- نام مرکز سمپاد
- شيخ انصاری
- شهر
- دزفول
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- صنعتیشریف
- رشته دانشگاه
- نرمافزار
پاسخ : سوم دبیرستانی های ریاضی
راجب آزمون هيچ نظري ندارم
راجب آزمون هيچ نظري ندارم
آغا ميشه اينبار استثنائا من نگم درصدامو؟ قول ميدم آزمون بعدي درصداي هر دو آزمونو بزارمبه نقل از F@|-|!mEh :آغا بگید درصدا رو و اشکالا رو
سوالا رو نمیشه گذشت؟!
با مني؟به نقل از mobina7 :و همچنان منتظر درصدها!
من؟به نقل از مُحَمَّد :با مني؟
تجربي ها آره اينجوري بوده آخه آسون بوده آزمونشون مثلا يكي از دوستام هميشه فيزيك رو ٤٠ ميزد، اين آزمون ٨٠ زده. ولي براي رياضي تغييري نكرده ترازا، من خودم گند زدمبه نقل از mobina7 :من؟
نه!
راستی امروز بچه ها میگفتن مثله اینکه کلا واسه این آزمون ترازارو کم کردن!
مخصوصا اختصاصی ها!
حتی میگفتن نفر اول تجربی که همیشه 8 خورده ای میشد ایندفعه 7 خورده ای شد!
شاید واسه این ترازت کم شده!
شماها چیزی نشنیدین؟
اِ چه مسخره!به نقل از مُحَمَّد :تجربي ها آره اينجوري بوده آخه آسون بوده آزمونشون مثلا يكي از دوستام هميشه فيزيك رو ٤٠ ميزد، اين آزمون ٨٠ زده. ولي براي رياضي تغييري نكرده ترازا، من خودم گند زدم
چرا ؟ ترازت که خوب بودبه نقل از مُحَمَّد :آغا ميشه اينبار استثنائا من نگم درصدامو؟ قول ميدم آزمون بعدي درصداي هر دو آزمونو بزارم
ایول!به نقل از M.Reza.K :خوب با اجازه دوستان من درصدامو میزارم
حسابان : 57
هندسه : 100
جبر : 87
فیزیک : 93
شیمی : 100
ادبیات : 80
عربی : 45
دینی : 90
زبان : 70
اختصاصی : 8038
عمومی : 6898
کل : 7727
رتبه : 22
به نقل از mobina7 :ایول!
میگم چجوری زبان 70 زدی من امسال زبانم داغون شده!
پارسال گزینه 2 زیر 70 نمیزدم ولی امسال همش 40 50 میزنم!
دوستان راهنمایی کنین لطفا!
از اونجایی که زبانم تا پارسال خوب بود واسه همین اکثر سوالارو میزنم البته کلا ریدینگ وقت نمیکنم ولی از اونایی که میزنم غلط زیادِ توشبه نقل از M.Reza.K :کدوم سوالا رو بیشتر مشکل داری؟
من خودم اولای سال فک می کردم زبان نیاز نداشته باشم بخونم ، ولی الان برا هر درس 50 تایی تست vocab میزنم
مگه مبتکران حسابان هنوزم چاپ میشه؟به نقل از Professor cosmologist :خوشخوان عالیه . خیلی هم کامله ... البته خود مبتکران حسابان هم خیلی خوبه.
نه بابا ديگه اينقدر خراب نكردمبه نقل از mobina7 :اِ چه مسخره!
زیر 7 شدی؟
گفتم كه، خيييليييي كم خونده بودم، سر جلسه هم نميدونم چم بود هندسه نميتونستم حل كنم، بعد همه ي وقتم رو از دست دادم + تاثير رواني گذاشت روم و فيزيك رو هم خراب كردمبه نقل از M.Reza.K :چرا ؟ ترازت که خوب بود
اشکال نداره یه بار برای همه پیش میاد . دفعه ی بعد راحت بالای 100 درصد میزنی . :)به نقل از مُحَمَّد :نه بابا ديگه اينقدر خراب نكردم
گفتم كه، خيييليييي كم خونده بودم، سر جلسه هم نميدونم چم بود هندسه نميتونستم حل كنم، بعد همه ي وقتم رو از دست دادم + تاثير رواني گذاشت روم و فيزيك رو هم خراب كردم
بالای 100 درصد؟به نقل از mmgh1376 :اشکال نداره یه بار برای همه پیش میاد . دفعه ی بعد راحت بالای 100 درصد میزنی . :)
من مبتکران دارم ، نویسنده ش شهاب اناریهبه نقل از mobina7 :از اونجایی که زبانم تا پارسال خوب بود واسه همین اکثر سوالارو میزنم البته کلا ریدینگ وقت نمیکنم ولی از اونایی که میزنم غلط زیادِ توش
کتاب جامع الگو گرفتم ولی خوب نیست خیلی خشکه! (
سوال خاصی نیست یه وقت لغت یه بار گرامر یه بار درک مطلب!
به نقل از mobina7 :بالای 100 درصد؟
من که 100 بزنم راضیم!
ادم قانعیم کلا!
من عمومیام همیشه بهتر از اختصاصی هاست!به نقل از خدیـــج ه! :آره بابا ما به همون 100 درصد راضی هستیم
مبینا آزمونو چیکار کردی؟؟
من که عمومیام افتضاحه یعنی
من عمومي هام مدتيه عالي شده، طوري كه سه آزمون پيش تراز عمومي هام شد 7500به نقل از mobina7 :من عمومیام همیشه بهتر از اختصاصی هاست!
ادبیات:65
عربی و زبان نزدیک 40!
دینی : 65
اینا واسه ایندفعه بود!