرد[nb]عکسا مال Imperial خودمه

هم به صورت 3rd person

سازنده بازیم bethesda هست که فالوت هم مال هموناست
بازیش به شدت اعتیاد آوره مثه بقیه RPG ها!
تنها یک مشکل داره که اونم اینه فضای بازی و دنیای اسکایریم یک خورده کسل کننده و یکنواخته بیشتر جاها برفی و سفید و خاکستری..
دقیقا همون مشکلی که از نظر من فالوت هم داشت
یک تیکه هایی از نقد این بازیو تو بازی سنتر (بزرگترین فروم بازی ایرانی) میزارم تا عظمت بازیو درک کنین کمی:
شاهکار برای هر انسان در صنعت بازی معنای خاصی میتواند داشته باشد. گرافیک عالی, صداگذاری بی نقص و ... اما در این بین معمولا مخاطبین فقط یک قسمت از این تعریف را انتخاب میکنند. همین الگوی انتخاب باعث ایجاد ذهنیتهای متفاوتی از یک شاهکار میشود و نهایت امر باعث میشود که تا یک بازی شاهکار از دیدگاه یک نفر به مزخرفترین بازی از دیدگاه فرد دیگر مبدل شود. با این حال اکثر بازیهای بزرگ سعی دارند این فواصل را کاهش دهند و همهی مخاطبین را راضی نگه دارند. سال 2011 یکی از همین بازیها را در پروندهی خود میبیند. The Edler Scrolls V: Skyrim را بدون شک میتوان از بهترین بازیهای ساخته شده تا همین لحظه نامید. سری Edler Scrolls جزو معدود عناوینی هست که هیچ گاه با افت همراه نبوده و همیشه در شماره های جدیدش، پیشرفت قابل ملاحظهای را مشاهده کرده است. مطابق سنت دیرینه این بار نیز Bethesda توانست شاهکار خودش را حفظ کند و نام خودش را بیش از پیش درخشان کند. Skyrim توانست همهی سلیقهها و ذهنیتهای مختلف اعم از RPG باز و RPG Haters را دور هم جمع کرده و از مجموعهی آنها تشکیل یک اتحاد بدهد. بدون شک شعار این اتحاد بزرگ یک چیز است. Skyrim یک بازی شاهکار تاریخی میباشد.
بازی نژاد های مختلفی داره که هر کدوم یک قابلیت هایی دارن. مثلا Nord ها که بیشتر warroir ان و قدرت خوبی دارن یا khajit ها که سرعت مهم ترین ویژگیشون یا High elf ها که تو جادو تبحر دارن! نژاد های دیه ای هم هستن ( من خودم Imperial ساختم )
اگه بازی رو نگرفتین خیلی سریع بگیرینش خ خوبه!
بقیه اطلاعات و داستان بازی و اینجور چیزا رو میتونین اینجا بخونین!