• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوم دبیرستانی های ریاضی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع F@hime
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوم دبیرستانی های ریاضی

جهت زدودن خاک تاپیک :-"

بهتر نیس بیاییم بگیم کدوم آزمون رو شرکت میکنیم بعد روز آزمون رتبه و درصد هامونو بگیم ؟ یه رقابتم میشه به نوعی، میتونیم سوال های موسسه های مختلف رو هم داشته باشیم :)

به نقل از حمیـده :

بهتر نیس بیاییم بگیم کدوم آزمون رو شرکت میکنیم بعد روز آزمون رتبه و درصد هامونو بگیم ؟ یه رقابتم میشه به نوعی، میتونیم سوال های موسسه های مختلف رو هم داشته باشیم :)
آره منم كاملا موافقم، من ك كلا براي هرجيزي پايم :-" جمعه اين هفته قلم چي آزمون دارم، ميام و درصدا و ترازامو ميگم، البت شما هم نامردي نكنين و بگين ديه ;;)

به نقل از حمیـده :

من که هنوز هیچ آزمونی شرکت نکردم!
کدوم آزمون بهتره خب؟ :-"

به نقل از F@|-|!mEh :
من که هنوز هیچ آزمونی شرکت نکردم!
کدوم آزمون بهتره خب؟ :-"
خب آزموناي قلم چي با توجه به جامعه آماري بالاترش نسبت به بقيه آزموناش بهتره + بايد آزموني رو شركت كنيد ك هم كلاسياتون هم همونو شركت كنن تا بتونين خودتونو باهاشون مقايسه كنيد و كم كاري هاتون رو جبران كنيد، ك من بهتون قول ميدم بيشتر هم كلاسياتون قلم چي شركت ميكنن
موفق باشيم ;;)

سلام دوستان من امسال سوم میرم به نظرتون بهترین کتاب اموزشی هندسه2 چیه؟خیلی فوریه

به نقل از p.moradi :
سلام دوستان من امسال سوم میرم به نظرتون بهترین کتاب اموزشی هندسه2 چیه؟خیلی فوریه
خوشخوان براي بالاتر از سطح كتاب خوبه. موفق باشي ;;)

به نقل از p.moradi :
خوشخوان خوبه ، من چون سر کلاس هندسه نمیرفتم از این کتاب به جای دبیر استفاده میکردم ! (منظورم شبای امتحانه ! :-")
تست الگو هم خوبه ، درسنامه ش تو پاسخ تشریحیه که پیشنهاد میکنم اگه نیاز به آموزش زیاد جامع ندارین از این استفاده کنید !

دوستان اين چ وضعشه؟ خو مدراس شروع شده. بيايد اينجا باهم بحرفيم ببينم چيكار بايد بكنيم ك موفق بشيم خو :)

مدیر عزیز این نظر سنجی رو عوض کن لطفا :دی

از چی بگیم دقیقا؟ :-"

به نقل از موذی همیهف =)) :
مدیر عزیز این نظر سنجی رو عوض کن لطفا :دی

از چی بگیم دقیقا؟ :-"
مثلا بگيم ك كدوم آزمون آزمايشي شركت ميكنيم و ترازمون چنده؟ چ كتاباي كمك آموزشي دبيراتون بهتون معرفي كردن يا مثلا دبيراتون چجوري درس ميدن؟ كلاس تقويتي و كنكور دارين يا نه و از اين جور چرت و پرتاي آموزنده :-"

Back
بالا