سوم دبیرستانی های ریاضی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع F@hime
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوم ریاضی های ِ قلم چی

خب اگه هر دو رو ثبتِ نام کنی ک یکیو بیشتر نمیتونی آژمون بدی.
و طبیعتا با ی برنامه میتونی پیش بری.
پس چرا دوتآ؟

بچه ها چرا برنامه تابستون قلمچی درسای عمومی یکی در میون کل کتاب آزمون هست ؟
یعنی مثلا هر 2 هفته یه بار یه درس کل کتاب امتحانه !

به نقل از One Minute :
بچه ها چرا برنامه تابستون قلمچی درسای عمومی یکی در میون کل کتاب آزمون هست ؟
یعنی مثلا هر 2 هفته یه بار یه درس کل کتاب امتحانه !
آره راست می گی
اون همه ادبیاتو کی بخونه :-&
(البته قرابت که نیاز به خوندن نداره معنی لغت هم چند دقیقس ولی...تاریخ ادبیاااااااات 8-} )
دینی هم اگه هر 2 سال باشه یه کم زیاده
(احتمالا همه سوالاش از همون زرد عمومی فقط باشه! ;)) )
بقیه عمومی ها ولی دیگه آسونن ;)
راستی شما هم مدرستون از تیر شروع میشه؟
از مهر به بعد به نظرت چه جوری پیش بریم؟ (اگه همون مدرسه رو برم)
با برنامه ی کانون یا مدرسه؟ :-??
آخه این جوری مدرسه از مهر اندازه ی 3 ماه از قلم چی جلو میفته!!! :-?

به نقل از ghezi :
آره راست می گی
اون همه ادبیاتو کی بخونه :-&
(البته قرابت که نیاز به خوندن نداره معنی لغت هم چند دقیقس ولی...تاریخ ادبیاااااااات 8-} )
دینی هم اگه هر 2 سال باشه یه کم زیاده
(احتمالا همه سوالاش از همون زرد عمومی فقط باشه! ;)) )
بقیه عمومی ها ولی دیگه آسونن ;)
راستی شما هم مدرستون از تیر شروع میشه؟
از مهر به بعد به نظرت چه جوری پیش بریم؟ (اگه همون مدرسه رو برم)
با برنامه ی کانون یا مدرسه؟ :-??
آخه این جوری مدرسه از مهر اندازه ی 3 ماه از قلم چی جلو میفته!!! :-?

برا ما 10 تیر شروع میشه تا 20 شهریور ، تمام روز ها باید بریم مدرسه ( بجز جمعه !!! )
از مهر هم بازم باید تمام روزا بریم مدرسه !!
از این چرت تر ؟ ;D

احتمالا من با برنامه مدرسه میرم جلو و تو آزمون های کانون شرکت میکنم

به نقل از One Minute :
برا ما 10 تیر شروع میشه تا 20 شهریور ، تمام روز ها باید بریم مدرسه ( بجز جمعه !!! )
از مهر هم بازم باید تمام روزا بریم مدرسه !!
از این چرت تر ؟ ;D

احتمالا من با برنامه مدرسه میرم جلو و تو آزمون های کانون شرکت میکنم
ما مدرسمون 4 روز در هفتس.از شنبه تا سه شنبه که به نظرم زیاده میخوام برم بهشون بگم درسای به درد نخورو با هم بندازن تو یه روز که اونم نیایم بشه 3 روز در هفته!! ;D

خوب دوستان همونطور که همه در جریان هستین فردا آزمون جامع کانونه! تو رو خدا دیگه همه چیو همه جا ننویسین، حوصلم سر رفت هر جا میرم میبینم همون سؤالو همون فرد دوباره یی جا دیگه هم نوشته! خوب حالا در هر صورت اگه تونستین فردا با بررسی آزمون اینجا، دوباره بیوفته تو مسیر خودش ... خیلی ممنون
--- دفترچه آزمونهارو رو اینترنت کسی سراغ نداره؟! نمیشه به جز خود نمایندگی از جایی گرفتشون؟! ( طبق معمول کارت گم نمودم )

به نقل از Amin.Hero :
خوب دوستان همونطور که همه در جریان هستین فردا آزمون جامع کانونه! تو رو خدا دیگه همه چیو همه جا ننویسین، حوصلم سر رفت هر جا میرم میبینم همون سؤالو همون فرد دوباره یی جا دیگه هم نوشته! خوب حالا در هر صورت اگه تونستین فردا با بررسی آزمون اینجا، دوباره بیوفته تو مسیر خودش ... خیلی ممنون
--- دفترچه آزمونهارو رو اینترنت کسی سراغ نداره؟! نمیشه به جز خود نمایندگی از جایی گرفتشون؟! ( طبق معمول کارت گم نمودم )

یه سایت بود دفترچه آزمون رو به ازای شارژ ایرانسل میفروخت :)) الان فک نکنم اونجوری باشه !
سایتش : http://konkur.in/

آزمون فردا :|
كه چى خب؟ من هيچى فيزيك اينا يادم نيس :|

سلام....من امسال میرم سوم....رشتمم ریاضیه.....آزمون های قلم چی خوبن؟؟؟؟؟ :-/

به نقل از #!!!!----fateme-----!!!!# :
سلام....من امسال میرم سوم....رشتمم ریاضیه.....آزمون های قلم چی خوبن؟؟؟؟؟ :-/
بله سال سوم گول گزينه 2 رو نخوريد كانون خيلي بهتره....

