یادآوری پرداخت ماهانه و شماره حساب ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : شماره حساب ها

به نقل از Black Death :
آقا نمیشه مثه این شرکت های ثبت شده (شاتل و همراه اول و ...) که اینترنتی میشه واسشون پول ریخت واسه بنیاد هم یه همچین چیزی بوجود بیارید؟ :-?
این مسئله رو دنبالش هستیم ولی یه کم پروسه زمان بری هست و نیاز به یک سری کارای اداری داره٬ کاراش انجام بشه در اسرع وقت اطلاع می‌دیم بهتون.

دوستان عزیز سمپادی لطفا برای پرداخت این دوره اقدام فرمایید.

شماره کارت: ۵۰۲۲۲۹۱۰۱۷۶۷۱۳۲۰

شماره حساب: ۱۰۰۱۸۰۰۰۱۰۷۴۹۲۴۷۱

بانک پاسارگاد به نام علی عالم‌زاده

لطفا پس از پرداخت نام خود بهمراه مبلغ و شماره ی پیگیری را به ایمیل بنیاد ارسال فرمایید.
ایمیل بنیاد: childf@sampadia.com
برای شروع سال تحصیلی جدید و خریداری هدیه هم اگر مایل بودید می توانید مبلغ جدا گانه ای را واریز نمایید با تشکر!‌

به سایت بنیاد بفرستیم؟ یا به علی ع.؟

نه ديگه ;)
اشاره شد كه بايد به حساب علي.ع واريز رو انجام بديد.
و بعد هم به ادرس ايميل داده شده شماره پيگيري و مبلغ رو بفرستيد
نيازي به ارتباط مستقيم با سايت بنياد نيست

به نقل از پــارسا :
به سایت بنیاد بفرستیم؟ یا به علی ع.؟

آخرین زمان فعالیت : 06 سپتامبر 2012 ,ساعت 15:38:13

نمیاد انگار ... کم میاد لااقل !
به ایمیل بنیاد ;)

به نقل از نــيما :
با ما هماهنگ کرده . چند روزی سفر هست . ;D
با ما هماهنگ نکرده آخه :-"
پوزش !

به نقل از mgh-nano :
نمیاد انگار ... کم میاد لااقل !
به ایمیل بنیاد ;)
با ما هماهنگ کرده . چند روزی سفر هست . ;D
به خودشون هم پیغام خصوصی بزنین مشکلی نداره ... ;D

دوستان ، لطفا حتما برای اول مهر در صورتی که در توانتون مبلغ بیشتری رو بفرستید تا بتونیم هزینه های لازمه برای اول مهر و شروع سال تحصیلی جدید برای بچه ها رو تامین کنیم . ممنون از همگی . ;D >:D<

پرداخت دوره ی آبان ماه

خب این دوره به دلایلی که قبلا گفته شد مسئول امور مالی و شماره ی حساب تغییر میکنه . با اجازه ی دوستان فعلا من خودم حسابی مخصوص این کار ایجاد کردم ...

شماره کارت : 6104337110614193
شماره حساب : 4374982078

بانک ملت به نام نیما مجری سازان طوسی

لطفا از امروز تا حداکثر یکشنبه 30 ام مهرماه برای پرداخت اقدام کنین .

بعد از پرداخت لطفا نام و مبلغ واریز شده و شماره ی پیگیری رو یا به ایمیل بنیاد به آدرس childf@sampadia.com بفرستید و یا برای بنده پیغام خصوصی کنین .

ممنون از همه ی شما دوستان ... ;D

باتوجه به حجم بسیار کم واریز ها مدت واریز وجه تا آخر هفته تمدید شد .

لطفا همچنان همکاری خودتون رو با طرح داشته باشین ... یه عده بچه ی نیازمند هرماه منتظر و چشم انتظار این کمک ها هستن ... ممنون ... :)

میشه بازم تمدیدش کنی لطفا؟

برای این دوره که نه دیگه ...
باشه ایشالا از دوره های بعد ... ممنون ... ;D

پرداخت دوره ی آذر ماه

از امروز تا اول آذر ماه میتونین برای واریز وجه اقدام کنین .

لطفا اگر آینده ی این بچه ها براتون مهم هست و مسئولیت پذیر هستین همچنان همکاری خودتون رو حفظ کنین و به خودتون یادآوری کنین هر ماه یه عده ای کوچیکتر و هم سن و سال خودمون امیدشون برای ادامه ی درسشون و آینده شون به همین کمک هاست ...

بعد از پرداخت لطفا نام و مبلغ واریز شده و شماره ی پیگیری رو برای من پیغام خصوصی کنین .

ممنون از همه ی شما دوستان عزیز ... ;D

پرداخت دیماه

لطفا از امروز تا اول دی برای واریز وجه اقدام کنین .

بعد از پرداخت لطفا حتما نام و مبلغ واریز شده و شماره ی پیگیری رو برای من پیغام خصوصی کنین و یا به ایمیل بنیاد به آدرس childf@sampadia.com بفرستین .

