موضوع میگه "دوستی به جای ازدواج"؛ مشخصه که این با دوستی معمولی فرق داره. دوستی معمولی هم بله داریم ولی لطفا قبل از بحث توجه کنین درباره ی چی قراره بحث بشه!به نقل از ؟!؟!؟!؟!؟ :ببین بیا من سوال بپرسم شما ج بده تا بحث کنیم.....چرا هروقت از دوستی دختر و پسر صحبت میکنیم فوری زهنتون میره به جاهای بد؟!دوستی معمولی نداریم؟!
مشکلت همینه که فرقشونو فقط تو خوندن یه خطبه میدونی,ولی فرقشون خیلی بیشتر از این حرفاس...به نقل از ؟!؟!؟!؟!؟ :خانم عزیز لطعا دو تا پست قبیلم بخون بعد بیا انتقاد کن......گفتم اولش دوستی......آخرشم اگه دیگه هیچی نشد ازدواج....بابا آخه فرقش همش خوندن یه خطبه اس دیگه....اه......بخاطر غلط املایی پوزش میطلبم با گوشی آن شدم پاک نمیشه!!!!!
دقیقا همین :)به نقل از طـوبـــــــی :..
ازدواج خانواده رو به وجود میاره,یه سری چهارچوبا داره,یه سری تعهدا داره,مسیولیت داره,پایه ی کل جامعه س... کلا فرق داره با دوستی...
به نقل از ؟!؟!؟!؟!؟ :بابا چرا متوجه نمیشین...یا خیلی خوبین که حاضرین یکیو برا n سال تحمل کنین حالا هرچقدم دوسش داشته باشین همین که بدونین با ازدواج مجبورین با هم باشینا اون یه زره حس تحمیل بوجود میاد که کم کم دردسرساز میشه اگه ام دردسرساز نشه یعنی خیلی فداکارین که طرفو تحمل میکنین....بابا ازدواج یه سری وعده ی الکی بیشتر نیس....خب مگه نمیگین یه سری چه میدونم قوانین و چارچوبو این حرفاس....خب آخه چرا اینقد از محدودیت خوشتون میاد؟ای بابا.....
ببین تو الان حرفت رو روی تصورت از زندگیِِ تا الانت میگی,ینی فقط همین خوشی های الان رو داری بهش توجه می کنی.به نقل از ؟!؟!؟!؟!؟ :بابا چرا متوجه نمیشین...یا خیلی خوبین که حاضرین یکیو برا n سال تحمل کنین حالا هرچقدم دوسش داشته باشین همین که بدونین با ازدواج مجبورین با هم باشینا اون یه زره حس تحمیل بوجود میاد که کم کم دردسرساز میشه اگه ام دردسرساز نشه یعنی خیلی فداکارین که طرفو تحمل میکنین....بابا ازدواج یه سری وعده ی الکی بیشتر نیس....خب مگه نمیگین یه سری چه میدونم قوانین و چارچوبو این حرفاس....خب آخه چرا اینقد از محدودیت خوشتون میاد؟ای بابا.....