خب، این ازمون نیز گذشت .........
ترازاتون چه جوریاست ؟ من که گند زدم.............

به نقل از toofanz :
خب، این ازمون نیز گذشت .........
ترازاتون چه جوریاست ؟ من که گند زدم.............
زهرا جون! چرا دروغ می گی عزیزم...؟ :دی
اونی که گند زده منم، نه تو... 8-|
تو که شروع خوبی داشتی، به نظرم سوالاش سطحش خیلی بالا نبود من فقط خیلی وقت کم آوردم...
ایشالا آزمون بعدی جبران می شه.. [-o<

من خیلی زورم میاد تو تابستون درس بخونم!واسه این آزمون هم اصلا نخوندم اما ترازم بد نشد
اصلا نمیخواستم از تابستون تو کانون ثبت نام کنم، مامانم مجبورم کرد :-<

ساعت10:45
من الان سر آزمونم
اختصاصیارو ریدم
آی لاویو پی ام سی

به نقل از soheilkahkeshan :
بله سال سوم گول گزينه 2 رو نخوريد كانون خيلي بهتره....
چرا؟ مگه سوال های گزینه 2 به کنکور نزدیک تر نیست؟ یه کم میشه بیشتر توضیح بدی ؟ منم راهنمایی میخوام . :-"

به نقل از hupaa :
چرا؟ مگه سوال های گزینه 2 به کنکور نزدیک تر نیست؟ یه کم میشه بیشتر توضیح بدی ؟ منم راهنمایی میخوام . :-"
سوالات کنکور به هیچ آزمونی نزدیک نیست در ضمن برای سوال خوب آزمون ندین برای سنجش وبرنامه ریزی آزمون بدین که تو این موارد کانون بهتره
سوال خوب تو کتابها هم پیدا میشه

به نقل از BlackTG :
سوالات کنکور به هیچ آزمونی نزدیک نیست در ضمن برای سوال خوب آزمون ندین برای سنجش وبرنامه ریزی آزمون بدین که تو این موارد کانون بهتره
سوال خوب تو کتابها هم پیدا میشه
من تا حالا کانون امتحان ندام امسال می خوام بیام ولی دو دلم . فکر کنم خودم بهتر از هر کسی بتونم برنامه ریزی کنم . از برنامه ریزی های کانون و مشاورش که باید بهش جواب پس بدی چی خوندی و نخوندی و چرا ،خوشم نمی یاد . نظرت در این باره چیه؟

به نقل از hupaa :
من تا حالا کانون امتحان ندام امسال می خوام بیام ولی دو دلم . فکر کنم خودم بهتر از هر کسی بتونم برنامه ریزی کنم . از برنامه ریزی های کانون و مشاورش که باید بهش جواب پس بدی چی خوندی و نخوندی و چرا ،خوشم نمی یاد . نظرت در این باره چیه؟
خب دقیقاً عین من، منم پشتیبانو تحویل نمی گرفتم همچنین برنامه رو قبلاً هم نوشتم یا زنگیه زنگ یا رومیه روم یا کاملاً مطابق با برنامه یا کاملاً با برنامه شخصی ولی همون جو رتبه بالایی بچه ها تو کانون و زنگ زدن پشتیبان آدمو درس خونتر میکنه ضمناً چیزایی خوبی از لحاظ تاکتیکی وتکنیکی تو آزمونای قلمچی یاد میگیره
تعداد رتبه های برتر قلمچی هم تایید کننده ی حرفای منه

به نقل از BlackTG :
خب دقیقاً عین من، منم پشتیبانو تحویل نمی گرفتم همچنین برنامه رو قبلاً هم نوشتم یا زنگیه زنگ یا رومیه روم یا کاملاً مطابق با برنامه یا کاملاً با برنامه شخصی ولی همون جو رتبه بالایی بچه ها تو کانون و زنگ زدن پشتیبان آدمو درس خونتر میکنه ضمناً چیزایی خوبی از لحاظ تاکتیکی وتکنیکی تو آزمونای قلمچی یاد میگیره
تعداد رتبه های برتر قلمچی هم تایید کننده ی حرفای منه
بیشتر از سال سوم توصیه میکنید یا پیش دانشگاهی؟ اگر بخوام سوم وقت بزارم برای المپیاد؟

به نقل از hupaa :
بیشتر از سال سوم توصیه میکنید یا پیش دانشگاهی؟ اگر بخوام سوم وقت بزارم برای المپیاد؟
حداقل از تابستان بعد سوم اگه میخواید المپیاد بخونین تمام درسای اختصاصی رو جدی بگیرین و در حد یادگیری پیش برین تا خدانکرده یه اتفاقی تو المپیاد افتاد از کنکور نمونید و پشیمون نشید

Back
بالا