• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دوستی به جای ازدواج

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shekoofeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دوستی به جای ازدواج

اگه کسی نخواد تا آخر عمر ازدواج کنه و به جای اون با بقیه دوس بشه این اصن کار درستی نیس مخصوصا اگه دختر باشه خیلی رو روحیش تاثیر میزاره

به نقل از کیــمیا :
خيلي مسخرست كه فقط و فقط دوستي باشه!
بالاخره يكي پيدا ميشه كه عاشقش باشي و فقط اونو بخواي!
بالاخره بايد در قبال يكي متعهد باشي خب!
در ضمن تو ازدواج خيلي چيزا وجود داره كه تو دوستي اصلا و اصلا وجود نداره!
يكي ديگه از بزرگترين مشكلاش بقاي نسله!
يه چيز افتضاحي از آب درمياد!
و نكته اينجاس كه وقتي بچه اي باشه "بايد" تعهدي هم وجود داشته باشه كه تو اون دوستيه ديگه تعهده نيست و اگه باشه باز ميشه ~> ازدواج !!
اينكه ازدواج نكنن ملت تا طلاقي در كار نباشه صرفا "پاك كردن صورت مسئله اس"!

خو اگه عاشق یکی بشی و فقط اونو بخوای باس حتما جایی بنویسی تا اون مال تو باشه؟!!!!
عشق تعهد نمیاره؟!!!
مگه رابطه ی "سارتر و سیمون دوبوار" چش بود؟!!!
به نظر من رابطه ی این دو خودش خیلی چیزا را جوابشو میده

به نقل از wisaic :
خو اگه عاشق یکی بشی و فقط اونو بخوای باس حتما جایی بنویسی تا اون مال تو باشه؟!!!!
عشق تعهد نمیاره؟!!!
مگه رابطه ی "سارتر و سیمون دوبوار" چش بود؟!!!
به نظر من رابطه ی این دو خودش خیلی چیزا را جوابشو میده
نه استاد عشق عامل تعهد نیست چون بیشتر اون چیزی که شما اسمشو میزاری عشق هوسه اگه می آورد دم به دقیقه دوستاتو نمیبینی که هر دقیقه با یک نفرند اما اگر عشق واقعیه و تا آخر میخوان با هم باشن من اسمشو میزارم ازدواج اما اون هم ضوابط خودشو داره

به نقل از jzm :
نه استاد عشق عامل تعهد نیست چون بیشتر اون چیزی که شما اسمشو میزاری عشق هوسه اگه می آورد دم به دقیقه دوستاتو نمیبینی که هر دقیقه با یک نفرند اما اگر عشق واقعیه و تا آخر میخوان با هم باشن من اسمشو میزارم ازدواج اما اون هم ضوابط خودشو داره
خب استاد هیچکس از روی هوس آرزو نمیکنه که بخواد تا آخر عمر با یه نفر باشه و معمولا هوس خیلی خیلی زودگذر هست! منظور بنده این بود که اگه یکی به یکی عشق واقعی داشته باشه نیازی نیس حتما اسمی و امضایی جایی باشه.... دقت کن: عشق واقعی نه هوس!

خب هر چی باشه توی مملکت ما جوابنمی ده.
شما این کارو علنی بکن ، بعد هم از طرف خانواده و فامیل تحقیر میشی و هم شلاق های ارشاد

بنظر من اول دوستی..........................آخرش ازدواج!!!!! ;D

خو شاید بشه.
به شرطی که خونوادتون آپدیت باشه.

خونواده ها مجبورن آپدیت باشن...بابا دوره زمونه خیلی وقته عوض شده....عوض نشده؟!؟!بهتره آدم خودشو با تغییرات وفق بده...حالا بنظر من اگه راه دیگه ای نبود باید به ازدواج متوسل شد والا خودم از بیخ با ازدواج مخالفم....

باز این واسه پسرا زیاد مشکلی ایجاد نمی کنه ولی خب دخترا چی کار کنن؟

من مخالفم...
ممکنه الان که سنتون کمه دوستی رو به جای ازدواج ترجیح بدین ولی تا آخر عمر که نمیشه هی با این و اون دوست شد,دوستی بالاخره تموم میشه چون توش تعهد نیس...
بودن اینجور دوستیا رو کاری ندارم و راجع به خوب و بد بودنشون چیزی نمیگم,اگرم این دوستیا هست باشه,ولی نمیتونیم بگیم "به جای" ازدواج...
ازدواج خانواده رو به وجود میاره,یه سری چهارچوبا داره,یه سری تعهدا داره,مسیولیت داره,پایه ی کل جامعه س... کلا فرق داره با دوستی...

Back
بالا