من فقط در این راستا بگم که میشهبه نقل از F@|-|!mEh :من واقعا حس نمیکنم بشه از اردیبهشت شروع کرد و خوب نتیجه گرفت (نظر شخصی من با یسری پیش زمینه )![]()
به نقل از F@|-|!mEh :من واقعا حس نمیکنم بشه از اردیبهشت شروع کرد و خوب نتیجه گرفت (نظر شخصی من با یسری پیش زمینه )![]()
حتما میشه بست، اگه واقعا بعد از مرحله دو وقتت رو بذاری رو خوندن نهایی هم میشه بست، هم میشه نتیجهی خیلی خیلی خوبی گرفت.به نقل از Farnoosh_H :'گویا شما هم برای المپ کام میخونید درسته؟
ممنون!امیدوارم که بشه بست...:)
حسابان چیه؟به نقل از مهســـــــــــــا :من فقط در این راستا بگم که میشهبنده سال سوم نمیدونستم حتی حسابان چیه! سایر دروس که جای خود دارد! ۲هفته تو اردیبهشت عین چی درس خوندم بعد هم ول کردم رفتیم اردو اومدیم امتحان نهایی دادیم دیپلمه برتر استانی شدم
امتحان نهایی واقعا سخت نیست... فقط ترسناکه!
خیالتون راحت :)
همش بستگي به فردش داره، و چون ايشون المپ رياضي هستن به نظرم ميتونن اگه درست درس بخونن و همه ي وقتشون رو بزارن روي نهايي، نتيجه ي خوبي بگيرن :)به نقل از F@|-|!mEh :من واقعا حس نمیکنم بشه از اردیبهشت شروع کرد و خوب نتیجه گرفت (نظر شخصی من با یسری پیش زمینه )![]()
به نقل از مهســـــــــــــا :من فقط در این راستا بگم که میشهبنده سال سوم نمیدونستم حتی حسابان چیه! سایر دروس که جای خود دارد! ۲هفته تو اردیبهشت عین چی درس خوندم بعد هم ول کردم رفتیم اردو اومدیم امتحان نهایی دادیم دیپلمه برتر استانی شدم
امتحان نهایی واقعا سخت نیست... فقط ترسناکه!
خیالتون راحت :)
باو راست ميگه خو، اين بيچاره هم نظرشو گفت همه هجوم آوردين بهش از جمله خودمبه نقل از F@|-|!mEh :با چه معدلی؟ اونوقت زمان شما هم معدل نهایی تو کنکورتون تاثیر داشت؟
من نمی گم اصلا نمیشه ، و قبول دارم به خودش بستگی داره و در ضمن اشاره کردم که با پیش فرض خودم گفتم (حالا هر چی باشه) نه ایشون
چه همه هجوم اوردن سمت من![]()
![]()
خب راهش اينه كه بشيني يه برنامه ي خوب براي هفته ي آينده ات بريزي كه اين چند روز رو جبران كنه + چون سه شنبه تعطيله و چهارشنبه هم كه من قراره مريض بشم نرم مدرسهبه نقل از F@|-|!mEh :خب حالا این چند روز که هیچ غلطی نکردیم رو چیکار کنیم ؟![]()
به نقل از مُحَمَّد :خب راهش اينه كه بشيني يه برنامه ي خوب براي هفته ي آينده ات بريزي كه اين چند روز رو جبران كنه + چون سه شنبه تعطيله و چهارشنبه هم كه من قراره مريض بشم نرم مدرسه :-" وقت زياد براي جبران كردنش دارم![]()
نميدونم چرا ولي من با اين جور برنامه ها موافق نيستم، حالا اگه شد برنامه خودمو ميزارم ببينيدبه نقل از F@|-|!mEh :از این برنامه هم میتونیم استفاده کنیم
![]()
اگر برنامه های مشابه خوب دارید بزارید![]()
۱۹.۷۱به نقل از F@|-|!mEh :با چه معدلی؟ اونوقت زمان شما هم معدل نهایی تو کنکورتون تاثیر داشت؟
من نمی گم اصلا نمیشه ، و قبول دارم به خودش بستگی داره و در ضمن اشاره کردم که با پیش فرض خودم گفتم (حالا هر چی باشه) نه ایشون
چه همه هجوم اوردن سمت من![]()
![]()
فقط 4,5 سال، چيزي نيس كهبه نقل از مهســـــــــــــا :۱۹.۷۱
آٰره بابا ۲۵ درصد تاثیر داشت. به خدا من مال زمان دایناسورها نیستم که))))) همهش ۴-۵ سال بزرگتر از شماهام
![]()
من منظورم بیشتر این بود که از امتحان نهایی اصلا نترسید! زندگیتونو به خاطرش تعطیل نکنین!
بله خب پرتوقع هستيم ديه، هيچي نباشه رياضي هستيمبه نقل از مهســـــــــــــا :
سال ۹۰ یهو سیستم امتحانات عوض شد و کل فاز امتحانا تغییر کرد و سخت شد و ... واسه همین سطح معدلها تو کل ایران خیلی پایین اومد. من معدل سوم ریاضی بودم تو مدرسه و تو استان ۱۳. هرسالی هم به نسبت سال خودش سنجیده میشه :) مثلا سال ما ۲۰ نداشت کلا رشتهی ریاضی اگر درست یادم باشه یا اینکه تو کل ایران یه نفر بود یا همچین چیزی...
