نمره انضباط

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hermes
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نمره انضباط

من با اینکه هرسال 30 درصد بعضی از کلاسامون رو جیم میزدم ولی انظباطم 20 بود ;;) ;;) آخه بچه ی با ادبی بودم جلو مدیر ;;) فقط یه سال تو دوم ابتدایی زدم دندون یکی رو شکوندم ;)) >) واقعا حقش بود دیگه غیرتی ام ;))انظباطم شد 19 که بعدش مادرم رفت با خانوم مدیرمون صحبت کرد شد 20 :>

17 برای من حکم 20داشته
حتی دوران ابتدایی هم همیشه متوسط بودم!
هیچ وقتم دلیلشو نفمیدم:/

نمیدونم چه سری بود....
همه منو بچه ی خیلی مظلوم و سر به زیری میدونن در حالی که اصلا اینطوری نیس...
کلا انظباطم 20 بود. حتی سال سوم که چند بار با مدیر و معاونا جر و بحث کرده بودم!!!!!
همین امسال هم ی مشکلی برام پیش اومد(به خاطر شیطنت!) همه فک میکردن داداشم اینکارو کرد!
وای که چقد من بچه خوبیم :D

• لایک
امتیازات: Moshk

معیار تو مدرسه ما فقط ناخونه.. :-" :-" :-"

آدمم بکشی کاریت ندارن ولی ناخونا خیلی مهمه مخصوصا که خود جناب مدیر تشریف فرما میشن کنترل میکنن..فک کنم خودش ناخوناش مشکل دارن رشد نمیکنن دوس نداره ماهم ناخونامون بلند باشه ;D

ب من انضباط 19.75دادن در صورتي كه امسال من شر گري ميكردم تازه ي بارم شخصا مدير باهام صحبت كرد و تهديد به اخراج ولي نميدونم چرا انضباطمو انقد خوب دادن

اصولا کسی نمره ی انضباط براش مهم نیست چون تو معدل تاثیر نداره
به نظرم خــــــــــــیلی مسخرست که برای یکم کوتاه بودن مانتو و یکم عقب بودن مقنعه و حتی نشستن روی زمین و خندیدن 8-|و.... نمره انضباط کم میکنن و هزار تا برخورد بد انجام میدن و توهین به آدم میکنن
ولی هیچ برخورد خاصی با کسایی که توی کلاس بی احترامی میکنن به معلم و برخوردای ناجور دارن و حق مسلم بقیه که گوش کردن به درسه رو ازشون میگیرن ندارن ~X( :-<

تازه خیلی جالبه که الان هرچی نمره انضباط کمتر باشه و ناظم بیشتر به آدم گیر بده بقیه میگن ااااااا اینو نگاه کن چه آدم شاخ و کولیه
نمیدونم کی میخوایم یکم (فقط یکم) اخلاق داشته باشیم همراه درس خوندن

مدیر گرام ما که با هر چی انظباط کم میکنه!
من که با ارفاق 17.5 شدم. :-"
هر شلوغی5 .0 کم میشه.
من خودم 1 نمره به جرم بین الحرمین دستگیر شدم.
1 نمره دعوا.
1 نمرم بی انظباطی تو کلاس.
.5 ارفاق.

حذف

توی مدرسه ما انضباطو به صورت توصیفی میدن بالا ترین درجه اش هم ((عالی)) هستش و من هم تاحالا توی عمرم به غیر 20 وعالی چیز دیگه ای نگرفتم

مال ما که تو راهنمایی توصیفی بود و همون طور که بالایی گفتید بالاترین درجه اش "عالی" بود که ناظممون اول و دوم بهم "خوب" داد ولی سوم رو "عالی"
داد ;;)
پارسال هم فکر کنم 19 یا 19.5 شدم ،دلیلشم نمیدونم :-/
اصن مهم اینه که نمره انظباط تو معدل تاثیر نداره برا همین هر چی دوست دارن بدن،بدن :>

به نظرم اونقدرا چیز مهمی نیس! شرارت کردن تو مدرسه ارزش کم شدن انظباطو داره >)
من سال سوم به خاطر تقلب سر امتحان عربی 19.5 دادن انظباطمو :-"

یچیزتشریفاتیه بنظرم.تومدرسه ما هرکی نمرش کم میشد پز میداد ;D
صرفابرای تهدید استفاده میشه

من همیشه چون تو محیط مدرسمون مخصوصا" طبقه سوم که هستیم همیشه بدون مقنعَم و بابت همین کم میشه از نمرَم.غیبت هم خیلی دارم.مخصوصا" امتحانای اردیبهشت!

هيچّي.دقيقن هيچ معياري براشون اهميت نداشت. اواخر مشاهده ميشد مثلن طرف با خط چشم مياد كسي چيزي نميگه :)))
لاك هم شما هر مدل بخايد دوستان زدن كسي آخ هم نگفت :))
موبايل هم مثلن دوستان جلوي چشم مدير در مياوردن شماره ي معلم المپياد رُ ميدادن :))
از بس شل گرفتن اول هامون رُ امسال گشت ارشاد تو نمايشگاه كتاب گرفت با دوست پسرهاشون :|||

نميدونم ديگه بعد از ما تغييري در سياست هاي نمره ي انظباط بدن يا نه :/

مدرسه ی ما که تقی ب توقی میخوره انظباط کم میکنن ازت!
بنده خودم پارسال بخاطر تیکه پرونی سر کلاس و برق ناخن زدن و بی حجابی (دوتا تار موم پیدا بود میگفت من لاله ی گوشتو میبینم ~X( ) 18 یا 18.5 شدم فک کنم ;D
البته اخرش توصیفی دادن که عالی شد ولی خب اومد نمره هارو سر کلاس خوند ناظممون! :-"

دیه دارن شورشو در میارن...تو وسط تابستون اومدن میگن حق ندارین گوشی بیارین...(خطاب ب اولا) بعد اونور سالن یارو داره با تبلت 10 تلفنی حرف میزنه...بعد آخرشم میگن ک ما نمره انظباطتون رو کم میکنیم...حجاب ک دیه بماند... :|
پارسال نمره انظباط ما توصیفی بود من خوب شدم...(بالاترینش عالی بود) فقد باسه حجاب... :( ولی ب درک...برن بمیرن... :-"

من نمی دونم چرا انگار کلاسه کسی نمره انضباطشو کم بشه :-? :-??
من دختری هستم که سامان عقیدتی دارم. کلن دختر خوبی بودم مسئله نداشتم. ولی الان که فکر می کنم کاشکی ریز شیطونی می کردم.
:-<

من اعتراف میکنم پارسال کمترین نمره انظباط تو مدرسه رو داشتم
فقط هم بخاطر دیر رفتن بود
اصن هم برام مهم نبود اعتراض هم نکردم :D

مدرسه ی ما کلا روی کم کردن نمره انضباط بچه ها میچرخه تامیرسه به0 و دوباره باز20 :)) :))
معاون آموزشیمون زنگ تفریح کلا اینجوریه ^-^ ^-^ ^-^ :-w :-w :-w :-L :-L :-L
و ما هم اینجوری [-o< [-o< [-o< :-s :-s ^#^ ^#^ :-ss :-ss
وقتی که میره ما اینجوری میشیم #:-S #:-S #:-S :(( :(( ~X( X-( >:p >:p

Back
بالا