• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

robocup Iran Open 2012

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع **NAVID**
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : robocup Iran Open 2012

بالاخره چی شد سهمیه ها؟؟؟
اینقدر باهم جر و بحث نکنین خداییش حلی یک نباشه اصلا ایران اپن بی مزه میشه ....
امسال کلا اپن عجیبی بود ولی کسایی که رفتن بالا شایستگیشو داشتن (به خصوص اصفانیا!!!!) ولی خیلی های دیگم میتونستن ولی به دلایلی نشد حالا این دلیل نمیشه بزنین تو سر و کله هم ...
اگه قرار به این حرفا باشه منم زیاد دارم بگم از حلی 3 و پارتیشن و ....
کلا بیخیال ایران اپن کنکور و عشق است من و خیلی های دیگه درگیر کنکوریم امسال و من امید وارم سال دیگه واقعا کیفیت بره بالا و بقول دوستان فقط محض فان نیان اپن و واقعا رو ربات ها کار کنن و ارتقاشون بدن هر کمکی هم بود من درخدمتم ....

من هم با آقای شمالی صحبت کردم هم با آقای یاوری هردوشون گفتن از حضور دانش آموز حلی جلوگیری نمیشه فقط از اومدن آفیلییشن جلوگیری میشه.
در ضمن دیگه بچه های لایت وجود نداره یه تیم 10 نفره هستیم که رو 2 تا لیگ کار میکنیم

به نقل از P_R :
بالاخره چی شد سهمیه ها؟؟؟
اینقدر باهم جر و بحث نکنین خداییش حلی یک نباشه اصلا ایران اپن بی مزه میشه ....
امسال کلا اپن عجیبی بود ولی کسایی که رفتن بالا شایستگیشو داشتن (به خصوص اصفانیا!!!!) ولی خیلی های دیگم میتونستن ولی به دلایلی نشد حالا این دلیل نمیشه بزنین تو سر و کله هم ...
اگه قرار به این حرفا باشه منم زیاد دارم بگم از حلی 3 و پارتیشن و ....
کلا بیخیال ایران اپن کنکور و عشق است من و نوید و خیلی های دیگه درگیر کنکوریم امسال و من امید وارم سال دیگه واقعا کیفیت بره بالا و بقول دوستان فقط محض فان نیان اپن و واقعا رو ربات ها کار کنن و ارتقاشون بدن هر کمکی هم بود من درخدمتم ....
اینجور میگن که انگار 7 تا سهمیه لیگ فوتبالیست شده از 7 تا 4 تا که به 2 تای اول b و یه دونه به light و a تعلق میگیره.

اينطوري سهميه دادن
تيم هاي ١-٣ ليگ ب توي ليگ ب
تيم اول ليگ آ تو ليگ آ ، تيم دوم ليگ آ تو ليگ ب كواليفاي شد
تيم اول ليگ لايت هم تو ليگ لايت

به نقل از T3R/-\|y :
یه زمانی پسرا پشت سر دخترا میزدن تو سر هم ولی تو رو دخترا کلی هوای همو داشتن اونوقت دخترا برعکس بودن
الان کلا همه چی برعکس شده دیگه
واقعا خجالت آوره
الان اینهمه تو سر حلی 1 زدن یعنی چی؟
اونم وقتی بدبخت ترین آدمای کل قرن همینایی هستن که بدون اینکه جرمی مرتکب بشن دو سال DQ شدن
اولا کسی نزده تو سر کس دیگه...
ثانیا خجالت آور شعارایی که شما میدین...
ثالثا ما دعوا نمیکنیم کلکل میکنیم...
شماهارم دیدیم چطوری هوا همو داشتین..... (چاردانگه)

به نقل از Shahin.S :
اولا کسی نزده تو سر کس دیگه...
ثانیا خجالت آور شعارایی که شما میدین...
ثالثا ما دعوا نمیکنیم کلکل میکنیم...
شماهارم دیدیم چطوری هوا همو داشتین..... (چاردانگه)

شما وقتی چیزی نمیدونی چرا آخه حرف میزنی . اون بچه ها هم یه تصوری از ما کردن زدن زیر گریه شما واسه ما شدی کاسه ی داغ تر از آش. آخه میخوام بدونم تو چی میدونی.

بعدشم فرض کنیم که ما میزنیم تو سر و کله ی هم اصلا . این توجیه خوبیه واسه این حرفای شما
در ادامه : شعار یه چیزیه که جو مسابقات در شرایط مساوی بچه هارو به وجد میاره که من به شخصه سعی کردم تو این جو قرار نگیرم
اما این کاری که شما داری میکنی تو شرایط مساوی نیست . الان یه بلایی سر تیم های حلی اومده که مقصر خودشون نبودن واسه همینم این طرز حرف زدنت خیلی زشت و غلطه

اقا من قصدم توهین به هادی یا حلی 1 نیس شاید با بد جمله ای گفتم.من منظورم اینه که بر حسب قانون اون موسسه و تمامی افراد و مسول و دبیر همگی از سال بعد محروم میشن.

به نقل از Shahin.S :
چی بگم والا
یعنی شما به ربات بیرون بردن اونا گیر ندادین؟؟؟
باشه حرفتون قبول
اصلا به من چه
حالا کی کاسه داغ تر از آشه؟؟؟ من یا شما؟؟؟ شما چیکاره کاره حلی دارید؟؟؟
X-(
والا به خدا

من دلم میسوزه واسشون
بعد مگه ما مشکل داریم به روبات بیرون بردن ملت گیر بدیم؟ آخه زشته قضاوت نکنین وقتی نمیدونین بعدا یقه تونو یه جا میگیره قضاوت بیجاتون
منم یه چیزی گفتم که یکم خجالت بکشین تاپیکو ازین اسپم دونی نجات بدم که ماشالله شما بدترش کردین

یه سوال فنی تو همونی نبودی که اومدی گفتی بازی تدارکاتی بکنیم؟ و همش قصد کمک داشتی؟

• لایک
امتیازات: amnah

البته ما یه نابودگر داریم که امسال استفاده نکردیم.فک کنم بچه های حلی 1 خوب بدونن کیه! :P
یکی از سوابق ایشون سوزاندن 2 pcb و1 منبع تنها در 3 الی 4 ساعت قبل از مسابقات فرزکاپ است.و البته نابود کردن هایی بد تر از اینهم داشته که جاش نیس بگم.
نذارین سال بعد بفرستیمش بالا رباتتون ها!از من به شما نصیحت که با ما در نیوفتینا. :))

تقصیر شرکت کننده ها شون نبوده
نمیخوام این بحثو ادامه بدم
روز سمپاد ناکامتون هم همگی مبارک

Back
بالا