سوم دبیرستانی های ریاضی

نام مرکز سمپاد
شيخ انصاری
شهر
دزفول
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
نرم‌افزار
پاسخ : سوم دبیرستانی های ریاضی

به نقل از Believe :
دوستان من پستای قبلی رو نخوندم ببینم چه کتابی خوبه :-"برا تک تک درسای پایین کتاب تستی که توپ و جامع باشه برای سال دوم معرفی کنید :Dمانم میریم سوم!ولی به نظرم بهتره دومو قوی کنم واسه کنکور :> خوب فكري ميكني :-"
ریاضی: گاج سفيد
فیزیک: اگه ميخواي كتابي بگيري ك فقط مال سال دوم باشه، كتاب تست نشر الگو خوبه، ولي نظر من اينه ك يه كتاب جامع بگيري ك همه ي پايه ها رو داشته باشه، كتابي هم ك من پيشنهاد ميكنم، كتاب فيزيك پايه گاج ميكروطبقه بنديه، خودم دارم ازش استفاده ميكنم و در يك كلام ميتونم بگم بهترين و فوق العاده ترين كتاب تست فيزيكه (البته يه ذره گرونه: كتاب تستش ١٨٠٠٠ تومنه و كتاب پاسخ هاي تشريحيش حدود ٢٥٠٠٠ تومنه و اينو هم بگم ك فكر نكين كتاب پاسخهاي تشريحيش به دردتون نميخوره، اتفاقا برعكس، تمام نكتهةهاي تستي ك باعث ميشه يه تست فيزيك رو زير ١ دقيقه بزني توي كتاب پاسخنامه هستش)
شیمی: كتاب تست مبتكران
عربی: يا كتاب جامع عربي گاج سفيدك مال همه ي پايه هارو داره، يا كتاب عربي ٢ نشر الگو، من خودم نشر الگو مي استفادم
ادبیات: گاج سبز
هندسه: گاج سفيد يا كتاب تست هندسه ي نشر الگو، من خودم گاج مي استفادم
زبان فارسی: گاج سبز
فقط همینا :-" كتاب كمك آموزشي خوب براي دفاعي و جغرافي هم اگه خواستي سراغ دارما :-"

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از مهندس محمد ؟؟!! :
براي رياضي و شيمي همون كتابايي ك خانوم ساحل بنفش ( :-" ) گفتن خوبه...

داشتن يا نداشتن كتاب كمك آموزشي براي جبر و احتمال بستگي به فرد و هدفش داره، من خودم براي اينكه بتونم كنكور و امتحان نهايي رو بتركونم و پايم رو هرچه بيشتر قوي كنم كتاب كمك آموزشي ميگيرم
براي كتاب تست شيمي سال سوم هم اگه ك نميخواين از مبتكران استفاده كنين، كتاب شيمي ٣ خيلي سبز در حد مبتكرانه(خيلي سبز شيمي ٢ تست نداره) + كتاب شيمي ميكرو طبقه بندي گاج هم براي سال دوم تعريفشو زياد شنيدم ولي خودم استفاده نكردم و بهتون پيشنهاد ميكنم ك همون مبتكران رو بخونين و اگه وقت كردين سراغ بقيه ي كتابا برين ;;)

خیلی ممنون بابت بنفش و اینا :D :-"

خب بعد برا جبر شما چی خوندین ؟ (سومین دیگه !؟ :-" )
من خودم گاج سفید شیمی سال دوم رو دارم ، انصافا خوبه ، یعنی ریز به ریز سوالای کتابو در آورده ، تستاشم که اغلب مال کنکور سراسری و آزاده . ولی راستش باید حوصله داشته باشه آدم اونهمه تست رو بزنه :| من نشستم سال پیش دو فصلشو زدم ، تو اون دو تا فصل مشکلی ندارم ؟(البته کلا تو شیمی مشکلی ندارم :D ) .
مبتکران ولی بهتره . یعنی من حداقل زبونشو خوب میفهمم :)) :D

+ دومی شما :-" :-??

