فیلمش باید در دسترس باشه!راحت گیر بیاد!به نقل از HIM :آقا یه فیلمی بود به نام "تهران من برای حراج!" مجوز هم نگرفت بازیگر نقش اولش هم دستگیر شد و البته بعدش آزاد شد و ... خلاصه هم خود فیلم جایه بحث کردن داره هم حواشیش!
حالا اگه این دوره نشد برایه دوره ی بعد این فیلمو در نظر داشته باشین ، حیفه ازش بگذریم!
خب مگه در دسترس نیست؟به نقل از گولـی :فیلمش باید در دسترس باشه!راحت گیر بیاد!
سخت باشه هیشکی نمی بینتش!بعد تعداد شرکت کننده ها کم می شه!
آره...هر چی رای بیشتر بهتر... .به نقل از علی ع. :زمانش که همون بعد امتحاناس
نظرسنجی باشه تا اون موقع؟
ینی الان نظر سنجی رو بذاریم کنار کلا در مورد به رنگ ارغوان حرف بزنیم... .؟به نقل از علی دلاور :البته ببخشید شاید بگید نظر هرکس محترمه که حتما هست ولی خواهشا جو گیر نشید
جدایی نادر از سیمین یه فیلم قشنگ هنری -اجتماعی هست ولی بنظر من بیشتر بدر د مخاطب پرفشنال و حرفه ای می می خوره
نظر من خدا حافظ رفیق و به رنگ ارغوانه چون شاید از نظر هنری از جدایی نادر.. عقب تر باشند در عوض معانی بیشتری دارند به رنگ ارغوان برای یک ژانر قشنگ سیاسی اجتماعی و خدا حافظ رفیق برای مذهبی و نوستالژی سال های جنگ(البته ما ها هیچ کدام جنگ را یادمان نمی اید که حالا بخواهیم نوستالژِی بازی کنیم ولی بنظر فضای بی شیله پیله ان روز ها را نشان می دهد)
تو تاپیکش خیلی روش بحث شده بعد....به نظرم یه فیلم طنزه!زیاد جای بحث نداره!به نقل از pardis 78 :آقا اگه ورود آقایان ممنوع بود خوب نبود؟
اوهوم خیلی وخته!پاییز اومد اوایلش!به نقل از pardis 78 :خب جدایی نادر از سیمین مگه اومده تو کولوپا؟خو