alihhh
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- اراک
- سال فارغ التحصیلی
- 96
پاسخ : سوم دبیرستانی های ریاضی
.
.
انصافا جبر نسبت به بقیه ی اختصاصیا خیلی اسون تره ، ولی ادم اگه چند تا تست هم براش بزنه خیلی درصدش بالاتر میادبه نقل از علی کوچولو! :جبر كه چيزي نداره...
كتاب درستي وجود نداره من خودم گاج مشكي دارم، اموزش هم داده اما خيلي كمه...!
بچه ها سنجش كا شركت كردن؟ من اري
من احتمالا عيد دوره ي المپياد باشم ولي برنامم اينه كه تمام مباحث نوبت اولو (طبق برنامه قلم چي) كاملِ كامل مرور كنم و خلاصه هاشون رو بنويسم و كامل ببندمشون كه كارم براي امتحان نهايي سبك تر بشه + تست هم احتمالا خيلي كم ميزنم و بيشتر تشريحي كار ميكنم كه براي امت نهايي آماده بشم كم كم :)به نقل از خدیـــج ه! :دوستان سلام سال نو پیشاپیش مبارک ایشالا امسال سال خیلی خیلی خیلی ... خووبی برای هممون باشه
میخواستم بپرسم برنامتون برای عید چیه؟ میخواین چه جوری درس بخونین؟ برای چه درسایی تست بزنین و...
لطفا همه نظر بدن ... ممنون
به نقل از M.Reza.K :انصافا جبر نسبت به بقیه ی اختصاصیا خیلی اسون تره ، ولی ادم اگه چند تا تست هم براش بزنه خیلی درصدش بالاتر میاد
من می خواستم آزمونای جامع سنجش ثبت نام کنم اما دیدم از سال دوم هم میاد بیخیال شدم
به نقل از علی کوچولو! :اقايون خانوما
بياين ثبت نام كنيد، حداقل خوب شير فهم ميشيد تو تابستون و ... خواستيد بخونيد سطح واقعي خودتون رو مي دونيد
در ضمن قلمچي گزينه خوبي براي مقايسه خودمون نيست چون فقط يه بازه رو نشون ميده...
من كه 4 دورش رو ثبت نام كردم
چطوري ميشه ثبت نام كرد؟به نقل از علی کوچولو! :اقايون خانوما
بياين ثبت نام كنيد، حداقل خوب شير فهم ميشيد تو تابستون و ... خواستيد بخونيد سطح واقعي خودتون رو مي دونيد
در ضمن قلمچي گزينه خوبي براي مقايسه خودمون نيست چون فقط يه بازه رو نشون ميده...
من كه 4 دورش رو ثبت نام كردم
به نقل از مُحَمَّد :چطوري ميشه ثبت نام كرد؟
به نقل از حمیـده :نوروزتان پیروز
آقا شما درس میخونین !؟ نهایی میخونین یا کنکور؟
من هنوز نتونستم شروع کنم!به نقل از حمیـده :نوروزتان پیروز
آقا شما درس میخونین !؟ نهایی میخونین یا کنکور؟
به نقل از F@|-|!mEh :آره واقعا ! منم میخوام بخونم ولی نمیشه که آخه !
دقیقا شب دیر میخوابم صبح هم دیر بیدار میشم ، تازه بیدار هم که میشم بازم خسته م و ...
کسی ایده ای نداره ؟
دقیقا منم یه فصل کامل فیزیک رو از رو کتاب خوندم با 5 صفحه از یه فصل دیگه ش + 30 صفحه کتاب غیر درسیبه نقل از حمیـده :گفتم از 1 فروردین که نه ، از 2 شروع میکنم. نشد :-" گفتم خب از 3 اصن الان 4 ـشه، فقط 3 صفحه از کتاب حسابانو خوندم
من موندم سال بعدو میخوام چیکار کنم دوران طلایی نوروز و اینا
نه باو نگران نباش اینا میخوان روحیه ما ضعیف کنن!به نقل از F@|-|!mEh :دقیقا منم یه فصل کامل فیزیک رو از رو کتاب خوندم با 5 صفحه از یه فصل دیگه ش + 30 صفحه کتاب غیر درسی
نمیدونم کی بود ولی یکی میگفت اگه از روز سوم شروع نکنی دیگه نمیتونی شروع کنی
من تونستم دو درس ادبیات بخونم \/به نقل از mobina7 :نه باو نگران نباش اینا میخوان روحیه ما ضعیف کنن!
موافقین از فردا صبح دیگه جدی شروع کنیم؟
من خودم میخوام 8 شروع کنم!