درضمن تو کنکور تاثیر معدل ۱۹ و ۱۹.۷ یکیه. معلممون میگفت ۱۸ هم تفاوت زیادی با ۱۹ نداره حتی... تفاوتهاش اینجوری نیست کلا... :)
بعد اینکه واللا زمان ما ۱۹.۷۰ معدل خیلی خوبی بود)))شماها مثل اینکه خیلی پرتوقع تشریف دارین
![]()
به نقل از مهســـــــــــــا :![]()
سال ۹۰ یهو سیستم امتحانات عوض شد و کل فاز امتحانا تغییر کرد و سخت شد و ... واسه همین سطح معدلها تو کل ایران خیلی پایین اومد. من معدل سوم ریاضی بودم تو مدرسه و تو استان ۱۳. هرسالی هم به نسبت سال خودش سنجیده میشه :) مثلا سال ما ۲۰ نداشت کلا رشتهی ریاضی اگر درست یادم باشه یا اینکه تو کل ایران یه نفر بود یا همچین چیزی...
درضمن تو کنکور تاثیر معدل ۱۹ و ۱۹.۷ یکیه. معلممون میگفت ۱۸ هم تفاوت زیادی با ۱۹ نداره حتی... تفاوتهاش اینجوری نیست کلا... :)
بعد اینکه واللا زمان ما ۱۹.۷۰ معدل خیلی خوبی بود)))شماها مثل اینکه خیلی پرتوقع تشریف دارین
![]()
چرا دقیقا؟!به نقل از مُحَمَّد :نميدونم چرا ولي من با اين جور برنامه ها موافق نيستم، حالا اگه شد برنامه خودمو ميزارم ببينيد![]()
چون اينجوري خيلي خودتو محدود ميكني، من با برنامه اي موافقم كه توش فقط مباحثي كه بايد خونده بشه + ساعت مطالعه ي حدودي هر قسمت باشه، برنامه ي منم اينجوريهبه نقل از F@|-|!mEh :چرا دقیقا؟!
منم اصولا برنامه ندارم ، ولی انگار همین که ندارم اینجوریم![]()
زودتر پس![]()
به نقل از مُحَمَّد :چون اينجوري خيلي خودتو محدود ميكني، من با برنامه اي موافقم كه توش فقط مباحثي كه بايد خونده بشه + ساعت مطالعه ي حدودي هر قسمت باشه، برنامه ي منم اينجوريه![]()
بله تاثیر داشت!!سال ۸۹ هم تاثیر داشت حتی! فکر کنم از ۸۸ شروع شده بود. مطمئم نیستم! شاید هم از ۸۹.به نقل از F@|-|!mEh :آها بله![]()
فقط الان یه سوال جدید پیش اومدسال 90 هم مگه تاثیر معدل بود؟ مگه جدیدا این تاثیر معدل رو نذاشتن؟
![]()
ببین این اصلا روش درستی واسه برنامهریزی نیست. الان شما میخوای هفتهای ۵ساعت حسابان بخونی این چی رو بهت نشون میده مثلا!؟به نقل از F@|-|!mEh :خب آخه من مثلا میگم میخوام 5 ساعت در هفته حسابان بخونم ، و همینطوری بقیه درسا ، وقتی کارای دیگه ش مشخص نیست چجوری مطمئن باشم انجام میشه ؟
اونم من![]()
به نقل از مهســـــــــــــا :ببین این اصلا روش درستی واسه برنامهریزی نیست. الان شما میخوای هفتهای ۵ساعت حسابان بخونی این چی رو بهت نشون میده مثلا!؟
شما باید مبحثی رو که میخوای بخونی مشخص کنی. بعدتر واسه کنکور که میخوای برنامهریزی کنی باید تعداد تستهایی رو که میخوای بزنی از یه مبحث مشخص کنی.
حالا دیگه هرقدر که طول کشید...۱ ساعت...۲ ساعت...یا اصلا ۱۰ ساعت! مهم نیست زمانش! بعد میتونی اگر کم طول کشید تفریح کنی اگر زیاد طول کشید از تفریح و استراحتت بزنی!
مثلا من سرعتم خیلی بالا بود! بعد روزی ۴ساعت میخوندم تو پیش دانشگاهی ولی اون ۴ساعت بازدهش ۱۰۰ درصد بود و کامل هم به مباحث میرسیدم. بچهها با روزی ۷ ساعت بهم نمیرسیدن بعضا! چون بستگی به سرعت و تمرکزت داره.
تمرکز و سرعت به مرور زمان به دست میآد. سرعت من اولش اندازهی حلزون بودبه نقل از F@|-|!mEh :آخه نمیشه گفت زمان اصلا مهم نست ، اگر باعث شه بقیه درسا نرسم چی؟!
واسه تمرکز و سرعت باید چیکار کرد؟!![]()