Zed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو/یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان‌شناسی

آیا باز هم نیاز هست سال سوم را کنکوری بخوانیم؟ :د (بنده یک مخالف صد در صد با روش های کنکوری قبل از سال چهارم هستم :-" )
برای دروس اختصاصی کتاب های مفهومی چی معرفی می کنید؟

نام مرکز سمپاد
شيخ انصاری
شهر
دزفول
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از lab0o :
آیا باز هم نیاز هست سال سوم را کنکوری بخوانیم؟ :د (بنده یک مخالف صد در صد با روش های کنکوری قبل از سال چهارم هستم :-" )
برای دروس اختصاصی کتاب های مفهومی چی معرفی می کنید؟
نه نيازي به كنكوري خوندن سال سوم نيست، تو در طي سال تحصيلي همه ي درسا رو مفهومي و طوري بخون ك بتوني امتحان نهايي عالي نتيجه بگيري، بعد تابستون سال ديگه ك جز سال چهارم حساب ميشه سال سوم رو كنكوري بخون
ولي اين تابستون رو به نظرم پرونده ي سال دوم رو با اون كتابايي ك معرفي كردم ببند، ك با خيال راحت بري سال سوم (;
سوالت درمورد دروس اختصاصي سال دوم يا سومه؟ :-?

نام مرکز سمپاد
شيخ انصاری
شهر
دزفول
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از sahel_abi :
خیلی ممنون بابت بنفش و اینا :D :-"

خب بعد برا جبر شما چی خوندین ؟ (سومین دیگه !؟ :-" )
من خودم گاج سفید شیمی سال دوم رو دارم ، انصافا خوبه ، یعنی ریز به ریز سوالای کتابو در آورده ، تستاشم که اغلب مال کنکور سراسری و آزاده . ولی راستش باید حوصله داشته باشه آدم اونهمه تست رو بزنه :| من نشستم سال پیش دو فصلشو زدم ، تو اون دو تا فصل مشکلی ندارم ؟(البته کلا تو شیمی مشکلی ندارم :D ) .
مبتکران ولی بهتره . یعنی من حداقل زبونشو خوب میفهمم :)) :D

+ دومی شما :-" :-??

من هنو براي جبر چيزي نخوندم چون سال ديه ميرم سوم :D
+ ولي ميپرسم بهت ميگم چ كتابي خوبه، قبلا پرسيده بودم ولي حافظه ماهي :-" اگه اشتباه نكنم كفتن نشر الگو خوبه + آموزشي رمزينه، ولي مطمئن نيستم ميپرسم دوباره بت ميگم (;

Zed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو/یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان‌شناسی

سوال اولم در مورد کنکور پرسش نبود بیشتر استفهام انکاری بود :D
سال سوم دیگه دوم که بره بمیره :-"

نام مرکز سمپاد
شيخ انصاری
شهر
دزفول
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از lab0o :
سوال اولم در مورد کنکور پرسش نبود بیشتر استفهام انکاری بود :D
سال سوم دیگه دوم که بره بمیره :-"
خب با اين توضيحات من، هنو هم استفهام انكاري مونده؟ :-?
سال سوم ك من هنو نرفتم ببينم چ كتابايي براي دروس اختصاصي ك مفهومي بخونيم خوبه ولي براي حسابان ميدونم ك نشر الگو خوبه، براي فيزيك هم نشر الگو و خيلي سبز خعلي تعريفشونو ميدن، براي شيمي هم همونطور ك گفتم مبتكران و خيلي سبز خوبن، ديه درس اختصاصي چي داريم؟ :-?
فعلا همينا يادمه، اگه بازم سوالي داشتي بپرس (;

نام مرکز سمپاد
شيخ انصاری
شهر
دزفول
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

بچه هایی ک میرین سوم ریاضی، بیاین این تاپیکو رونقش بدین دیگه ~X(
پ.ن: اسپمه فک کنم :-"

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

یکی که این سال رو گذرونده باید بیاد راهنمایی کنه !

