- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بناب
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : سوم دبیرستانی های ریاضی
شیمی 3 مبتکران خوبه یا خیلیسبز؟ یا کلا یه چیز دیگه
شیمی 3 مبتکران خوبه یا خیلیسبز؟ یا کلا یه چیز دیگه
دوتاشون دقيقا در يه حدن و بهتر از اينا هم نيست، يكي رو بگير بخون عالينبه نقل از حمیـده :شیمی 3 مبتکران خوبه یا خیلیسبز؟ یا کلا یه چیز دیگه
من مبتکران دارم خیلیم راضیم!به نقل از حمیـده :شیمی 3 مبتکران خوبه یا خیلیسبز؟ یا کلا یه چیز دیگه
خیلی سبزو دارم. منتهی مال 2 سال پیشه. بعد کلا همه چیشم مثل مبتکران 2 بهمن بازرگانیه. میخواستم ببینم اگه چاپ جدید خیلی سبزو مبتکران نسبت به هم برتری چیزی دارن اون بهتره رو بگیرم که خب همون مبتکرانو میگیرم مرسیبه نقل از مُحَمَّد :دوتاشون دقيقا در يه حدن و بهتر از اينا هم نيست، يكي رو بگير بخون عالين
متشکربه نقل از mobina7 :من مبتکران دارم خیلیم راضیم!
البته من مهر گرفتم 1جلدی شده بود!
بچه ها خیلی از 2جلدیش راضی نیستن!
خیلی طولانیه!
× خیلی سبز هم ندیدم!
خب اونوقت دقيقا چرا ميخواي چاپ جديدشونو بگيري؟به نقل از حمیـده :خیلی سبزو دارم. منتهی مال 2 سال پیشه. بعد کلا همه چیشم مثل مبتکران 2 بهمن بازرگانیه. میخواستم ببینم اگه چاپ جدید خیلی سبزو مبتکران نسبت به هم برتری چیزی دارن اون بهتره رو بگیرم که خب همون مبتکرانو میگیرم مرسی
به نقل از حمیـده :خیلی سبزو دارم. منتهی مال 2 سال پیشه. بعد کلا همه چیشم مثل مبتکران 2 بهمن بازرگانیه. میخواستم ببینم اگه چاپ جدید خیلی سبزو مبتکران نسبت به هم برتری چیزی دارن اون بهتره رو بگیرم که خب همون مبتکرانو میگیرم مرسی متشکر
خب این یارو خیلیسبزه تو فصل اولش مولار و غلظتو این حرفارو داره. بعد امسالم ترتیب کتاب ما عوض شده دیگه. کلا سوالاش فرق میکنه با این کتاب شیمیمون. بعد سر فصل 3 نداره. گیج میشم موقع خوندنبه نقل از مُحَمَّد :خب اونوقت دقيقا چرا ميخواي چاپ جديدشونو بگيري؟
نخرم یعنی ؟به نقل از خدیـــج ه! :به نظرم خیلی سبز کافیه ... خب شماهم که خیلی سبزو داری پس لازم نیست که مبتکران بخری دیگه
فقط تغییرات کتاب درسی رو در نظر داشته باش ( اکثر تغییراتی که شیمی امسال داشته حذفی بوده و مطلبی اضافه نشده فکر کنم... حالا باز
خودت چک کن )
خب منم دقيقا همين كتابو دارم، چيزي از كتاب حذف نشده، فقط جابجا شدن، همون كتاب قديمي هم ميتونه كمكت كنه ولي بازم هرجور خودت راحت تريبه نقل از حمیـده :خب این یارو خیلیسبزه تو فصل اولش مولار و غلظتو این حرفارو داره. بعد امسالم ترتیب کتاب ما عوض شده دیگه. کلا سوالاش فرق میکنه با این کتاب شیمیمون. بعد سر فصل 3 نداره. گیج میشم موقع خوندن
اره نوشته محمود نصیری هستش. من خودم امسال خریدمش...به نقل از Lovesky :مگه مبتکران حسابان هنوزم چاپ میشه؟
به نقل از Professor cosmologist :[size=14pt]راستی من شنیدم حالا که امتحان نهایی تاثیر مستقیم داره از امسال سطح امتحانات نهایی بالاتر میره و سخت تر میشه. کسی اطلاعی نداره که این موضوع درسته یا نه؟[/size]
نه من که نشنیدم!به نقل از Professor cosmologist :[size=14pt]راستی من شنیدم حالا که امتحان نهایی تاثیر مستقیم داره از امسال سطح امتحانات نهایی بالاتر میره و سخت تر میشه. کسی اطلاعی نداره که این موضوع درسته یا نه؟[/size]
یکی از بچه های کلاسمون گفت . من خودم هم که نگفتم درسته .به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :منبع ؟
چرا الکی جو میدی ! از این خبرا نیست.
به نقل از Professor cosmologist :[size=14pt]راستی من شنیدم حالا که امتحان نهایی تاثیر مستقیم داره از امسال سطح امتحانات نهایی بالاتر میره و سخت تر میشه. کسی اطلاعی نداره که این موضوع درسته یا نه؟[/size]
به نقل از mobina7 :راستی بچه ها
برنامه امتحان نهایی دیدین؟
به نظرم خوبه!
البته حسابان و ادبیات خوب نیست حسابان 2روز ادبیات 3روز
خوب چی میشد بجای 3روز ادبیات فرجه حسابان بیشتر میکردن!
vallaw!
حسابان : 88به نقل از مُحَمَّد :خب عاقا، نتايج تا يكي دو ساعت ديگه مياد، هم درصداي اين آزمون، هم آزمون قبلو ميزارم
شماهام بگيد چه كرديد؟
سلام . کتاب تست ریاضیات گسسته و جبر و احتمال فار خوبه .به نقل از alihhh :سلام دوستان یه کتاب لازم دارم برای یه نفر
کتاب جبر و احتمال چی خوبه؟ تست و آموزش
ممنون