- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- MMU
- رشته دانشگاه
- IBM - ID
پاسخ : The Elder Scrolls V Skyrim
من مشکلی که باهاش دارم اینه که فضای بازی زیادی بزرگه و سرعت کم، درنتیجه جابجایی سخته! مثلا از اینور مپ بخوام برم اونور قشنگ نیم ساعت طول می کشه و سه چهارم کل مدتی که آدم بازی می کنه عملا به رفت و آمدا میگذره
خر
(همو اسب) هم خریدم ولی خرش خیلی خره! از بالای یه صخره بیافته میمیره (3تا خر زیر پام جون دادن تا حالا :P)
بعد این که نمیشه هم صداش کرد، مثلا یه تیکه رو مجبور باشی پیاده بری خرت همونجا میمونه بعد دوباره باید برگردی بیاریش و... که من حوصله ندارم
2ماه و نیم پیش، 5روز بعد از ریلیز نصبیدم و یخورده بازیدم بعد ولش کردم
1ماه پیش جدی تر بازی کردم و تا لول 13 رفتم (nord) ولی بعد ویندوزو عوض کردم، بعد سیوام پرید
این سری که نصب کردم دیگه زیاد بازی نکردم، لولم هم فک کنم 2ـه یا 3 (imperial)
بعد هی به خودم فوش میدادم که چرا خاجیت بر نداشتم
عنکبوت گنده هاشم خیلی ترسناکن :-s
بعد من بار اولی که بازی کردم، اول که یه عنکبوت گنده دیدم کپ کردم و رفتم دور وایسادم تا اون یارو بکشدشون
خلاصه رفتیم پیش حاج آقا jarl که کیمیاگرش بهم گف برو تو اون بیلبیلکه، همین که یه draugr دیدم اصن با یه وضع خفت باری ctrl + shift + esc زدمو بازی رو end process کردم
من مشکلی که باهاش دارم اینه که فضای بازی زیادی بزرگه و سرعت کم، درنتیجه جابجایی سخته! مثلا از اینور مپ بخوام برم اونور قشنگ نیم ساعت طول می کشه و سه چهارم کل مدتی که آدم بازی می کنه عملا به رفت و آمدا میگذره
خر
(همو اسب) هم خریدم ولی خرش خیلی خره! از بالای یه صخره بیافته میمیره (3تا خر زیر پام جون دادن تا حالا :P)بعد این که نمیشه هم صداش کرد، مثلا یه تیکه رو مجبور باشی پیاده بری خرت همونجا میمونه بعد دوباره باید برگردی بیاریش و... که من حوصله ندارم

2ماه و نیم پیش، 5روز بعد از ریلیز نصبیدم و یخورده بازیدم بعد ولش کردم
1ماه پیش جدی تر بازی کردم و تا لول 13 رفتم (nord) ولی بعد ویندوزو عوض کردم، بعد سیوام پرید
این سری که نصب کردم دیگه زیاد بازی نکردم، لولم هم فک کنم 2ـه یا 3 (imperial)
بعد هی به خودم فوش میدادم که چرا خاجیت بر نداشتم

عنکبوت گنده هاشم خیلی ترسناکن :-s
بعد من بار اولی که بازی کردم، اول که یه عنکبوت گنده دیدم کپ کردم و رفتم دور وایسادم تا اون یارو بکشدشون

خلاصه رفتیم پیش حاج آقا jarl که کیمیاگرش بهم گف برو تو اون بیلبیلکه، همین که یه draugr دیدم اصن با یه وضع خفت باری ctrl + shift + esc زدمو بازی رو end process کردم