نام مرکز سمپاد
شيخ انصاری
شهر
دزفول
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از lab0o :
یه سوال برام پیش اومده در راستای این نظر سنجی که گذاشتید.
خوب وقتی یکی می زنه بله فقط دروس اختصاصی مثل این هست که زده باشه نه فقط برای درس های عمومی :D برای همین گزینه ی 4و5 اضافه است.خوب چی کار کنیم مثلاً برنامه درس خواندن در تابستان بچینیم؟ ;))
یا درباره ی کتاب های کمک درسی صحبت کنیم؟
خوب نظرتون رو درباره هندسه ی اصلاح پذیر و فیزیک 3 خوشخوان بگید :D
آره برنامه ي خودمون بگيم و راجب كتابا بحرفيم، البته به دوستاتون هم بگين بيان تاپيك گرم بشه از تجربيا عقب نمونيم :-"

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

آره برنامه ي خودمون بگيم و راجب كتابا بحرفيم، البته به دوستاتون هم بگين بيان تاپيك گرم بشه از تجربيا عقب نمونيم :-"
بنده شخصا برنامه منظمی ندارم ، ولی خب گفتم که باید این کتابارو تا آخر تابستون بخونم ، تا هرجا که شد :

فیزیک 2 (کلاً) - فیزیک 3 (با دائیم میخونم ) - حسابان ( از رو نشر الگو میخونم خودم تا ببینم کلاسی چیزی هست یا نیست !) - کتاب شیمی 1 و 2 و 3 + شیمی عمومی مورتیمر (برای المپیاد )

همین دیگه ! چیز زیادی نمیخونم در کل ! شما چی ؟ ;;)

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از sahel_abi :
بنده شخصا برنامه منظمی ندارم ، ولی خب گفتم که باید این کتابارو تا آخر تابستون بخونم ، تا هرجا که شد :

فیزیک 2 (کلاً) - فیزیک 3 (با دائیم میخونم ) - حسابان ( از رو نشر الگو میخونم خودم تا ببینم کلاسی چیزی هست یا نیست !) - کتاب شیمی 1 و 2 و 3 + شیمی عمومی مورتیمر (برای المپیاد )

چیز زیادی نمیخونی واقعا؟!
آغا میشه یکی ضریب ها رو توکنکور بگه؟! همه دروس رو

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از F@|-|!mEh :
چیز زیادی نمیخونی واقعا؟!
آغا میشه یکی ضریب ها رو توکنکور بگه؟! همه دروس رو
بابا مهم کمیت نیست ، مهم اینه که میتونم همشو بخونم یا نع :D تو برنامه ای نداری !؟ :))

فهیمه تو رشتت ریاضیه میخوای پزشکی بخونی ؟ :|

اینم جدول ضرایب :

http://pirastefar.blogfa.com/post-131.aspx

asal_sampadi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

من هنو براي جبر چيزي نخوندم چون سال ديه ميرم سوم :D
+ ولي ميپرسم بهت ميگم چ كتابي خوبه، قبلا پرسيده بودم ولي حافظه ماهي :-" اگه اشتباه نكنم كفتن نشر الگو خوبه + آموزشي رمزينه، ولي مطمئن نيستم ميپرسم دوباره بت ميگم (;

شاید نباید دخالت کنم فقط چون خودم خوندم میگم نشر الگو افتضاحه به نظر من ابی قلم چی بهتره البته فقط تجربه خودمو گفتم!!!

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از sahel_abi :
بابا مهم کمیت نیست ، مهم اینه که میتونم همشو بخونم یا نع :D تو برنامه ای نداری !؟ :))

فهیمه تو رشتت ریاضیه میخوای پزشکی بخونی ؟ :|

اینم جدول ضرایب :

http://pirastefar.blogfa.com/post-131.aspx

آرهه خب مسلما کیفیت مهم تره !
من تصمیم داشتم زیست 1 و 2 و 3 رو بخونم !

آره فعلا ریاضیم پیش میرم تجربی به احتمال 80 درصد !!!