ممنون ... ;D

آغاز پرداخت بهمن ماه

لطفا از امروز تا اول بهمن برای واریز وجه اقدام کنین .

بعد از پرداخت لطفا حتما نام و مبلغ واریز شده و شماره ی پیگیری رو برای من پیغام خصوصی کنین و یا به ایمیل طرح به آدرس childf@sampadia.com بفرستین .

امیدوارم این ماه دوستان بیشتری مشارکت کنن . :)

پیشاپیش از همه تون ممنون ... ;D

آغاز پرداخت اسفند ماه

لطفا از امروز تا اول اسفند جهت واریز وجه اقدام کنین .

بعد از پرداخت لطفا حتما نام و مبلغ واریز شده و شماره ی پیگیری رو برای من پیغام خصوصی کنین و یا به ایمیل طرح به آدرس childf@sampadia.com بفرستین .

باتوجه به نزدیک بودن عید نوروز قصد داریم مثل پارسال هم هدایایی برای بچه ها تهیه و ارسال کنیم و هم مبلغی اضافی برای تامین هزینه های لباس ها و نیاز های سال جدیدشون واریز کنیم . لطفا در صورت امکان و تمایل این ماه در حدی که میتونین مبلغ واریزی تون رو افزایش بدین تا بتونیم به کمک شما وجوه مورد نیاز رو تامین کنیم . پیشاپیش ممنون از همگی ... ;D

آغاز پرداخت فروردین ماه 92

لطفا از امروز تا پایان سال 91جهت واریز وجه اقدام کنین .

باتوجه به تاخیر چند روزه پردخت وجه و همینطور درگیری های موجود در روز های پایان سال و مسافرت ها و گرفتاری های مختلف ، در صورتی که در بازه ی مشخص شده موفق به واریز وجه نشدین لطفا حداکثر تا تاریخ 8 فروردین ماه 92 نسبت به واریز اقدام کنین . ممنون . ;D

در ضمن ... دوستان عزیز ، با معذرت در این بازه من چند روزی تهران هستم و احتمالا نمیتونم تو این مدت جواب پیغام ها و ایمیل های مربوطه رو روزانه بدم . اما در اسرع وقت که ممکن بود حتما جواب خواهم داد . :)

آغاز پرداخت اردیبهشت ماه 92

لطفا از امروز تا پایان فرودین جهت واریز وجه اقدام فرمایید .

امیدوارم این ماه همیاری های دوستان و کمک هاشون بیشتر از ماه گذشته باشه و بتونیم مطابق هرماه همچنان در کنار شما دوستان و با دست های بخشنده تون این طرح رو ادامه بدیم .

آغاز پرداخت خرداد ماه 92

لطفا از امروز تا حداکثر پایان اردیبهشت جهت واریز وجه اقدام فرمایید .

آغاز پرداخت تیر ماه 92

لطفا از امروز تا حداکثر پایان خردادماه جهت واریز وجه اقدام فرمایید .

بعد از پرداخت لطفا حتما نام و مبلغ واریز شده و شماره ی پیگیری رو برای من به شماره ی 09105557027 پیامک کنید و یا از طریق پیغام خصوصی یا ایمیل طرح به آدرس childf@sampadia.com اطلاع بدید .

همونطور که توی گزارش ماهیانه هم گفته شد ، باتوجه به اینکه حداقل مبلغ مقرری ماهیانه به 40 تومان افزایش پیدا کرده ما هم تلاش میکنیم تا بتونیم ماهیانه حداقل این میزان رو تامین کنیم . پس در صورت تمایل و امکان حتی اگر مبالغ واریزی مون رو در حد هزارتومان یا 2هزارتومان هم ماهیانه افزایش بدیم میتونیم با هم با توان بیشتری به این بچه های عزیز کمک کنیم .

از اینکه این ماه کمی با تاخیر هم پرداخت ها آغاز شد عذر خواهی میکنم . پیشاپیش از همکاری و مسئولئیت پذیری بالای همه شما دوستان عزیز بینهایت سپاسگزارم .

آغاز پرداخت مرداد ماه 92

لطفا از امروز تا حداکثر اول مرداد ماه جهت واریز وجه اقدام فرمایید .

بعد از پرداخت لطفا حتما نام و مبلغ واریز شده و شماره ی پیگیری رو برای به شماره ی 09105557027 پیامک کنید و یا از طریق پیغام خصوصی یا ایمیل طرح به آدرس childf@sampadia.com اطلاع بدید .

بابت تاخیر در اعلام واریز عذر خواهی میکنم . گزارش ماهیانه تیرماه هم به زودی گذاشته میشه ...

آغاز پرداخت شهریور ماه 92

لطفا از امروز تا حداکثر اول شهریور ماه جهت واریز وجه اقدام فرمایید .

بعد از پرداخت لطفا حتما نام و مبلغ واریز شده و شماره ی پیگیری رو برای به شماره ی 09105557027 پیامک کنید و یا به ایمیل طرح به آدرس childf@sampadia.com اطلاع بدید .

Back
بالا