• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دوستی به جای ازدواج

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shekoofeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دوستی به جای ازدواج

به نقل از نـــیـــــرمـــــان :
خب الان بنده حدس میزنم 70% این سایت دوست دختر/پسر دارند.
و بخواهیم و نخواهیم این یک واقعیت است و افرادی که هوس باز هستند در دوستی ها روزانه با یکی هستند و در ازدواج نیز خیانت بسیار می کنند و زمانی که دیدند دارند لو می روند زن خود را طلاق می دهند.
پس بستگی به افراد دارد ممکن است مدت ها با شخصی دوست باشیم و در نهایت با وی ازدواج نماییم اما نظر من این است:
ابتدا با کسی که دوستش داریم دوست می شویم بدون اینکه اعمال جـنس‍‌‍ی (جدی) با وی داشته باشیم و پس از مدتی اگر دیدیم به هم نمی آییم با وی تمام می کنیم و چون کار خاصی نیز با او نکرده ایم عذاب وجدان هم نخواهیم داشت تا زمانی که فرد مورد نظر خود را پیدا کنیم و با او ازدواج کنیم.((البته شبیه نامزدی است این روش))

از کجا معلوم این آقا یا خانم تنوع طلب بعد از ازدواج دست از کاراش برنداره ؟ :-?

دوستی راهکاری است برای ارضای هر دو طرف بدون داشتن هیچگونه مسئولی جدی ای در زندگی !

و آقا پسرها همیشه دنبال دخترهای نجیب آفتاب مهتاب ندیده ان و نمیرن با کسی که باهاش دوست بودن و مطمئن اند که قبلا هم با کس

دیگه ای دوست بوده ازدواج کنن ! فقط ارضای خودشون یا ککنجکاوی و سرگرمی !

من کلا با هر نوع دوستی مخالفم.

به نقل از نـــیـــــرمـــــان :
خب الان بنده حدس میزنم 70% این سایت دوست دختر/پسر دارند.
و بخواهیم و نخواهیم این یک واقعیت است و افرادی که هوس باز هستند در دوستی ها روزانه با یکی هستند و در ازدواج نیز خیانت بسیار می کنند و زمانی که دیدند دارند لو می روند زن خود را طلاق می دهند.
پس بستگی به افراد دارد ممکن است مدت ها با شخصی دوست باشیم و در نهایت با وی ازدواج نماییم اما نظر من این است:
ابتدا با کسی که دوستش داریم دوست می شویم بدون اینکه اعمال جـنس‍‌‍ی (جدی) با وی داشته باشیم و پس از مدتی اگر دیدیم به هم نمی آییم با وی تمام می کنیم و چون کار خاصی نیز با او نکرده ایم عذاب وجدان هم نخواهیم داشت تا زمانی که فرد مورد نظر خود را پیدا کنیم و با او ازدواج کنیم.((البته شبیه نامزدی است این روش))
آهان ، اونوقت شما فقط برای همین مسائل عذاب وجدان میگیرین ؟
احساسات این دختر خانومی که شما بعد یه مدت ولش میکنید اصلا مهم نیست دیگه ؟
شما خیلی راحت میرید با یکی دیگه ولی آیا اون دختر هم میتونه این کار رو بکنه ؟

همه ی مسولیت ها حذف شد این طوری هیچ پسر و دختری تونایی جدا شدن و مستقل شدن از خانواده نیستن بیشترین مسولیت هماهک کردن و قراره مثلا!
توی خانواده های سنتی تر هم که این مدل دوستیا زیاد رایج نیستن بالاخره افراد طبق جوی که در جامعی حاکمه دست به ازدواج هایی میزنن که احتمالا پشتش علاقه ای وجود نداره و منجر به بالا رفتن آمار طلاق میشه...و در کل جو جامعه رو به هم میزنه و اوضاع به همین نابه سامانه میشه....

امکان نداره که دو نفر با هم دوست شن و به هم وابستگی پیدا نکن ، مثل یه پیوند که یکی الکترون کم داره و اون یکی زیاد ، بعد دوستی های زیاد فرد باور می کنه که نباید به کسی وابسته بشه و این تو ازدواج مشکل ایجاد می کنه

در وضع فعلی جامعه ما؛وقتی یک جوون میبینه ک برای ازدواج نیاز ب چ چیزهایی داره و ازدواج براش غیرممکن جلوه میکنه؛معلومه میره سراغ دوستی... .چرا|چون هم زیر بار مسئولیت نرفته ،هم رابطشو داره و هم آن چنانی خرج نداره.. درکل نمیتونیم دوستی رو جایگزینی برای ازدواج بدونیم.چون امر با ثباتی نیست...چون نمیشه ب این دوستی ها اعتماد کرد.
هم چنین نمیشه از دوستی قبل از ازدواج به عنوان «نامزدی!» یاد کرد.
من خیلی ها رو در اطرافم میبینم که میگن من آمادگی ازدواج رو ندارم؛و فعلا هم ب دوستیشون با یک فرد خاص مشغولن ک قراره زمانی ک هر2طرف امادگیشو پیدا کردن؛ازدواج کنن.
خیلیا میگن این خوبه؛چون فرد قشنگ طرف زندگیشو میشنا3؛ولی بنظر من این اصلا حرف درستی نیست... چون کمتر آدمیه ک شخصیت اصلیشو در این دوستی ها نشون بده.

.

به نقل از Zahra makhmalbaf :
مخالف با دوستيم!
به معتقدم كه بايد براي يك نفر باشي و با ازدواج به آرامش برسي!
در دوستي ها هيچ آرامشي نيست و هر كس به فكر خودشه در آن دوستي....
نميشه با دوستي به آرامش رسيد چون طرف مقابلت هر لحظه ممكنه تنهات بذاره،نميشه اعتماد كرد...
ازدواج رو همه جوره به دوستي ترجيح ميدم... ;;)
خب خیلی دوستی‌هاست که برای یک نفره و دو طرف هم خیلی آرامش دارن :دی و خب این حرف درستی نیست که بگیم هر کی به فکر خودشه، چون میلیارد ها میلیارد مثال نقض داره. هم من می‌دونم هم شما می‌دونی.
خب ارامش داشتن یه چیزی با هم بودن یه چیز دیگس. شما می‌تونی اعتماد نداشته باشی به دوستت که برای همیشه باشه ولی خب می‌تونی اون ارامش ناشی از دوستی رو داشته باشی.

به نقل از مــهــســافــت...! :
همه ی مسولیت ها حذف شد این طوری هیچ پسر و دختری تونایی جدا شدن و مستقل شدن از خانواده نیستن بیشترین مسولیت هماهک کردن و قراره مثلا!
توی خانواده های سنتی تر هم که این مدل دوستیا زیاد رایج نیستن بالاخره افراد طبق جوی که در جامعی حاکمه دست به ازدواج هایی میزنن که احتمالا پشتش علاقه ای وجود نداره و منجر به بالا رفتن آمار طلاق میشه...و در کل جو جامعه رو به هم میزنه و اوضاع به همین نابه سامانه میشه....
طلاق توی ایران اکثرآ توی ازدواج ها جدید و درصد خیلی کمیش بین ازدواج های سنتی هست که البته مطمئنآ دلایل متعددی داره
http://www.divorce.com/blog/iranian-divorce-rate-may-hit-100

The problem is that the Iranian couples marrying for “love” also have the horrendously high 90% divorce rat

.

یک سوال برام پیش اومده : وافعا هدف از تولید مثل بقای نسل آیا ؟! :o

Back
بالا