+ مرسی

mmgh1376

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعباس

سلام. واسه آموزش حسابان چه کتابی خوبه ؟

نام مرکز سمپاد
شيخ انصاری
شهر
دزفول
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از sahel_abi :

من هفت تا از درساي دوم رو، توي هفت روز هفته ميخونم، كتابايي هم ك ازشون استفاده ميكنم رو توي پست صفحه ي قبلم گفتم، شما هم ب نظرم حسابان رو خودت نخون، حتما كلاسي برو، آخه اگه خودت بخواي درساي اختصاصي رو بخوني و يكم توشون كم بزاري، بعدا دچار مشكل ميشي ولي درساي عمومي رو مشكلي نداره خودت بخوني، البته بازم نظرم اينه ك اگه دبير حسابان مدرستون خوبه ديگه نيازي ب پيشخواني نيست، من خودم كلاس فقط حسابان رو ميرم و اونم بخاطر اينه ك دبير حسابان سال ديگمون خعلي بده، ك اگه خوب بود همين كلاس رو هم نميرفتم، براي المپياد شيمي هم اگه ب نظرم اگه پارسال مرحله اولش رو قبول شدي وقت بزار روش، ولي اگه قبول نشدي، براش بخون ولي طوري نباشه ك از درساي مدرست عقب بيفتي، جون خعلي ديره براي شروع كردن المپياد خوندن. سوالي بود بازم بپرس. موفق باشي (;
به نقل از asal_sampadi :
شاید نباید دخالت کنم فقط چون خودم خوندم میگم نشر الگو افتضاحه به نظر من ابی قلم چی بهتره البته فقط تجربه خودمو گفتم!!!
آره راست ميگه ايشون، براي تست جبر و احتمال آبي كانون خوبه، ولي براي تشريحي من هنوز يادم نيومده كدوم كتاب خوبه، اونم ك گفتم نشر الگو اشتباهي گفتم، نشر الگو حسابانش خوبه ب نظر من ;;)
به نقل از mmgh1376 :
سلام. واسه آموزش حسابان چه کتابی خوبه ؟
همونطور ك گفتم فك كنم كتاب حسابان نشر اگو خوب باشه، دست بچه هاي سوميمون ديده بودم (;
فعلا :)

nastaran021

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 5
شهر
تهران
رشته دانشگاه
lایشالا مهندسی .. دیــــ

سلام دوستان .. من امسال از اوله تیر میرم مدرسه .. میخوام حسابی برا تست آماده بشم ک سال چهارم مدرسمو عوض کنم .. باید معدل سومم خوب بشه تا بتونم انتقالی بگیرم .. شما کتاب خوب سراغ ندارید برا تست ؟؟ برا توضیح چطور ؟؟ برای همه ی درسا کمک کنید لطفا .. چون میخوام تابستون تموم کنم بعضی از درسارو [-o< [-o< [-o<
:)
:-s :-s

mr.aliof

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه1
شهر
هِمدان
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
صنایع

دوستان درود
من الان تابستون قبل سومم و می خوام درسای دومو بخونم.
از اون جایی که خیلی از مباحث ریاضی دو تو حسابانم هست!!!...
به نظر شما ریاضی دو بخونم یا حسابان؟؟

نام مرکز سمپاد
شيخ انصاری
شهر
دزفول
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از nastaran021 :
سلام دوستان .. من امسال از اوله تیر میرم مدرسه .. میخوام حسابی برا تست آماده بشم ک سال چهارم مدرسمو عوض کنم .. باید معدل سومم خوب بشه تا بتونم انتقالی بگیرم .. شما کتاب خوب سراغ ندارید برا تست ؟؟ برا توضیح چطور ؟؟ برای همه ی درسا کمک کنید لطفا .. چون میخوام تابستون تموم کنم بعضی از درسارو [-o< [-o< [-o<
:-s :-s

كتاب براي درساي دوم ميخواين يا سوم؟ :-?

به نقل از mr.aliof :
دوستان درود
من الان تابستون قبل سومم و می خوام درسای دومو بخونم.
از اون جایی که خیلی از مباحث ریاضی دو تو حسابانم هست!!!...
به نظر شما ریاضی دو بخونم یا حسابان؟؟

به نظر من رياضي دو رو كامل كامل بخون و از روي ي كتاب تست كه توصيه ميكنم رياضي سفيد گاج باشه، همه ي تستاي رياضي دو رو بزن و اگه وقت كردي براي حسابان يه كلاس برو، تاكيد ميكنم كه حتما بري كلاس و خودت نخوني، چونكه اگه خودت بخونيش تاثير منفي ميزاره، موفق باشي (;

بالا