Nooshin_d
نوشین
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1 مشهد
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : دوستی به جای ازدواج
آدمی که از هر نوع مسئولیتی فرار کنه پسترفت میکنه نه پیشترفت
درضمن آدم هرقدرم پیشرفت بکنه بالاخره باید یه مسئولیتی قبول کنه . یعنی آدم نمیتونه هم تحصیل کرده و موفق باشه هم یه خانواده ی خوب داشته باشه؟ من خیلی از این آدما سراغ دارم .
دین خدا و محرم نامحرمم بیخیال! آره پیشنهاد خوبیه ... فقط تنها ضررش به دختر بدبخت موش آزمایشگاهی میرسه . نه مهریه ای نه پشتوانه ای نه آینده ای فقط واسه خوشگذرونی پسرا خوبه . آره دیگه نه بچه ای هست نه هیچی ...به نقل از پویا م :برای کسایی که علاقهای به بچه دار شدن ندارد یا به هر دلیلی می خوان بچه دار نشن، دوستی بهتر از ازدواج کردنه.
یکی از مزیتهاشم اینه که در صورت بروز مشکل، میری بدون دردسر با یکی دیگه دوست می شی. تنوع هم داره. جدی می گم.
خوب ببین مشکل همینجاس . ما این مسئله رو داریم از بهترین روش زندگی ای که خدا واسه مخلوقش قرار داده ، برتر میدونیم . نباید نظر خودمونو با یه عده آدم به اصطلاح دلسوز و منطقی با نظر خدا مقایسه کرد . ما اونقدر فرصت نداریم که وقتی 50 سالمون بشه تازه بفهمیم چی بلایی سر خودمونو زندگیمون آوردیم .به نقل از James Hetfield :اگه از نظر شرعی بخوایم بحث کنیم که صد در صد دوستی (اون هم از نوع غربی) نتایجش بده.
خودتو بذار جای یه دختر بازم همین حرفو میزدی ؟به نقل از HIM :دوستی رو به ازدواج ترجیح میدم چون مسئولیتش کمتره...
...و مسئولیت کمتر باعث میشه آدم پیشرفت سریعتری تو زندگیش داشته باشه و راحت تر به اهدافش برسه.
مشکل دیگه ای هم که ازدواج داره اینه که به دنبالش مسئولیت پدر و مادر شدن به وجود میاد و ...
آدمی که از هر نوع مسئولیتی فرار کنه پسترفت میکنه نه پیشترفت
درضمن آدم هرقدرم پیشرفت بکنه بالاخره باید یه مسئولیتی قبول کنه . یعنی آدم نمیتونه هم تحصیل کرده و موفق باشه هم یه خانواده ی خوب داشته باشه؟ من خیلی از این آدما سراغ دارم .